Menno Donker Kent Geen Angst

Menno aan het werk voor een video met Mark Hoekx
Menno aan het werk voor een video met Mark Hoekx. Foto: Instagram

Menno Donker is ongetwijfeld de grootste lefgozer van Youtube. Hoewel hij zelf geen Youtube kanaal heeft kom je hem geregeld tegen wanneer er weer een stunt voor Smoare of Gekke Markie moet worden uitgehaald. De meest omstreden stunt is het Levend Begraven filmpje.

Menno en Mark Hoekx

Zonder enige aarzeling laat Menno Donker zich levend begraven in een filmpje van Gekke Markie (Mark Hoekx). Ja, zelfs blijmoedig blijft hij – eenmaal ingegraven – via een luchtpijp praten met de andere jongens. Niets aan de hand. Alsof hij even op bed is gaan liggen. De video van Mark Hoekx wordt zelfs tijdelijk verwijderd door Youtube. Te gevaarlijke stunt. Na protest komt het filmpje alsnog online.

Brabant

In een andere filmpje voor zijn Brabantse vriend Mark laat hij zichzelf ophangen aan zijn benen. Voor het eerst hoor je hem protesteren dat het pijn doet. Ze gaan op zoek naar een geschikte lantarenpaal. Daar laat hij zich met touw omhullen om zo in de paal te worden gehesen. Dat lukt niet echt, maar gelukkig komt er een oplossing aangescheurd.

Een vriend met een auto biedt aan om het touw aan een trekhaak vast te maken. Zo wordt Menno alsnog de hoogte in getrokken. Hij klaagt weliswaar over pijn aan zijn benen, maar hij gaat gewoon door met deze vreemde stunt.

Menno en Smoare

In filmpjes van Smoare duikt hij een paar maal op. Zo zien we hem zomaar met een fiets de sloot inrijden. De reden is niet geheel duidelijk. Wellicht omdat het kan.

In een andere video van deze Brabantse groep gaat hij mee om de boel op stelten te zetten bij IKEA. Officieel hoort hij overigens niet bij Smoare.

Menno en Enzo

We zien Menno ook geregeld opduiken in de vlogs van Enzo Knol. Hij logeert daar in het huis dat Enzo en Mark met elkaar delen. De eerste keer dat de jongen-die-geen-vrees-kent in zijn vlog voorkomt is als hij Enzo helpt met verhuizen van Assen naar Hilversum.

In deze vlog van Enzo doet hij mee aan een spelletje. Je moet een stick vasthouden met een knop erop. Die knop moet je ingedrukt houden zolang een muziekje speelt. Zodra het stopt moet je loslaten. De laatste die dat doet voelt een flinke stroomstoot. Menno krijgt er flink van langs.

Op Instagram van Menno staat dat hij afgestudeerde wiskunde leraar is en Chelsea fan. Heeft gestudeerd aan de ROC Amsterdam. Vriendin is Melanie Stultiens. Menno op Twitter. Woont in Vinkeveen bij zijn ouders. Heeft nog 2 jongere zussen.

Lees meer over zijn vriend Mark Hoekx. En wist je dat Enzo vroeger helemaal geen lief jongetje was? Enzo in de cel.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …