Melanie – Hebben Jullie Sex Gehad?

La Melanie
Nieuws
1

Slechts 2 video’s heeft Melanie opgenomen en nu al meer dan 47.000 abonnees? En het heeft geen relatie met Enzo Knol? Dan moet het wel de zus zijn van Gio (Giovanni) van GameplayWorldXL.

We zijn nog maar net bij video nummer 2 of ze stelt al haar vriend Jasper aan ons voor. Ik moet zeggen, hij doet vanaf het begin leuk mee. De 18-jarige MBO-scholier neemt een sportieve duik op het bed van zijn vriendin en stoot zijn hoofd. Auw!

En hij neemt ook gewoon nog even haar YouTube-kanaal over. Als grapje natuurlijk!

Sex

Melanie en Jasper doen een Q & A waarvan de meest opvallende wel is “Hebben jullie seks gehad?” Dat is meteen ook de titel van de video. In de comments eronder vermoed Mede-YouTuber Joey Graig daarin de hand te zien van haar broer Gio.

Dit soort titels scoren prima op YouTube, maar daar hoef je geen expert voor te zijn. Maar wat is het antwoord dan? Ja, dan moet je dus kijken.

Op haar kanaal kunnen we vlogs, challenges, Q & A, en nog veel meer verwachten. Ze hoopt zo snel mogelijk bekend te worden als Melanie en niet als het tweelingszusje van Gio.  Melanie’s YouTube-kanaal.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …