Milan Knol En Jill Voor Even Weer Samen Bij 3FM

Milan Knol
1

Milan Knol verscheen onverwacht weer met zijn ex-vriendin Jill van Dooren (CrocoJill) op zijn Instastories. Jill was afgelopen vrijdagnacht te gast bij de radioshow van 3FM Kaj van der Ree. Die wordt sinds vorige week samen gepresenteerd met Milan Knol! Bijzonder, want Kaj en Milan wonen ook bij elkaar in een villa in Soesterberg die eigendom is van Milan.

Als Jill wordt gevraagd zichzelf voor te stellen voegt Milan er nog grappend aan toe: ‘Noem ook even je 06 nummer, want je bent vrijgezel.’ Kaj vraagt nog of het niet ongemakkelijk is om elkaar weer in de studio tegen te komen. Maar over het antwoord hoeft Jill geen seconde na te denken: ‘Nee’.

Milan vertelt dat ze nog geregeld met elkaar appen en Jill voegt er aan toe: ‘We hebben best wel lang met elkaar gepraat aan de telefoon.’

Vrijgezel

Logische vraag die Kaj vervolgens stelt is: ‘Willen jullie nog weer bij elkaar komen?’ ‘Ik denk het niet’, klink het bijna spijtig uit de mond van Jill. En Milan weet het ‘vrijwel zeker’ dat dit niet gaat gebeuren.

Jill en Milan zijn in ieder geval wel blij dat ze nog goed met elkaar kunnen omgaan. Dat demonstreert Milan door Jill nog een vette kus op haar wang te geven, bedoeld als thumbnail voor hun beider vlogs. Beiden hebben ook geen nieuwe relatie en Milan heeft voorlopig ook geen behoefte om weer verliefd te worden.

Vorig jaar waren Milan en Jill na 5 jaar uit elkaar gegaan. De video die ze hierover maakte ging viral en werd ruim een miljoen keer bekeken. Alle info over Milan Knol.

Als Jill niets had gezegd over “roddels door KingAlert” had Paul eerdaags al kwijlend een KingAlert opgenomen met in de titel zijn Milan en Jill weer samen, of liefde bloeit opnieuw op, Jill en Milan hebben weer een relatie, enz enz.

Nu wordt alweer door Paultje de plank misgeslagen. Wanneer eigenlijk niet?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …