Milan Knol En Jill Voor Even Weer Samen Bij 3FM

Milan Knol
1

Milan Knol verscheen onverwacht weer met zijn ex-vriendin Jill van Dooren (CrocoJill) op zijn Instastories. Jill was afgelopen vrijdagnacht te gast bij de radioshow van 3FM Kaj van der Ree. Die wordt sinds vorige week samen gepresenteerd met Milan Knol! Bijzonder, want Kaj en Milan wonen ook bij elkaar in een villa in Soesterberg die eigendom is van Milan.

Als Jill wordt gevraagd zichzelf voor te stellen voegt Milan er nog grappend aan toe: ‘Noem ook even je 06 nummer, want je bent vrijgezel.’ Kaj vraagt nog of het niet ongemakkelijk is om elkaar weer in de studio tegen te komen. Maar over het antwoord hoeft Jill geen seconde na te denken: ‘Nee’.

Milan vertelt dat ze nog geregeld met elkaar appen en Jill voegt er aan toe: ‘We hebben best wel lang met elkaar gepraat aan de telefoon.’

Vrijgezel

Logische vraag die Kaj vervolgens stelt is: ‘Willen jullie nog weer bij elkaar komen?’ ‘Ik denk het niet’, klink het bijna spijtig uit de mond van Jill. En Milan weet het ‘vrijwel zeker’ dat dit niet gaat gebeuren.

Jill en Milan zijn in ieder geval wel blij dat ze nog goed met elkaar kunnen omgaan. Dat demonstreert Milan door Jill nog een vette kus op haar wang te geven, bedoeld als thumbnail voor hun beider vlogs. Beiden hebben ook geen nieuwe relatie en Milan heeft voorlopig ook geen behoefte om weer verliefd te worden.

Vorig jaar waren Milan en Jill na 5 jaar uit elkaar gegaan. De video die ze hierover maakte ging viral en werd ruim een miljoen keer bekeken. Alle info over Milan Knol.

Als Jill niets had gezegd over “roddels door KingAlert” had Paul eerdaags al kwijlend een KingAlert opgenomen met in de titel zijn Milan en Jill weer samen, of liefde bloeit opnieuw op, Jill en Milan hebben weer een relatie, enz enz.

Nu wordt alweer door Paultje de plank misgeslagen. Wanneer eigenlijk niet?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …