Milan Knol Gaat Theater In – Stopt (Tijdelijk) Met YouTube?

Milan Knol
3

Milan Knol is er klaar mee, de stekker gaat er uit, hij stopt er mee.’ Zo begint de omschrijving van zijn theatershow genaamd “Offline”. Wat je op het toneel zoal kunt zien? Milan Knol natuurlijk waarbij de bezoeker mee kan doen met de “vetste challenges“, reageren op video’s en nog meer.

Zelf zegt Knol op Instagram: “Super spannend en ik hoop dat jullie met mij mee willen doen! Wordt een super interactieve show. Spannend!” De YouTuber stapt voor het eerst op het toneel op 28 april in Oss, daarna volgens Roosendaal en Assen. Tickets vanaf 10 euro. Tickets kun je hier bestellen.

Milan is niet de eerste YouTuber die deze opmerkelijke stap naar het theater doet. Eerder waren Furtjuh aan de beurt en Royalistiq. Ook Joost Bouhof gaat samen met Roedie theaters dit jaar bezoeken. Benieuwd of dit een succes wordt.

Het beheer tolereert biet dat er buiten het topic om wordt gesproken/gediscussieerd.

Ik heb al een paar keer aangegeven/getipt om een forum of vast discussie topic te maken; maar daar wordt geen gehoor aan gegeven. Het is zo makkelijk je pleurt er wat advertenties in zodat de beheerder daar ook gewoon zijn inkomsten mee kan genereren.

Maar er zijn wel meerdere tips/verbeteringen die ik heb aangegeven. Bijvoorbeeld de tijden onder berichten die staan op 12 uurs klok. Zet die even op 24 uurs dat maakt het al een stuk makkelijker om berichten uit te zoeken aangezien het soms door elkaar heen staat. Maar nergens is tot nu nog nooit wat mee gedaan. Jammer.

Reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben kunnen worden verwijderd. Groetjes: Kim =)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
6
Zorgen Om Puppy Malino – Partij Van De Dieren Stelt Vragen Over Fokker

De schattige puppy van Milan Knol, Milano, is in korte tijd razend populair geworden. Maar de fokker van Milano heeft een zorgwekkende reputatie! Meerdere mensen hebben zich bij Omroep Brabant gemeld dat ze daar een zieke pup hebben gekocht. 2 ervan zouden al kort na de koop zijn overleden. De …

Milan Knol
15
Break Up Milan Knol En Brigitte

De relatie tussen Milan Knol en zijn vriendin Brigitte is ten einde. Dit maakten beiden tegelijkertijd bekend op hun Instagram. Milan: ‘Helaas zijn Brigitte en ik niet meer samen. We hebben bijna 2 jaar een ongelooflijke tijd gehad met ups & downs en veel leuke reisjes overal heen. We geven …

Milan Knol
9
Milan Knol Dwong Mij Niet Te Eten – YouTuber Spoort Niet En ‘Abusive’?!

Sophie Ousri beweert dat Milan Knol haar dwong niet te eten toen ze een relatie hadden. Ook zegt ze dat de YouTuber vreemd is gegaan toen zij in een kliniek zat. Dat gooit ze er ineens uit in de videoreeks ‘Potje rijden’ van Stefan de Vries. Die relatie speelde zich …