Milan Knol Was 2 Weken ‘Verdwenen’

Milan Knol
3

Milan Knol

Milan Knol is de afgelopen 2 weken voor zijn kijkers ‘verdwenen’. In de video ‘Verslaafd’ legt hij uit waarom hij de afgelopen tijd eigenlijks niks meer heeft geüpload. “Ik heb de afgelopen 2 weken alleen maar Pokemon gespeeld.” Maar hoewel de titel van de video anders doet vermoeden was hij helemaal niet verslaafd aan dit spel. Hij wilde gewoon eventjes helemaal weg zijn.

YouTube heeft voor Milan de afgelopen 6 jaar geen uit knop gekend. Iedere dag weer een nieuwe video, dat kon hij niet meer volhouden. Pokemon was voor hem een vakantie, een ontsnapping uit zijn YouTube-leven.

Inzinking

Hoewel hij het luchtig vertelt moet de inzinking die hij had behoorlijk ernstig zijn geweest. Milan betaalde zijn rekeningen niet meer, liet zijn sponsors wachten en zijn fans kregen geen nieuwe video’s van de YouTuber te zien. De laatste tweet verscheen op 30 juli.

Milan zat er echt eventjes helemaal doorheen. 9 jaar geen vakantie vrat aan hem. Maar vandaag zet hij er een streep onder. Met een blij gezicht gaat hij er weer tegen aan. En hij gaat ook echt op vakantie! Naar Frankrijk voor 2 weken om de accu op te laden. Milan: “Gewoon chillen op de rosten.”

Jill stopte ook

Opmerkelijk is dat zijn vriendin Jill ongeveer 2 weken geleden ook ineens ophield met vloggen. Ook zij zat er doorheen. Maar waarom? Jill had het over privé-omstandigheden waar zij verder niets over wilde vertellen. Wel onthulde ze dat ze heel vaak moest huilen. Ze besloot toen om een week offline te gaan. Nu is Jill weer terug. En Milan nu ook. Toeval?

Dit is overigens niet de eerste keer dat Milan problemen heeft met zijn YouTube-bestaan. Vorig jaar was hij zomaar ineens een tijdje weg zonder iets te zeggen aan zijn kijkers. Toen hij weer terugkwam op YouTube vertelde hij dat hij gewoon zin had om even rust te nemen.

Laten we hopen dat de vakantie in Frankrijk hem weer genoeg Knolpower geeft om daarna weer verder te knallen!

arme Milan knol. ik vind pokemon go een leuk maar ook een dom spel. maar wat kunnen we er tegen doen? niks. dus wat moeten we ermee. voor iPhone 4 gebruikers kunnen het spel niet downloaden. ik weet niet of iemand een iPhone 4 heeft. maar bij mij doet hij het niet.
dankjewel

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …