Milan Knol Gaat Theater In – Stopt (Tijdelijk) Met YouTube?

Milan Knol
3

Milan Knol is er klaar mee, de stekker gaat er uit, hij stopt er mee.’ Zo begint de omschrijving van zijn theatershow genaamd “Offline”. Wat je op het toneel zoal kunt zien? Milan Knol natuurlijk waarbij de bezoeker mee kan doen met de “vetste challenges“, reageren op video’s en nog meer.

Zelf zegt Knol op Instagram: “Super spannend en ik hoop dat jullie met mij mee willen doen! Wordt een super interactieve show. Spannend!” De YouTuber stapt voor het eerst op het toneel op 28 april in Oss, daarna volgens Roosendaal en Assen. Tickets vanaf 10 euro. Tickets kun je hier bestellen.

Milan is niet de eerste YouTuber die deze opmerkelijke stap naar het theater doet. Eerder waren Furtjuh aan de beurt en Royalistiq. Ook Joost Bouhof gaat samen met Roedie theaters dit jaar bezoeken. Benieuwd of dit een succes wordt.

Er zijn nogal wat berichtjes verwijderd onder dit artikel. Noord Koreaanse praktijken uit de hand van Kim Yong Un ?

Het beheer tolereert biet dat er buiten het topic om wordt gesproken/gediscussieerd.

Ik heb al een paar keer aangegeven/getipt om een forum of vast discussie topic te maken; maar daar wordt geen gehoor aan gegeven. Het is zo makkelijk je pleurt er wat advertenties in zodat de beheerder daar ook gewoon zijn inkomsten mee kan genereren.

Maar er zijn wel meerdere tips/verbeteringen die ik heb aangegeven. Bijvoorbeeld de tijden onder berichten die staan op 12 uurs klok. Zet die even op 24 uurs dat maakt het al een stuk makkelijker om berichten uit te zoeken aangezien het soms door elkaar heen staat. Maar nergens is tot nu nog nooit wat mee gedaan. Jammer.

Reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben kunnen worden verwijderd. Groetjes: Kim =)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …