Milan Knol Weer Verliefd! Jill Verwijderd Break-up Video

Milan Knol

Milan Knol heeft op Instastories een foto gedeeld waaruit valt op te maken dat de YouTuber weer verliefd is! De foto laat zien dat hij gezeten in de bioscoop de hand vasthoudt van zijn nieuwe vriendin. Hij heeft er hartjes erbij gezet. Meer krijgen we niet te zien.

Wel zagen we eerder ook op Instastories een beeld verschijnen van Milan die naast een meisje met zwart haar zat. Meer niet.

Vorig jaar strandde zijn relatie met Jill van Dooren in en groot tranendal. Ze woonden toen nog samen in Nijmegen. Milan wilde daarna zo snel mogelijk weg en heeft toen eind vorig jaar een villa gekocht in Soesterberg.

Jill verwijdert video

Opmerkelijk: de break-up video die Jill op haar YouTube-kanaal had waarin zij hun breuk wereldkundig maakte, gezeten naast Milan, heeft ze verwijderd! Als je het filmpje nu aanklikt krijg je de mededeling: ‘Deze video is niet beschikbaar’!

Wil Jill niet meer aan deze pijnlijke episode worden herinnerd of speelt er iets anders? Om Milan te citeren: ‘DRAMA!’ Zie ook: Alle info over Milan Knol.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Nieuwe Vriendin Milan Knol – Brigitte Kende YouTuber Al In 2013!

Milan Knol kent zijn nieuwe vriendin al vanaf 2013, het jaar waarin hij ook al een relatie had met zijn inmiddels ex Jill van Dooren! DRAMA!!! Afgelopen dagen was al duidelijk geworden dat Milan Knol verliefd is, maar deed hij nog geheimzinnig op wie. Nu heeft hij op Instastories onthuld …

Milan Knol
Milan Knol Bevestigt Geruchten Over Nieuwe Vriendin

Milan Knol wordt behoorlijk voor het blok gezet over zijn liefdesleven tijdens de opnames van Concentrate, het YouTube-kanaal van RTL. Milan Knol’s nieuwe vriendin heet Brigitte – kent haar al vanaf 2013! Hij zit samen met Royalistiq en rapper Esko op de bank om te worden geïnterviewd door de presentatrice …

Enzo Knol
1
Milan en Enzo Knol Aan Top Op Trending

Milan Knol‘s disstrack over Gamemeneer is binnen een dag al op nummer 2 op trending beland. Nummer 1 staat op dit moment nog rapper Boef. Opmerkelijk: Enzo Knol had de tweede plek een dag eerder met zijn vlog ‘Schieten op iPhone X!’ maar heeft die dus moeten afstaan aan zijn grote …