Mertabi Wordt Niet Begrepen Met Twan

Alle YouTubers
1

mertabi

Mertabi is met een nieuw personage gekomen: Twan, maar zijn fans pruimen hem niet. Twan is in de video aan het klagen over biologisch voedsel dat veel te duur is. Het is allemaal komisch bedoeld en in de stijl van zijn andere rare overdreven typetjes.

Een aantal commentaren onder zijn laatste video vindt Twan saai en meerderen vragen wanneer ‘Marrokaan geeft rijles’ weer terugkomt. Het is al iets van 6 maanden geleden dat hij de laatste update over ‘Marrokaan…’ plaatste.

Mertabi twittert geïrriteerd: “Ooit gaan mensen die video wel snappen en hem terug opzoeken :)” Hij lijkt wat gefrustreerd dat zijn typetje zo weinig duimpjes omhoog krijgt.

Mertabi populairste YouTuber

Een paar jaar geleden was Mertabi juist dankzij zijn ‘Marrokaan geeft rijles’-video’s snel uitgegroeid tot 1 van de populairste YouTubers van Nederland. Die video’s scoorden ruim een miljoen views per keer en Mertabi was dan ook de allereerste YouTuber die bij RTL Late Night mocht aanschuiven.

Groots werd later het nieuws gebracht dat de jongeman met Turkse roots was gecontracteerd door RTL MCN. Dat is een bedrijf dat als een zakelijke manager voor meer inkomsten moet zorgen voor de YouTuber. Het is de concurrent van Divimove waar o.a. Enzo Knol bij zit.

Het nieuws werd zo gebracht dat het wel leek alsof hij een tv-contract had gekregen. Niets is minder waar. Sindsdien is het met zijn YouTube-carrière niet echt goed gegaan. Links en rechts is hij ingehaald door Enzo, Gio, Ties en de treitervloggers als gewoon Boef.

Er zit we talent in Mertabi, maar het lijkt dat hij iemand nodig heeft die hem weer op het juiste spoor naar succes kan brengen. Vooralsnog is RTL MCN daar niet in geslaagd.

Niets lijkt zoals het is. Sinds 1-1-2015 heeft RTL-dochter Fremantie (Duitsland) een meerderheidsbelang in Divimove van 51%. RTL heeft strategische belangen in nog een aantal van deze multichannel networks (MCN), waaronder RTL MCN Nederland. Van echte concurrentie is geen sprake. Eugène H. werkende bij Divimove Berlin (hij komt in een aantal vlogs van Enzo Knol voor) is sinds een half jaar gepromoveerd in een hogere functie.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …