Milan Knol Dwong Mij Niet Te Eten – YouTuber Spoort Niet En ‘Abusive’?!

Milan Knol
9

Sophie Ousri beweert dat Milan Knol haar dwong niet te eten toen ze een relatie hadden. Ook zegt ze dat de YouTuber vreemd is gegaan toen zij in een kliniek zat. Dat gooit ze er ineens uit in de videoreeks ‘Potje rijden’ van Stefan de Vries.

Die relatie speelde zich volgens haar af in augustus vorig jaar toen Milan het net had uitgemaakt met Jill. Sophie die lijdt aan het borderline persoonlijkheidsstoornis was opgenomen in een kliniek omdat ze al haar hele leven aan stemmingswisselingen lijdt en moeite heeft met relaties.

Milan maakte het uit

In de tijd dat ze in de kliniek zat had Milan echter alweer een nieuwe vriendin gevonden en was hij niet meer in haar geïnteresseerd. Toen ze na 4 maanden thuis kwam uit de kliniek had Milan de relatie ook meteen uitgemaakt.

Sophie: ‘Ik was eerder opgelucht dan teleurgesteld’. De interviewer vraagt. ‘Hoezo?’ Sophie: ‘Omdat hij niet spoort. Ik mocht van hem niet eten.’ ‘Het was een hele abusive situatie.’ En: ‘Ik ben niet in de kelder opgesloten (door Milan), maar wel tegen de grond gehouden. En toen heb ik in zijn gezicht getuft.’

Niet spoort?

Waarom Sophie niets mocht eten of waarom hij haar tegen de grond heeft gewerkt zegt ze er niet bij. En het is nogal bijzonder om van haar te horen dat Milan ‘niet spoort’ terwijl zij degene is die 4 maanden lang opgesloten zat in een kliniek.

Haar geestelijke ziekte zorgt ervoor dat ze heftig kan reageren in relaties dus los van de vraag of het waar is wat ze vertelt kan je ook afvragen hoe zij zelf is in relaties.

‘Valt wel mee, maar dat is mijn mening’. Nobody cares about your wordvomit. Schrijf goed of schrijf niet. Als je journalist wilt spelen moet je er een beetje je best voor doen.

Je toetsenbord bleef zeker hangen X vandaar dat je twee XXjes mist. Hoorde toch XXX , ofwel kusjes te staan! Je kotst maar zelf lekker verder.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …