Milan Knol Gaat Theater In – Stopt (Tijdelijk) Met YouTube?

Milan Knol
3

Milan Knol is er klaar mee, de stekker gaat er uit, hij stopt er mee.’ Zo begint de omschrijving van zijn theatershow genaamd “Offline”. Wat je op het toneel zoal kunt zien? Milan Knol natuurlijk waarbij de bezoeker mee kan doen met de “vetste challenges“, reageren op video’s en nog meer.

Zelf zegt Knol op Instagram: “Super spannend en ik hoop dat jullie met mij mee willen doen! Wordt een super interactieve show. Spannend!” De YouTuber stapt voor het eerst op het toneel op 28 april in Oss, daarna volgens Roosendaal en Assen. Tickets vanaf 10 euro. Tickets kun je hier bestellen.

Milan is niet de eerste YouTuber die deze opmerkelijke stap naar het theater doet. Eerder waren Furtjuh aan de beurt en Royalistiq. Ook Joost Bouhof gaat samen met Roedie theaters dit jaar bezoeken. Benieuwd of dit een succes wordt.

Er zijn nogal wat berichtjes verwijderd onder dit artikel. Noord Koreaanse praktijken uit de hand van Kim Yong Un ?

Het beheer tolereert biet dat er buiten het topic om wordt gesproken/gediscussieerd.

Ik heb al een paar keer aangegeven/getipt om een forum of vast discussie topic te maken; maar daar wordt geen gehoor aan gegeven. Het is zo makkelijk je pleurt er wat advertenties in zodat de beheerder daar ook gewoon zijn inkomsten mee kan genereren.

Maar er zijn wel meerdere tips/verbeteringen die ik heb aangegeven. Bijvoorbeeld de tijden onder berichten die staan op 12 uurs klok. Zet die even op 24 uurs dat maakt het al een stuk makkelijker om berichten uit te zoeken aangezien het soms door elkaar heen staat. Maar nergens is tot nu nog nooit wat mee gedaan. Jammer.

Reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben kunnen worden verwijderd. Groetjes: Kim =)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden?¬†Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …