Milan Knol Weer Verliefd! Jill Verwijderd Break-up Video

Milan Knol

Milan Knol heeft op Instastories een foto gedeeld waaruit valt op te maken dat de YouTuber weer verliefd is! De foto laat zien dat hij gezeten in de bioscoop de hand vasthoudt van zijn nieuwe vriendin. Hij heeft er hartjes erbij gezet. Meer krijgen we niet te zien.

Wel zagen we eerder ook op Instastories een beeld verschijnen van Milan die naast een meisje met zwart haar zat. Meer niet.

Vorig jaar strandde zijn relatie met Jill van Dooren in en groot tranendal. Ze woonden toen nog samen in Nijmegen. Milan wilde daarna zo snel mogelijk weg en heeft toen eind vorig jaar een villa gekocht in Soesterberg.

Jill verwijdert video

Opmerkelijk: de break-up video die Jill op haar YouTube-kanaal had waarin zij hun breuk wereldkundig maakte, gezeten naast Milan, heeft ze verwijderd! Als je het filmpje nu aanklikt krijg je de mededeling: ‘Deze video is niet beschikbaar’!

Wil Jill niet meer aan deze pijnlijke episode worden herinnerd of speelt er iets anders? Om Milan te citeren: ‘DRAMA!’ Zie ook: Alle info over Milan Knol.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …