Milan Flink In De Problemen Door Advertentieblock YouTube – Enzo En Dylan Juist Niet

Milan Knol

Enzo Knol heeft nauwelijks last van dat YouTube advertenties op video’s uitschakelt. De vlogger zelf heeft slechts een enkele video waar hij geen advertentiegeld mee verdient. Zijn verklaring is dat hij alleen maar positief is in zijn vlogs (geen geweld of vloeken).

Milan Knol in de problemen?

Dat onthult hij in de feestelijke 24-uurs livestream van Giel Beelen. Echter LinkTijger en zelfs Milan Knol hebben daar wel degelijk last van. Milan vertelt dat in een wat donkere video waarin hij aangeeft nog nauwelijks lust te hebben om iets op te nemen. Dat heeft vooral te maken met zijn scheiding van Jill, maar zijn gebrek aan inkomsten moeten hem wel zorgen baren.

Milan geeft aan dat hij binnenkort een gesprek heeft met YouTube om daarover te praten.

LinkTijger

LinkTijger geeft ook in de 24-uurs livestream aan dat hij flink wat inkomsten mist doordat video’s geen advertenties tonen. De jonge YouTuber heeft wel een idee waarom. Hij gebruikt veelvuldig het woord ‘fuck’ in zijn filmpjes. YouTube scant met software de filmpjes op dat soort woorden.

Dylan Haegens

Giel die uitstekende vragen stelt aan de YouTubers die bij hem langskomen vraagt ook Dylan Haegens daar naar. Maar net zoals Enzo heeft hij daar weinig last van. Ook hij maakt alleen lieve video’s waar geen geweld of vloeken in voor komen.

‘Gelukkig hebben we er geen last van. Het raakt veel nieuwe kanalen en gamers’, meent de bekende Limburger.  Wel is er een video van Dylan waarin condooms voorkwamen afgekeurd door YouTube. Zijn vriendin Marit daarentegen heeft met haar kanaal er wel weer last van. Vloekt zij zoveel dan?

Gamemeneer

Gamemeneer (Don) had al eerder aangegeven in een aparte video dat zijn inkomsten flink zijn gedaald ondanks dat hij meer dan 10 miljoen views per maand op zijn kanaal heeft! Ook bij Don lijkt het taalgebruik een probleem te zijn. Een vader klaagde daarover via Twitter en dreigde dat zijn zoontje zijn video’s niet meer mocht kijken.

Dat maakte geen enkele indruk op Don die zich niet verantwoordelijk voelde voor de opvoeding van het kind. Maar nu bestraft YouTube hem voor zijn vloeken.

Bardo Ellens verdient zoal bijna niks meer met zijn video’s, maar dat heeft niets te maken met te weinig advertenties. Bardo lijkt wel langzaamaan naar de uitgang van YouTube te kruipen.

In de livestream van Giel bekend hij zwart te hebben moeten rijden met het openbare ververvoer naar het huis van Giel (in Haarlem) waar de livestream plaatsvond. Jammer overigens dat Giel blijkbaar zijn gasten geen reiskostenvergoeding geeft. Zou wel netjes zijn.

Giel eens met YouTube

De voorbeelden van Enzo en Dylan geven aan dat je wel degelijk als YouTuber nog prima kan verdienen, maar YouTube soms de regels wel heel erg strict oplegt aan de content creators. Giel Beelen is het overigens wel eens met het beleid van de videodienst. Maar dat kan hij makkelijk vinden.

Giel die tonnen per jaar verdiend bij de radio ziet zijn YouTube-kanaal puur als een hobby. Giel hield afgelopen vrijdag op zaterdag een 24-uurs livestream omdat hij de 40.000 abonnees heeft bereikt. Foto: Instagram. Zie ook: Milan en Jill uit elkaar

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …