Milan Knol Gaat Theater In – Stopt (Tijdelijk) Met YouTube?

Milan Knol
3

Milan Knol is er klaar mee, de stekker gaat er uit, hij stopt er mee.’ Zo begint de omschrijving van zijn theatershow genaamd “Offline”. Wat je op het toneel zoal kunt zien? Milan Knol natuurlijk waarbij de bezoeker mee kan doen met de “vetste challenges“, reageren op video’s en nog meer.

Zelf zegt Knol op Instagram: “Super spannend en ik hoop dat jullie met mij mee willen doen! Wordt een super interactieve show. Spannend!” De YouTuber stapt voor het eerst op het toneel op 28 april in Oss, daarna volgens Roosendaal en Assen. Tickets vanaf 10 euro. Tickets kun je hier bestellen.

Milan is niet de eerste YouTuber die deze opmerkelijke stap naar het theater doet. Eerder waren Furtjuh aan de beurt en Royalistiq. Ook Joost Bouhof gaat samen met Roedie theaters dit jaar bezoeken. Benieuwd of dit een succes wordt.

Het beheer tolereert biet dat er buiten het topic om wordt gesproken/gediscussieerd.

Ik heb al een paar keer aangegeven/getipt om een forum of vast discussie topic te maken; maar daar wordt geen gehoor aan gegeven. Het is zo makkelijk je pleurt er wat advertenties in zodat de beheerder daar ook gewoon zijn inkomsten mee kan genereren.

Maar er zijn wel meerdere tips/verbeteringen die ik heb aangegeven. Bijvoorbeeld de tijden onder berichten die staan op 12 uurs klok. Zet die even op 24 uurs dat maakt het al een stuk makkelijker om berichten uit te zoeken aangezien het soms door elkaar heen staat. Maar nergens is tot nu nog nooit wat mee gedaan. Jammer.

Reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben kunnen worden verwijderd. Groetjes: Kim =)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …

Milan Knol
Malino De Hond Weer Verenigt met Baasje Milan Knol

Iedereen die een hond heeft weet hoe pijnlijk het is om het beestje een tijd achter te moeten laten omdat je met vakantie gaat. Milan Knol ging een week naar ItaliĆ« en zijn puppy hondje Milano (5 maanden oud) moest hij bij een vriend achterlaten. Gisteravond kon hij Milano weer …

Milan Knol
6
Zorgen Om Puppy Malino – Partij Van De Dieren Stelt Vragen Over Fokker

De schattige puppy van Milan Knol, Milano, is in korte tijd razend populair geworden. Maar de fokker van Milano heeft een zorgwekkende reputatie! Meerdere mensen hebben zich bij Omroep Brabant gemeld dat ze daar een zieke pup hebben gekocht. 2 ervan zouden al kort na de koop zijn overleden. De …