Milan Knol Weer Verliefd! Jill Verwijderd Break-up Video

Milan Knol

Milan Knol heeft op Instastories een foto gedeeld waaruit valt op te maken dat de YouTuber weer verliefd is! De foto laat zien dat hij gezeten in de bioscoop de hand vasthoudt van zijn nieuwe vriendin. Hij heeft er hartjes erbij gezet. Meer krijgen we niet te zien.

Wel zagen we eerder ook op Instastories een beeld verschijnen van Milan die naast een meisje met zwart haar zat. Meer niet.

Vorig jaar strandde zijn relatie met Jill van Dooren in en groot tranendal. Ze woonden toen nog samen in Nijmegen. Milan wilde daarna zo snel mogelijk weg en heeft toen eind vorig jaar een villa gekocht in Soesterberg.

Jill verwijdert video

Opmerkelijk: de break-up video die Jill op haar YouTube-kanaal had waarin zij hun breuk wereldkundig maakte, gezeten naast Milan, heeft ze verwijderd! Als je het filmpje nu aanklikt krijg je de mededeling: ‘Deze video is niet beschikbaar’!

Wil Jill niet meer aan deze pijnlijke episode worden herinnerd of speelt er iets anders? Om Milan te citeren: ‘DRAMA!’ Zie ook: Alle info over Milan Knol.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
9
Milan Knol Dwong Mij Niet Te Eten – YouTuber Spoort Niet En ‘Abusive’?!

Sophie Ousri beweert dat Milan Knol haar dwong niet te eten toen ze een relatie hadden. Ook zegt ze dat de YouTuber vreemd is gegaan toen zij in een kliniek zat. Dat gooit ze er ineens uit in de videoreeks ‘Potje rijden’ van Stefan de Vries. Die relatie speelde zich …

Milan Knol
1
Milan Knol’s ‘Ik Wil Fietsen’ Krijgt Remake – Krijgt Enzo Knol Bijrol?

Dit moet wel de meest succesvolle Nederlandstalige rapnummer op YouTube zijn: ‘Ik wil fietsen’ van Milan Knol. Onlangs behaalde het nummer de 10 miljoen weergaven! Een absoluut record dat smeekt bijna om een remake. En die schijnt er te komen ook! De YouTuber JustNicholas heeft een tip van een kijker …

Milan Knol met bril
Milan Knol
Milan Stopt Met 3FM en Irma Knol Werkloos

Milan Knol stopt met 3FM! Dat vertelde de YouTuber afgelopen vrijdagnacht in de radioshow van zijn goede vriend en ‘baas’ Kaj van der Ree. Iets van een half jaar was hij de sidekick van Kaj in het nachtelijke radio-programma dat ook zaterdagnacht uitzend. Milan stopt Maar waarom stopt hij ermee? …