Milan Knol Dwong Mij Niet Te Eten – YouTuber Spoort Niet En ‘Abusive’?!

Milan Knol
9

Sophie Ousri beweert dat Milan Knol haar dwong niet te eten toen ze een relatie hadden. Ook zegt ze dat de YouTuber vreemd is gegaan toen zij in een kliniek zat. Dat gooit ze er ineens uit in de videoreeks ‘Potje rijden’ van Stefan de Vries.

Die relatie speelde zich volgens haar af in augustus vorig jaar toen Milan het net had uitgemaakt met Jill. Sophie die lijdt aan het borderline persoonlijkheidsstoornis was opgenomen in een kliniek omdat ze al haar hele leven aan stemmingswisselingen lijdt en moeite heeft met relaties.

Milan maakte het uit

In de tijd dat ze in de kliniek zat had Milan echter alweer een nieuwe vriendin gevonden en was hij niet meer in haar geïnteresseerd. Toen ze na 4 maanden thuis kwam uit de kliniek had Milan de relatie ook meteen uitgemaakt.

Sophie: ‘Ik was eerder opgelucht dan teleurgesteld’. De interviewer vraagt. ‘Hoezo?’ Sophie: ‘Omdat hij niet spoort. Ik mocht van hem niet eten.’ ‘Het was een hele abusive situatie.’ En: ‘Ik ben niet in de kelder opgesloten (door Milan), maar wel tegen de grond gehouden. En toen heb ik in zijn gezicht getuft.’

Niet spoort?

Waarom Sophie niets mocht eten of waarom hij haar tegen de grond heeft gewerkt zegt ze er niet bij. En het is nogal bijzonder om van haar te horen dat Milan ‘niet spoort’ terwijl zij degene is die 4 maanden lang opgesloten zat in een kliniek.

Haar geestelijke ziekte zorgt ervoor dat ze heftig kan reageren in relaties dus los van de vraag of het waar is wat ze vertelt kan je ook afvragen hoe zij zelf is in relaties.

Wat hier door de author wordt geschreven is nog altijd vele malen beter dan het prutswerk van Jantje Uriot. Voor de mensen die hem niet kennen, hij wordt door de Telegraaf de Interview-kenner genoemd. De Telegraaf maakt vaak tik en spelfouten en is waarschijnlijk vergeten te schrijven dat het de “niet interview-kenner moet zijn”. Laat Uriotje maar kruipend in de Albert Heijn bij (zogenaamde) BNN’ers in hun boodschappenmandje kijken. Dat is ook beter zijn plek, dan zijn overdreven bruin (zwart mag ik niet zeggen) gekleurde gezichtje op social media te tonen.

Ja deze site is echt een goed concept want het is de enige site met puur YouTube nieuws erop dat je nergens anders leest. Alleen het feit dat het niet objectief geschreven is verkloot het helemaal.

“En het is nogal bijzonder om van haar te horen dat Milan ‘niet spoort’ terwijl zij degene is die 4 maanden lang opgesloten zat in een kliniek.” Ook al is het je eigen mening. het is zeer onbeschoft om dit zomaar te zeggen zonder dat je uberhaupt iets weet van die tijd van hun.

Het valt mij zowiezo op dat Wikker echt aan het verslechteren is qua kwaliteit. Laatste tijd zijn de artikelen meer onzin en meningsgebaseerd ipv echte feiten. Zonde man…

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …

Milan Knol
Malino De Hond Weer Verenigt met Baasje Milan Knol

Iedereen die een hond heeft weet hoe pijnlijk het is om het beestje een tijd achter te moeten laten omdat je met vakantie gaat. Milan Knol ging een week naar Italië en zijn puppy hondje Milano (5 maanden oud) moest hij bij een vriend achterlaten. Gisteravond kon hij Milano weer …