Milan Knol In De Pers

In februari 2015 kwam Milan Knol met een interview van 2 pagina’s groot in De Telegraaf, samen met zijn broer Enzo. Volgens zijn vriendin Jill van Doorn was hij er heel erg trots op en heeft hij meerdere exemplaren van de krant gekocht bij de plaatselijke kiosk.

Milan Knol met De Telegraaf. Foto: Instagram.
Milan Knol met De Telegraaf. Foto: Instagram.

Milan in De Telegraaf

In De Telegraaf vertelt hij vroeger vaak roze kleding te hebben gedragen. Daardoor werd hij aangezien voor homo en gepest. Enzo werd ook een tijd door sommige mensen voor homo aangezien vanwege een opmerkelijk bruine sjaaltje en door zijn bijzondere haarkeuze.

Op een feestje kwam zelfs een jongen naast hem zitten die dacht met iemand met dezelfde seksuele voorkeur te maken te hebben. Enzo vond het gesprek onaangenaam en maakte hem duidelijk niet gediend te zijn van zijn praatjes. Zowel Enzo als Milan zijn hetero en hebben een vriendin.

Milan in de Volkskrant

Een week later staat Milan ook in De Volkkrant, wederom met Enzo. In deze krant wordt aan beide jongens gevraagd waarom ze nog geen programma hebben op de tv, ondanks dat ze honderdduizenden kijkers hebben.

Milan denkt dat omroepen bang voor ze zijn. Waar die dan bang voor zouden moeten zijn zegt hij er niet bij. Overigens weet Enzo dan al dat hij een tv-deal heeft met RTL, maar in het interview houdt hij zijn mond, waarschijnlijk omdat de deal dan nog geheim is.

Opmerkelijk: Milan heeft meer dan een jaar lang zijn moeder niet gesproken toen hij in 2010 ervoor koos zich volledig op YouTube te richten. Zijn moeder Irma geloofde namelijk niet dat je daarmee je boterham kon verdienen.

Na een jaar liet hij haar zien wat hij met zijn YouTube-kanaal verdiende. “ Zo, je verdient meer dan ik,” concludeerde ze verrast. De relatie werd daarna weer normaal. Inmiddels bezoekt hij 1 keer in de maand zijn moeder die samen met haar vriend in Assen woont.

Toen Enzo 2 jaar later, na lang aandringen van Milan ook voor YouTube koos, had Irma geen problemen meer met die keuze.

Nog een opmerkelijke uitspraak van Milan in dat interview. Beide broers hebben al lange tijd geen contact meer met hun vader. Maar in dat interview zegt Milan wel te weten waar hij woont samen met  “zijn vrouw en kinderen”.  Als je dat leest zoals het er staat kan je hieruit afleiden dat Enzo en Milan meerdere halfbroers en/of zussen hebben. Die hebben ze waarschijnlijk nooit gezien.

De broeders Knol hebben al een halfbroertje Sjen die hun moeder uit een andere relatie heeft mogen ontvangen. Sjen ontmoeten ze geregeld als ze naar hun moeder gaan.

Opmerkelijk: Enzo werd in maart 2015 door RTL Boulevard geïnterviewd voor het huis van Milan in Hilversum. Milan die buiten beeld erbij was weigerde echter samen met zijn broer gefilmd te worden. Waarom is niet bekend.

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …