Mees Van Dam Vecht Tegen Depressie. Zijn Advies: Zoek Hulp!

Alle YouTubers

“Dit is mijn depressie verhaal”. Zo begint Mees van Dam zijn verhaal. In de ruim 18 minuten durende video geeft de YouTuber verslag wat er met de doorgaans vrolijke jongen aan de hand is.

(Ben je depressief? Ga naar deze website 113.nl voor hulp!)

Want ineens was Mees gestopt met video’s te uploaden en meldde op Instagram dat het niet goed met hem ging. 3 jaar geleden had hij al het idee dat hij nergens meer zin in had, maar waarom wist hij niet.

Door met anderen te praten kwam Mees erachter dat hij aan een depressie leed. “Ik merkte dat het heel erg lastig was, de lol van het leven te zien, dat ik steeds minder naar school wilde, ik sloot me heel erg af, omdat je dan veilig voelt.”

Hij had wel maanden dat hij vrolijk was en er weer zin in had. Maar vooral rond de wintermaanden lijkt Mees het meeste last te hebben van een flinke dip. “Altijd rond december dan zakte het weer helemaal naar beneden.”

Toch zegt hij ondanks alles depressie als iets positiefs te zien. “Ik ben voorruit gegaan.” Mees van Dam is er nog niet uit. Zijn zoektocht naar wat hem gelukkig maakt moet uiteindelijk de uitweg zijn uit deze depressie. Als je net zoals Mees in zo’n vervelende situatie zit is zijn boodschap: zoek hulp als je je rot voelt.

Mees sluit de video positief af met: “Ik ga weer heel veel uploaden voor jullie. Ik ga voor jullie de leukste content maken die ik maar kan verzinnen.” Bekijk zelf de video van Mees.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …