Mark Rutte Gaat Ook Vloggen? En Heeft De Premier Knolpower?

Alle YouTubers
3

Mark Rutte heeft YousToub (Youssef) uitgenodigd om met hem een praatje te maken. Over YouTube. Wat verdient het, wil Mark van de Marrokaanse Nederlander weten.

Enzo Knol

In het Glazen Huis 2016 in Breda was hem al gevraagd of hij YouTubers kenden. Dylan Haegens was net binnen gekomen met zijn opbrengst voor Serious Request. De politicus kende Dylan niet, maar tot mijn verbazing wel YousToub die hij als eerste noemde. Als tweede noemde hij Enzo Knol en vroeg toen aan de uitgehongerde dj of die vlogger nog actief was.

Grappig dat Mark dat niet meer had bijgehouden. Begin vorig jaar had hij Enzo tijdens het Correspondence Dinner nog ontmoet.

Mark met Knolpower

Mark was daar om als een stand up scherpe grapjes te maken over zijn politieke tegenstanders. Na afloop kwam Enzo op hem af met draaiende camera en zei Mark: ‘Ik volg jou!’ En Enzo kreeg de premier nog zo gek om ‘Knolpower’ te roepen.

Ik vond het al opmerkelijk dat de premier Enzo Knol zou volgen, maar toen hij aan het einde van het jaar nog moest informeren of die Enzo nog wel actief was op YouTube was het wel duidelijk dat Mark Rutte weer een beetje aan het overdrijven was, daar bij de ontmoeting met Enzo.

Mark Rutte de vlogger

Verrassend aan het interview van Mark met YousToub is dat het op het VVD-kanaal staat. En de premier zegt dat hij ook wil gaan vloggen. Waarom? Omdat er verkiezingen in aantocht zijn en de jongeren voor aardig wat zeteltjes kunnen zorgen. Ben benieuwd in ieder geval naar zijn eerste vlog! Wat is een vlogger?

Zoals het hier staat klopt het niet. De politicus kende Dylan niet. Het zou wat zijn als een nederlander niet weet wie de premier is van Nederland.

“Dylan kende de politicus niet, maar tot mijn verbazing wel YousToub die hij als eerste noemde”.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …