Meet & Greet Met Gio Tijdens DYTG

Gio en Melanie kondigen Meet & Greet aan
La Melanie

Gio en Melanie kondigen Meet & Greet aan

Tijdens de Dutch YouTube Gathering (DYTG) in Utrecht kan je Gio Latooy en zijn zus Melanie ontmoeten! Daarvoor zijn er speciale kaarten te verkrijgen die je toegang geven tot de Meet & Greet.

Dat maakten ze bekend in video ‘Ontmoet mij, Gio en Jasper’ op Melanie’s YouTube-kanaal. Kan je er niet naartoe? Er is nog een kans later in het jaar om Gio en zijn familie te ontmoeten.

Gio geen eigen meeting

Hoewel, Gio heeft geen eigen meeting bij de DYTG. Hij zal wel aanwezig zijn bij een aantal van Melanie’s Meet & Greet. Voor de rest kan je Gio aantreffen bij de Gio stand die er zal zijn. Daar gaf de succesvolle YouTuber zelf de voorkeur aan.

Er zullen zowel zaterdag 30 april als 1 mei 3 keer de gelegenheid zijn om Melanie en Gio te ontmoeten als je in het bezit bent van een Meet & Greet kaartje. Jasper, de vriend van Melanie, zal er ook aanwezig zijn.

Deze meetings zijn wel gratis, maar alleen mogelijk wanneer je reeds een ticket tot de DYTG hebt gekocht. Melanie verzoekt ook om goed te kijken of je op de afgesproken tijd wel kan. Er zijn dan meerdere YouTubers die ook hun eigen ontmoeting hebben.

Voor de tijden en het reserveren van de tickets: zie info onder de video op haar YouTube-kanaal.

Zie ook: Wat verdiend Gio met YouTube?

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

La Melanie
Melanie Latooy Over Breuk Met Jasper – ‘Het Was Niet Mijn Keuze’

‘Er zijn een aantal dingen gebeurd’ verzucht Melanie Latooy aan het begin van haar video ‘Het is voorbij..Hoe nu verder en hoe is het met MIJ?’ Voor het eerst sinds haar breuk met haar inmiddels ex-vriend Jasper gaat ze in op wat er tussen die twee is gebeurd en waarom …

La Melanie
Melanie T-shirts Kopen Kan Nu

Vanaf vandaag zijn de T-shirts van Melanie Latooy te koop! Ze heeft geen eigen website en daarom zal haar merchandise voorlopig te bestellen zijn op de site van haar broer: gioxl.nl Ze toont in de video hieronder 2 verschillende T-shirts waaruit je kan kiezen. Een witte T-shirt met een gouden …

Melanie en Jasper
La Melanie
Waarom Is Melanie Fan Van ComeGetFashion?

Melanie Latooy showt in haar laatste video kleding van ComeGetFashion. Haar vriend Jasper mag ook een paar kledingstukken laten zien (van MyMenFashion), maar het grootste gedeelte is voor Melanie. “Ik ben er echt helemaal fan van.” En Jasper is het daar he-le-maal mee eens! Als je meerdere vloggers volgt weet …