Mees Van Dam Vecht Tegen Depressie. Zijn Advies: Zoek Hulp!

Alle YouTubers

“Dit is mijn depressie verhaal”. Zo begint Mees van Dam zijn verhaal. In de ruim 18 minuten durende video geeft de YouTuber verslag wat er met de doorgaans vrolijke jongen aan de hand is.

(Ben je depressief? Ga naar deze website 113.nl voor hulp!)

Want ineens was Mees gestopt met video’s te uploaden en meldde op Instagram dat het niet goed met hem ging. 3 jaar geleden had hij al het idee dat hij nergens meer zin in had, maar waarom wist hij niet.

Door met anderen te praten kwam Mees erachter dat hij aan een depressie leed. “Ik merkte dat het heel erg lastig was, de lol van het leven te zien, dat ik steeds minder naar school wilde, ik sloot me heel erg af, omdat je dan veilig voelt.”

Hij had wel maanden dat hij vrolijk was en er weer zin in had. Maar vooral rond de wintermaanden lijkt Mees het meeste last te hebben van een flinke dip. “Altijd rond december dan zakte het weer helemaal naar beneden.”

Toch zegt hij ondanks alles depressie als iets positiefs te zien. “Ik ben voorruit gegaan.” Mees van Dam is er nog niet uit. Zijn zoektocht naar wat hem gelukkig maakt moet uiteindelijk de uitweg zijn uit deze depressie. Als je net zoals Mees in zo’n vervelende situatie zit is zijn boodschap: zoek hulp als je je rot voelt.

Mees sluit de video positief af met: “Ik ga weer heel veel uploaden voor jullie. Ik ga voor jullie de leukste content maken die ik maar kan verzinnen.” Bekijk zelf de video van Mees.

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geĆ«indigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …