Milan Knol Gaat Theater In – Stopt (Tijdelijk) Met YouTube?

Milan Knol
3

Milan Knol is er klaar mee, de stekker gaat er uit, hij stopt er mee.’ Zo begint de omschrijving van zijn theatershow genaamd “Offline”. Wat je op het toneel zoal kunt zien? Milan Knol natuurlijk waarbij de bezoeker mee kan doen met de “vetste challenges“, reageren op video’s en nog meer.

Zelf zegt Knol op Instagram: “Super spannend en ik hoop dat jullie met mij mee willen doen! Wordt een super interactieve show. Spannend!” De YouTuber stapt voor het eerst op het toneel op 28 april in Oss, daarna volgens Roosendaal en Assen. Tickets vanaf 10 euro. Tickets kun je hier bestellen.

Milan is niet de eerste YouTuber die deze opmerkelijke stap naar het theater doet. Eerder waren Furtjuh aan de beurt en Royalistiq. Ook Joost Bouhof gaat samen met Roedie theaters dit jaar bezoeken. Benieuwd of dit een succes wordt.

Er zijn nogal wat berichtjes verwijderd onder dit artikel. Noord Koreaanse praktijken uit de hand van Kim Yong Un ?

Het beheer tolereert biet dat er buiten het topic om wordt gesproken/gediscussieerd.

Ik heb al een paar keer aangegeven/getipt om een forum of vast discussie topic te maken; maar daar wordt geen gehoor aan gegeven. Het is zo makkelijk je pleurt er wat advertenties in zodat de beheerder daar ook gewoon zijn inkomsten mee kan genereren.

Maar er zijn wel meerdere tips/verbeteringen die ik heb aangegeven. Bijvoorbeeld de tijden onder berichten die staan op 12 uurs klok. Zet die even op 24 uurs dat maakt het al een stuk makkelijker om berichten uit te zoeken aangezien het soms door elkaar heen staat. Maar nergens is tot nu nog nooit wat mee gedaan. Jammer.

Reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben kunnen worden verwijderd. Groetjes: Kim =)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …