Mees Van Dam Vecht Tegen Depressie. Zijn Advies: Zoek Hulp!

Alle YouTubers

“Dit is mijn depressie verhaal”. Zo begint Mees van Dam zijn verhaal. In de ruim 18 minuten durende video geeft de YouTuber verslag wat er met de doorgaans vrolijke jongen aan de hand is.

(Ben je depressief? Ga naar deze website 113.nl voor hulp!)

Want ineens was Mees gestopt met video’s te uploaden en meldde op Instagram dat het niet goed met hem ging. 3 jaar geleden had hij al het idee dat hij nergens meer zin in had, maar waarom wist hij niet.

Door met anderen te praten kwam Mees erachter dat hij aan een depressie leed. “Ik merkte dat het heel erg lastig was, de lol van het leven te zien, dat ik steeds minder naar school wilde, ik sloot me heel erg af, omdat je dan veilig voelt.”

Hij had wel maanden dat hij vrolijk was en er weer zin in had. Maar vooral rond de wintermaanden lijkt Mees het meeste last te hebben van een flinke dip. “Altijd rond december dan zakte het weer helemaal naar beneden.”

Toch zegt hij ondanks alles depressie als iets positiefs te zien. “Ik ben voorruit gegaan.” Mees van Dam is er nog niet uit. Zijn zoektocht naar wat hem gelukkig maakt moet uiteindelijk de uitweg zijn uit deze depressie. Als je net zoals Mees in zo’n vervelende situatie zit is zijn boodschap: zoek hulp als je je rot voelt.

Mees sluit de video positief af met: “Ik ga weer heel veel uploaden voor jullie. Ik ga voor jullie de leukste content maken die ik maar kan verzinnen.” Bekijk zelf de video van Mees.

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …