Mark Rutte Gaat Ook Vloggen? En Heeft De Premier Knolpower?

Alle YouTubers
3

Mark Rutte heeft YousToub (Youssef) uitgenodigd om met hem een praatje te maken. Over YouTube. Wat verdient het, wil Mark van de Marrokaanse Nederlander weten.

Enzo Knol

In het Glazen Huis 2016 in Breda was hem al gevraagd of hij YouTubers kenden. Dylan Haegens was net binnen gekomen met zijn opbrengst voor Serious Request. De politicus kende Dylan niet, maar tot mijn verbazing wel YousToub die hij als eerste noemde. Als tweede noemde hij Enzo Knol en vroeg toen aan de uitgehongerde dj of die vlogger nog actief was.

Grappig dat Mark dat niet meer had bijgehouden. Begin vorig jaar had hij Enzo tijdens het Correspondence Dinner nog ontmoet.

Mark met Knolpower

Mark was daar om als een stand up scherpe grapjes te maken over zijn politieke tegenstanders. Na afloop kwam Enzo op hem af met draaiende camera en zei Mark: ‘Ik volg jou!’ En Enzo kreeg de premier nog zo gek om ‘Knolpower’ te roepen.

Ik vond het al opmerkelijk dat de premier Enzo Knol zou volgen, maar toen hij aan het einde van het jaar nog moest informeren of die Enzo nog wel actief was op YouTube was het wel duidelijk dat Mark Rutte weer een beetje aan het overdrijven was, daar bij de ontmoeting met Enzo.

Mark Rutte de vlogger

Verrassend aan het interview van Mark met YousToub is dat het op het VVD-kanaal staat. En de premier zegt dat hij ook wil gaan vloggen. Waarom? Omdat er verkiezingen in aantocht zijn en de jongeren voor aardig wat zeteltjes kunnen zorgen. Ben benieuwd in ieder geval naar zijn eerste vlog! Wat is een vlogger?

Zoals het hier staat klopt het niet. De politicus kende Dylan niet. Het zou wat zijn als een nederlander niet weet wie de premier is van Nederland.

“Dylan kende de politicus niet, maar tot mijn verbazing wel YousToub die hij als eerste noemde”.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …