Marina Joyce Fascineert YouTubers Door Eng Gedrag

Alle YouTubers
1

Marina Joyce

Ineens hebben bekende Nederlandse YouTubers het over Marina Joyce, een Engelse YouTube-ster met ruim 700.000 abonnees.

Ties, Gio, Nathan, KingAlert en zelfs nu Rutger Vink willen hun zegje doen over deze ophef. Waar gaat het over? De in Londen woonachtige Marina gedraagt zich vreemd in haar video’s de laatste maanden. Meer nog, fans kregen de indruk dat ze onder dwang dingen moest zeggen in haar filmpjes!

Help me!

Ze meenden ook ‘Help me’ haar horen zeggen in haar laatste video. Nou, dat hebben een aantal kijkers gedaan. Ze belden de politie op. Die is naar haar toegegaan en er blijkt niets aan de hand te zijn. Je zou denken, daarmee is de kous af.

Toch blijft het verhaal maar doorgaan. Ze kijkt zo angstig in de camera, wordt er getwitterd en gespeculeerd. Er moet wel iemand achter de camera staan die haar gijzelt, haar dwingt dingen te zeggen. Het zou zelfs iets met terrorisme te maken kunnen hebben. Fans naar een bepaalde locatie lokken en dan Boem! Alle fans van Marina opgeblazen!!

Oorzaak kan ook zijn dat mevrouw niet goed bij haar hoofd is. Schizofreen weten anderen te vertellen. Dat is een ernstige psychische stoornis die je beter niet kan hebben. Haar moeder zou het daar roerend met die diagnose eens zijn.

Zij is ook degene die volgens de verhalen via social media haar instructies geeft en de filmpjes online zet. Het ‘help me’  is van haar, de moeder afkomstig, omdat ze gewoon niet zo ervaren is met filmpjes opnemen. Of het is een geweldige publiciteitsstunt.

Acid legt uit

De laatste in het circus die zich hiermee bemoeit is de Belgische YouTuber Acid aka Nathan. Ook hij geeft zijn mening in de video ‘Marina Joyce kidnapped & mishandeld fake?’

Zijn uitleg waar het nu over gaat is een stuk duidelijker dan van KingAlert. Hij laat stukjes uit haar filmpjes zien waarin ze met grote, enge ogen naast de camera kijkt. Alsof ze gedwongen wordt een script voor te lezen door haar kidnappers?! Het zou dus ook gewoon haar moeder kunnen zijn waar ze naar kijkt.

Ook heeft Marina duidelijk blauwe plekken. In een livestream wordt haar door fans gevraagd hoe ze daaraan is gekomen. Marina wil slechts kwijt dat dit een privézaak is. Ze weigert dus zelf een einde te maken aan alle onduidelijkheid.

Iets klopt niet

Acid is gefascineerd door dit verhaal en durft niet te zeggen of het fake is of niet. ‘Er klopt iets niet. Haar gedrag klopt niet.’

Het enige wat ik zie is een meisje dat geestelijk in de war is. That’s it. Wel apart dat dit een enorme vlucht heeft genomen in de YouTube-community. Is de  schizofrenie soms besmettelijk? Foto: YouTube.

Als Paul beter zijn research zou hebben gedaan, dan had hij binnen 10 minuten geweten dat het allemaal wel meevalt i.p.v. met de hele meuk mee te lopen. Dat zij wellicht problemen heeft, ja dat kan. Wie niet? Marina heeft wel ongevraagd dubbele aantal subs in 3 dagen gecreeerd door een spook hype.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …