Milan Knol Dwong Mij Niet Te Eten – YouTuber Spoort Niet En ‘Abusive’?!

Milan Knol
9

Sophie Ousri beweert dat Milan Knol haar dwong niet te eten toen ze een relatie hadden. Ook zegt ze dat de YouTuber vreemd is gegaan toen zij in een kliniek zat. Dat gooit ze er ineens uit in de videoreeks ‘Potje rijden’ van Stefan de Vries.

Die relatie speelde zich volgens haar af in augustus vorig jaar toen Milan het net had uitgemaakt met Jill. Sophie die lijdt aan het borderline persoonlijkheidsstoornis was opgenomen in een kliniek omdat ze al haar hele leven aan stemmingswisselingen lijdt en moeite heeft met relaties.

Milan maakte het uit

In de tijd dat ze in de kliniek zat had Milan echter alweer een nieuwe vriendin gevonden en was hij niet meer in haar geïnteresseerd. Toen ze na 4 maanden thuis kwam uit de kliniek had Milan de relatie ook meteen uitgemaakt.

Sophie: ‘Ik was eerder opgelucht dan teleurgesteld’. De interviewer vraagt. ‘Hoezo?’ Sophie: ‘Omdat hij niet spoort. Ik mocht van hem niet eten.’ ‘Het was een hele abusive situatie.’ En: ‘Ik ben niet in de kelder opgesloten (door Milan), maar wel tegen de grond gehouden. En toen heb ik in zijn gezicht getuft.’

Niet spoort?

Waarom Sophie niets mocht eten of waarom hij haar tegen de grond heeft gewerkt zegt ze er niet bij. En het is nogal bijzonder om van haar te horen dat Milan ‘niet spoort’ terwijl zij degene is die 4 maanden lang opgesloten zat in een kliniek.

Haar geestelijke ziekte zorgt ervoor dat ze heftig kan reageren in relaties dus los van de vraag of het waar is wat ze vertelt kan je ook afvragen hoe zij zelf is in relaties.

‘Valt wel mee, maar dat is mijn mening’. Nobody cares about your wordvomit. Schrijf goed of schrijf niet. Als je journalist wilt spelen moet je er een beetje je best voor doen.

Je toetsenbord bleef zeker hangen X vandaar dat je twee XXjes mist. Hoorde toch XXX , ofwel kusjes te staan! Je kotst maar zelf lekker verder.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …