Milan Knol Was 2 Weken ‘Verdwenen’

Milan Knol
3

Milan Knol

Milan Knol is de afgelopen 2 weken voor zijn kijkers ‘verdwenen’. In de video ‘Verslaafd’ legt hij uit waarom hij de afgelopen tijd eigenlijks niks meer heeft geüpload. “Ik heb de afgelopen 2 weken alleen maar Pokemon gespeeld.” Maar hoewel de titel van de video anders doet vermoeden was hij helemaal niet verslaafd aan dit spel. Hij wilde gewoon eventjes helemaal weg zijn.

YouTube heeft voor Milan de afgelopen 6 jaar geen uit knop gekend. Iedere dag weer een nieuwe video, dat kon hij niet meer volhouden. Pokemon was voor hem een vakantie, een ontsnapping uit zijn YouTube-leven.

Inzinking

Hoewel hij het luchtig vertelt moet de inzinking die hij had behoorlijk ernstig zijn geweest. Milan betaalde zijn rekeningen niet meer, liet zijn sponsors wachten en zijn fans kregen geen nieuwe video’s van de YouTuber te zien. De laatste tweet verscheen op 30 juli.

Milan zat er echt eventjes helemaal doorheen. 9 jaar geen vakantie vrat aan hem. Maar vandaag zet hij er een streep onder. Met een blij gezicht gaat hij er weer tegen aan. En hij gaat ook echt op vakantie! Naar Frankrijk voor 2 weken om de accu op te laden. Milan: “Gewoon chillen op de rosten.”

Jill stopte ook

Opmerkelijk is dat zijn vriendin Jill ongeveer 2 weken geleden ook ineens ophield met vloggen. Ook zij zat er doorheen. Maar waarom? Jill had het over privé-omstandigheden waar zij verder niets over wilde vertellen. Wel onthulde ze dat ze heel vaak moest huilen. Ze besloot toen om een week offline te gaan. Nu is Jill weer terug. En Milan nu ook. Toeval?

Dit is overigens niet de eerste keer dat Milan problemen heeft met zijn YouTube-bestaan. Vorig jaar was hij zomaar ineens een tijdje weg zonder iets te zeggen aan zijn kijkers. Toen hij weer terugkwam op YouTube vertelde hij dat hij gewoon zin had om even rust te nemen.

Laten we hopen dat de vakantie in Frankrijk hem weer genoeg Knolpower geeft om daarna weer verder te knallen!

arme Milan knol. ik vind pokemon go een leuk maar ook een dom spel. maar wat kunnen we er tegen doen? niks. dus wat moeten we ermee. voor iPhone 4 gebruikers kunnen het spel niet downloaden. ik weet niet of iemand een iPhone 4 heeft. maar bij mij doet hij het niet.
dankjewel

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …