Mertabi Wordt Niet Begrepen Met Twan

Alle YouTubers
1

mertabi

Mertabi is met een nieuw personage gekomen: Twan, maar zijn fans pruimen hem niet. Twan is in de video aan het klagen over biologisch voedsel dat veel te duur is. Het is allemaal komisch bedoeld en in de stijl van zijn andere rare overdreven typetjes.

Een aantal commentaren onder zijn laatste video vindt Twan saai en meerderen vragen wanneer ‘Marrokaan geeft rijles’ weer terugkomt. Het is al iets van 6 maanden geleden dat hij de laatste update over ‘Marrokaan…’ plaatste.

Mertabi twittert geïrriteerd: “Ooit gaan mensen die video wel snappen en hem terug opzoeken :)” Hij lijkt wat gefrustreerd dat zijn typetje zo weinig duimpjes omhoog krijgt.

Mertabi populairste YouTuber

Een paar jaar geleden was Mertabi juist dankzij zijn ‘Marrokaan geeft rijles’-video’s snel uitgegroeid tot 1 van de populairste YouTubers van Nederland. Die video’s scoorden ruim een miljoen views per keer en Mertabi was dan ook de allereerste YouTuber die bij RTL Late Night mocht aanschuiven.

Groots werd later het nieuws gebracht dat de jongeman met Turkse roots was gecontracteerd door RTL MCN. Dat is een bedrijf dat als een zakelijke manager voor meer inkomsten moet zorgen voor de YouTuber. Het is de concurrent van Divimove waar o.a. Enzo Knol bij zit.

Het nieuws werd zo gebracht dat het wel leek alsof hij een tv-contract had gekregen. Niets is minder waar. Sindsdien is het met zijn YouTube-carrière niet echt goed gegaan. Links en rechts is hij ingehaald door Enzo, Gio, Ties en de treitervloggers als gewoon Boef.

Er zit we talent in Mertabi, maar het lijkt dat hij iemand nodig heeft die hem weer op het juiste spoor naar succes kan brengen. Vooralsnog is RTL MCN daar niet in geslaagd.

Niets lijkt zoals het is. Sinds 1-1-2015 heeft RTL-dochter Fremantie (Duitsland) een meerderheidsbelang in Divimove van 51%. RTL heeft strategische belangen in nog een aantal van deze multichannel networks (MCN), waaronder RTL MCN Nederland. Van echte concurrentie is geen sprake. Eugène H. werkende bij Divimove Berlin (hij komt in een aantal vlogs van Enzo Knol voor) is sinds een half jaar gepromoveerd in een hogere functie.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …