Milan Knol En Jill Voor Even Weer Samen Bij 3FM

Milan Knol
1

Milan Knol verscheen onverwacht weer met zijn ex-vriendin Jill van Dooren (CrocoJill) op zijn Instastories. Jill was afgelopen vrijdagnacht te gast bij de radioshow van 3FM Kaj van der Ree. Die wordt sinds vorige week samen gepresenteerd met Milan Knol! Bijzonder, want Kaj en Milan wonen ook bij elkaar in een villa in Soesterberg die eigendom is van Milan.

Als Jill wordt gevraagd zichzelf voor te stellen voegt Milan er nog grappend aan toe: ‘Noem ook even je 06 nummer, want je bent vrijgezel.’ Kaj vraagt nog of het niet ongemakkelijk is om elkaar weer in de studio tegen te komen. Maar over het antwoord hoeft Jill geen seconde na te denken: ‘Nee’.

Milan vertelt dat ze nog geregeld met elkaar appen en Jill voegt er aan toe: ‘We hebben best wel lang met elkaar gepraat aan de telefoon.’

Vrijgezel

Logische vraag die Kaj vervolgens stelt is: ‘Willen jullie nog weer bij elkaar komen?’ ‘Ik denk het niet’, klink het bijna spijtig uit de mond van Jill. En Milan weet het ‘vrijwel zeker’ dat dit niet gaat gebeuren.

Jill en Milan zijn in ieder geval wel blij dat ze nog goed met elkaar kunnen omgaan. Dat demonstreert Milan door Jill nog een vette kus op haar wang te geven, bedoeld als thumbnail voor hun beider vlogs. Beiden hebben ook geen nieuwe relatie en Milan heeft voorlopig ook geen behoefte om weer verliefd te worden.

Vorig jaar waren Milan en Jill na 5 jaar uit elkaar gegaan. De video die ze hierover maakte ging viral en werd ruim een miljoen keer bekeken. Alle info over Milan Knol.

Als Jill niets had gezegd over “roddels door KingAlert” had Paul eerdaags al kwijlend een KingAlert opgenomen met in de titel zijn Milan en Jill weer samen, of liefde bloeit opnieuw op, Jill en Milan hebben weer een relatie, enz enz.

Nu wordt alweer door Paultje de plank misgeslagen. Wanneer eigenlijk niet?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Nieuwe Vriendin Milan Knol – Brigitte Kende YouTuber Al In 2013!

Milan Knol kent zijn nieuwe vriendin al vanaf 2013, het jaar waarin hij ook al een relatie had met zijn inmiddels ex Jill van Dooren! DRAMA!!! Afgelopen dagen was al duidelijk geworden dat Milan Knol verliefd is, maar deed hij nog geheimzinnig op wie. Nu heeft hij op Instastories onthuld …

Milan Knol
Milan Knol Bevestigt Geruchten Over Nieuwe Vriendin

Milan Knol wordt behoorlijk voor het blok gezet over zijn liefdesleven tijdens de opnames van Concentrate, het YouTube-kanaal van RTL. Milan Knol’s nieuwe vriendin heet Brigitte – kent haar al vanaf 2013! Hij zit samen met Royalistiq en rapper Esko op de bank om te worden geïnterviewd door de presentatrice …

Enzo Knol
1
Milan en Enzo Knol Aan Top Op Trending

Milan Knol‘s disstrack over Gamemeneer is binnen een dag al op nummer 2 op trending beland. Nummer 1 staat op dit moment nog rapper Boef. Opmerkelijk: Enzo Knol had de tweede plek een dag eerder met zijn vlog ‘Schieten op iPhone X!’ maar heeft die dus moeten afstaan aan zijn grote …