Milan Knol Weer Verliefd! Jill Verwijderd Break-up Video

Milan Knol

Milan Knol heeft op Instastories een foto gedeeld waaruit valt op te maken dat de YouTuber weer verliefd is! De foto laat zien dat hij gezeten in de bioscoop de hand vasthoudt van zijn nieuwe vriendin. Hij heeft er hartjes erbij gezet. Meer krijgen we niet te zien.

Wel zagen we eerder ook op Instastories een beeld verschijnen van Milan die naast een meisje met zwart haar zat. Meer niet.

Vorig jaar strandde zijn relatie met Jill van Dooren in en groot tranendal. Ze woonden toen nog samen in Nijmegen. Milan wilde daarna zo snel mogelijk weg en heeft toen eind vorig jaar een villa gekocht in Soesterberg.

Jill verwijdert video

Opmerkelijk: de break-up video die Jill op haar YouTube-kanaal had waarin zij hun breuk wereldkundig maakte, gezeten naast Milan, heeft ze verwijderd! Als je het filmpje nu aanklikt krijg je de mededeling: ‘Deze video is niet beschikbaar’!

Wil Jill niet meer aan deze pijnlijke episode worden herinnerd of speelt er iets anders? Om Milan te citeren: ‘DRAMA!’ Zie ook: Alle info over Milan Knol.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …