Milan Knol Weer Verliefd! Jill Verwijderd Break-up Video

Milan Knol

Milan Knol heeft op Instastories een foto gedeeld waaruit valt op te maken dat de YouTuber weer verliefd is! De foto laat zien dat hij gezeten in de bioscoop de hand vasthoudt van zijn nieuwe vriendin. Hij heeft er hartjes erbij gezet. Meer krijgen we niet te zien.

Wel zagen we eerder ook op Instastories een beeld verschijnen van Milan die naast een meisje met zwart haar zat. Meer niet.

Vorig jaar strandde zijn relatie met Jill van Dooren in en groot tranendal. Ze woonden toen nog samen in Nijmegen. Milan wilde daarna zo snel mogelijk weg en heeft toen eind vorig jaar een villa gekocht in Soesterberg.

Jill verwijdert video

Opmerkelijk: de break-up video die Jill op haar YouTube-kanaal had waarin zij hun breuk wereldkundig maakte, gezeten naast Milan, heeft ze verwijderd! Als je het filmpje nu aanklikt krijg je de mededeling: ‘Deze video is niet beschikbaar’!

Wil Jill niet meer aan deze pijnlijke episode worden herinnerd of speelt er iets anders? Om Milan te citeren: ‘DRAMA!’ Zie ook: Alle info over Milan Knol.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden?¬†Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …