Milan Knol Dwong Mij Niet Te Eten – YouTuber Spoort Niet En ‘Abusive’?!

Milan Knol
9

Sophie Ousri beweert dat Milan Knol haar dwong niet te eten toen ze een relatie hadden. Ook zegt ze dat de YouTuber vreemd is gegaan toen zij in een kliniek zat. Dat gooit ze er ineens uit in de videoreeks ‘Potje rijden’ van Stefan de Vries.

Die relatie speelde zich volgens haar af in augustus vorig jaar toen Milan het net had uitgemaakt met Jill. Sophie die lijdt aan het borderline persoonlijkheidsstoornis was opgenomen in een kliniek omdat ze al haar hele leven aan stemmingswisselingen lijdt en moeite heeft met relaties.

Milan maakte het uit

In de tijd dat ze in de kliniek zat had Milan echter alweer een nieuwe vriendin gevonden en was hij niet meer in haar geïnteresseerd. Toen ze na 4 maanden thuis kwam uit de kliniek had Milan de relatie ook meteen uitgemaakt.

Sophie: ‘Ik was eerder opgelucht dan teleurgesteld’. De interviewer vraagt. ‘Hoezo?’ Sophie: ‘Omdat hij niet spoort. Ik mocht van hem niet eten.’ ‘Het was een hele abusive situatie.’ En: ‘Ik ben niet in de kelder opgesloten (door Milan), maar wel tegen de grond gehouden. En toen heb ik in zijn gezicht getuft.’

Niet spoort?

Waarom Sophie niets mocht eten of waarom hij haar tegen de grond heeft gewerkt zegt ze er niet bij. En het is nogal bijzonder om van haar te horen dat Milan ‘niet spoort’ terwijl zij degene is die 4 maanden lang opgesloten zat in een kliniek.

Haar geestelijke ziekte zorgt ervoor dat ze heftig kan reageren in relaties dus los van de vraag of het waar is wat ze vertelt kan je ook afvragen hoe zij zelf is in relaties.

‘Valt wel mee, maar dat is mijn mening’. Nobody cares about your wordvomit. Schrijf goed of schrijf niet. Als je journalist wilt spelen moet je er een beetje je best voor doen.

Je toetsenbord bleef zeker hangen X vandaar dat je twee XXjes mist. Hoorde toch XXX , ofwel kusjes te staan! Je kotst maar zelf lekker verder.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
1
Milan Knol’s ‘Ik Wil Fietsen’ Krijgt Remake – Krijgt Enzo Knol Bijrol?

Dit moet wel de meest succesvolle Nederlandstalige rapnummer op YouTube zijn: ‘Ik wil fietsen’ van Milan Knol. Onlangs behaalde het nummer de 10 miljoen weergaven! Een absoluut record dat smeekt bijna om een remake. En die schijnt er te komen ook! De YouTuber JustNicholas heeft een tip van een kijker …

Milan Knol met bril
Milan Knol
Milan Stopt Met 3FM en Irma Knol Werkloos

Milan Knol stopt met 3FM! Dat vertelde de YouTuber afgelopen vrijdagnacht in de radioshow van zijn goede vriend en ‘baas’ Kaj van der Ree. Iets van een half jaar was hij de sidekick van Kaj in het nachtelijke radio-programma dat ook zaterdagnacht uitzend. Milan stopt Maar waarom stopt hij ermee? …

Milan Knol
Nieuwe Vriendin Milan Knol – Brigitte Kende YouTuber Al In 2013!

Milan Knol kent zijn nieuwe vriendin al vanaf 2013, het jaar waarin hij ook al een relatie had met zijn inmiddels ex Jill van Dooren! DRAMA!!! Afgelopen dagen was al duidelijk geworden dat Milan Knol verliefd is, maar deed hij nog geheimzinnig op wie. Nu heeft hij op Instastories onthuld …