Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van 170 kilometer per uur, het is vooral de reactie van Enzo op de agent die hen daarop aanspreekt.

Die kan je volledig zien in de vlog van de YouTuber. Enzo Knol bekend gewoon op camera dat hij wel vaker 170 per uur rijdt mijn zijn eigen Lambo. En het heeft de media nog kwader gemaakt door zijn reactie dat hij hier eigenlijk niks verkeerds aan vindt. Zelfs Vandaag Inside besteedt er flink wat aandacht aan.

Opmerkelijk is daaraan de reactie van Johan Derksen die zegt zijn vader te kennen. Ook weet hij dat Knol daarom niet zijn echte naam is. Dat is het wel. Bij zijn geboorte heette Enzo nog Erkelens van zijn achternaam maar na de scheiding van zijn ouders heeft hij de achternaam van zijn moeder aangenomen. De reacties onder de berichten in de media zijn vrijwel allemaal negatief.

Slechts een enkeling verwondert zich hierover en bekend zelf ook zich niet altijd aan de maximale snelheid te houden. Vraag is of dit bij deze ene mediarel blijft. De officier van Justitie kan naar aanleiding van wat men dan noemt “maatschappelijke onrust” besluiten om niet alleen Myron te vervolgen, maar ook Enzo vanwege zijn eerdere overtredingen. En hoe reageert Enzo op deze ophef?

Hij heeft 1 reactie via Instagram geplaatst waarin hij zegt: “Ik praat het niet goed, te hard rijden mag niet. Daarom krijgen we ook een boete. terecht. We maken allemaal fouten. Er valt niks goed te praten.” En zo zo is het ook. Op naar de volgende vlog.

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …