Mark Rutte Gaat Ook Vloggen? En Heeft De Premier Knolpower?

Alle YouTubers
3

Mark Rutte heeft YousToub (Youssef) uitgenodigd om met hem een praatje te maken. Over YouTube. Wat verdient het, wil Mark van de Marrokaanse Nederlander weten.

Enzo Knol

In het Glazen Huis 2016 in Breda was hem al gevraagd of hij YouTubers kenden. Dylan Haegens was net binnen gekomen met zijn opbrengst voor Serious Request. De politicus kende Dylan niet, maar tot mijn verbazing wel YousToub die hij als eerste noemde. Als tweede noemde hij Enzo Knol en vroeg toen aan de uitgehongerde dj of die vlogger nog actief was.

Grappig dat Mark dat niet meer had bijgehouden. Begin vorig jaar had hij Enzo tijdens het Correspondence Dinner nog ontmoet.

Mark met Knolpower

Mark was daar om als een stand up scherpe grapjes te maken over zijn politieke tegenstanders. Na afloop kwam Enzo op hem af met draaiende camera en zei Mark: ‘Ik volg jou!’ En Enzo kreeg de premier nog zo gek om ‘Knolpower’ te roepen.

Ik vond het al opmerkelijk dat de premier Enzo Knol zou volgen, maar toen hij aan het einde van het jaar nog moest informeren of die Enzo nog wel actief was op YouTube was het wel duidelijk dat Mark Rutte weer een beetje aan het overdrijven was, daar bij de ontmoeting met Enzo.

Mark Rutte de vlogger

Verrassend aan het interview van Mark met YousToub is dat het op het VVD-kanaal staat. En de premier zegt dat hij ook wil gaan vloggen. Waarom? Omdat er verkiezingen in aantocht zijn en de jongeren voor aardig wat zeteltjes kunnen zorgen. Ben benieuwd in ieder geval naar zijn eerste vlog! Wat is een vlogger?

Zoals het hier staat klopt het niet. De politicus kende Dylan niet. Het zou wat zijn als een nederlander niet weet wie de premier is van Nederland.

“Dylan kende de politicus niet, maar tot mijn verbazing wel YousToub die hij als eerste noemde”.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …