Mark Rutte Gaat Ook Vloggen? En Heeft De Premier Knolpower?

Alle YouTubers
3

Mark Rutte heeft YousToub (Youssef) uitgenodigd om met hem een praatje te maken. Over YouTube. Wat verdient het, wil Mark van de Marrokaanse Nederlander weten.

Enzo Knol

In het Glazen Huis 2016 in Breda was hem al gevraagd of hij YouTubers kenden. Dylan Haegens was net binnen gekomen met zijn opbrengst voor Serious Request. De politicus kende Dylan niet, maar tot mijn verbazing wel YousToub die hij als eerste noemde. Als tweede noemde hij Enzo Knol en vroeg toen aan de uitgehongerde dj of die vlogger nog actief was.

Grappig dat Mark dat niet meer had bijgehouden. Begin vorig jaar had hij Enzo tijdens het Correspondence Dinner nog ontmoet.

Mark met Knolpower

Mark was daar om als een stand up scherpe grapjes te maken over zijn politieke tegenstanders. Na afloop kwam Enzo op hem af met draaiende camera en zei Mark: ‘Ik volg jou!’ En Enzo kreeg de premier nog zo gek om ‘Knolpower’ te roepen.

Ik vond het al opmerkelijk dat de premier Enzo Knol zou volgen, maar toen hij aan het einde van het jaar nog moest informeren of die Enzo nog wel actief was op YouTube was het wel duidelijk dat Mark Rutte weer een beetje aan het overdrijven was, daar bij de ontmoeting met Enzo.

Mark Rutte de vlogger

Verrassend aan het interview van Mark met YousToub is dat het op het VVD-kanaal staat. En de premier zegt dat hij ook wil gaan vloggen. Waarom? Omdat er verkiezingen in aantocht zijn en de jongeren voor aardig wat zeteltjes kunnen zorgen. Ben benieuwd in ieder geval naar zijn eerste vlog! Wat is een vlogger?

Zoals het hier staat klopt het niet. De politicus kende Dylan niet. Het zou wat zijn als een nederlander niet weet wie de premier is van Nederland.

“Dylan kende de politicus niet, maar tot mijn verbazing wel YousToub die hij als eerste noemde”.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …