Mark Rutte Gaat Ook Vloggen? En Heeft De Premier Knolpower?

Alle YouTubers
3

Mark Rutte heeft YousToub (Youssef) uitgenodigd om met hem een praatje te maken. Over YouTube. Wat verdient het, wil Mark van de Marrokaanse Nederlander weten.

Enzo Knol

In het Glazen Huis 2016 in Breda was hem al gevraagd of hij YouTubers kenden. Dylan Haegens was net binnen gekomen met zijn opbrengst voor Serious Request. De politicus kende Dylan niet, maar tot mijn verbazing wel YousToub die hij als eerste noemde. Als tweede noemde hij Enzo Knol en vroeg toen aan de uitgehongerde dj of die vlogger nog actief was.

Grappig dat Mark dat niet meer had bijgehouden. Begin vorig jaar had hij Enzo tijdens het Correspondence Dinner nog ontmoet.

Mark met Knolpower

Mark was daar om als een stand up scherpe grapjes te maken over zijn politieke tegenstanders. Na afloop kwam Enzo op hem af met draaiende camera en zei Mark: ‘Ik volg jou!’ En Enzo kreeg de premier nog zo gek om ‘Knolpower’ te roepen.

Ik vond het al opmerkelijk dat de premier Enzo Knol zou volgen, maar toen hij aan het einde van het jaar nog moest informeren of die Enzo nog wel actief was op YouTube was het wel duidelijk dat Mark Rutte weer een beetje aan het overdrijven was, daar bij de ontmoeting met Enzo.

Mark Rutte de vlogger

Verrassend aan het interview van Mark met YousToub is dat het op het VVD-kanaal staat. En de premier zegt dat hij ook wil gaan vloggen. Waarom? Omdat er verkiezingen in aantocht zijn en de jongeren voor aardig wat zeteltjes kunnen zorgen. Ben benieuwd in ieder geval naar zijn eerste vlog! Wat is een vlogger?

Zoals het hier staat klopt het niet. De politicus kende Dylan niet. Het zou wat zijn als een nederlander niet weet wie de premier is van Nederland.

“Dylan kende de politicus niet, maar tot mijn verbazing wel YousToub die hij als eerste noemde”.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …