Milan Knol Was 2 Weken ‘Verdwenen’

Milan Knol
3

Milan Knol

Milan Knol is de afgelopen 2 weken voor zijn kijkers ‘verdwenen’. In de video ‘Verslaafd’ legt hij uit waarom hij de afgelopen tijd eigenlijks niks meer heeft geüpload. “Ik heb de afgelopen 2 weken alleen maar Pokemon gespeeld.” Maar hoewel de titel van de video anders doet vermoeden was hij helemaal niet verslaafd aan dit spel. Hij wilde gewoon eventjes helemaal weg zijn.

YouTube heeft voor Milan de afgelopen 6 jaar geen uit knop gekend. Iedere dag weer een nieuwe video, dat kon hij niet meer volhouden. Pokemon was voor hem een vakantie, een ontsnapping uit zijn YouTube-leven.

Inzinking

Hoewel hij het luchtig vertelt moet de inzinking die hij had behoorlijk ernstig zijn geweest. Milan betaalde zijn rekeningen niet meer, liet zijn sponsors wachten en zijn fans kregen geen nieuwe video’s van de YouTuber te zien. De laatste tweet verscheen op 30 juli.

Milan zat er echt eventjes helemaal doorheen. 9 jaar geen vakantie vrat aan hem. Maar vandaag zet hij er een streep onder. Met een blij gezicht gaat hij er weer tegen aan. En hij gaat ook echt op vakantie! Naar Frankrijk voor 2 weken om de accu op te laden. Milan: “Gewoon chillen op de rosten.”

Jill stopte ook

Opmerkelijk is dat zijn vriendin Jill ongeveer 2 weken geleden ook ineens ophield met vloggen. Ook zij zat er doorheen. Maar waarom? Jill had het over privé-omstandigheden waar zij verder niets over wilde vertellen. Wel onthulde ze dat ze heel vaak moest huilen. Ze besloot toen om een week offline te gaan. Nu is Jill weer terug. En Milan nu ook. Toeval?

Dit is overigens niet de eerste keer dat Milan problemen heeft met zijn YouTube-bestaan. Vorig jaar was hij zomaar ineens een tijdje weg zonder iets te zeggen aan zijn kijkers. Toen hij weer terugkwam op YouTube vertelde hij dat hij gewoon zin had om even rust te nemen.

Laten we hopen dat de vakantie in Frankrijk hem weer genoeg Knolpower geeft om daarna weer verder te knallen!

arme Milan knol. ik vind pokemon go een leuk maar ook een dom spel. maar wat kunnen we er tegen doen? niks. dus wat moeten we ermee. voor iPhone 4 gebruikers kunnen het spel niet downloaden. ik weet niet of iemand een iPhone 4 heeft. maar bij mij doet hij het niet.
dankjewel

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …