Marina Joyce Fascineert YouTubers Door Eng Gedrag

Alle YouTubers
1

Marina Joyce

Ineens hebben bekende Nederlandse YouTubers het over Marina Joyce, een Engelse YouTube-ster met ruim 700.000 abonnees.

Ties, Gio, Nathan, KingAlert en zelfs nu Rutger Vink willen hun zegje doen over deze ophef. Waar gaat het over? De in Londen woonachtige Marina gedraagt zich vreemd in haar video’s de laatste maanden. Meer nog, fans kregen de indruk dat ze onder dwang dingen moest zeggen in haar filmpjes!

Help me!

Ze meenden ook ‘Help me’ haar horen zeggen in haar laatste video. Nou, dat hebben een aantal kijkers gedaan. Ze belden de politie op. Die is naar haar toegegaan en er blijkt niets aan de hand te zijn. Je zou denken, daarmee is de kous af.

Toch blijft het verhaal maar doorgaan. Ze kijkt zo angstig in de camera, wordt er getwitterd en gespeculeerd. Er moet wel iemand achter de camera staan die haar gijzelt, haar dwingt dingen te zeggen. Het zou zelfs iets met terrorisme te maken kunnen hebben. Fans naar een bepaalde locatie lokken en dan Boem! Alle fans van Marina opgeblazen!!

Oorzaak kan ook zijn dat mevrouw niet goed bij haar hoofd is. Schizofreen weten anderen te vertellen. Dat is een ernstige psychische stoornis die je beter niet kan hebben. Haar moeder zou het daar roerend met die diagnose eens zijn.

Zij is ook degene die volgens de verhalen via social media haar instructies geeft en de filmpjes online zet. Het ‘help me’  is van haar, de moeder afkomstig, omdat ze gewoon niet zo ervaren is met filmpjes opnemen. Of het is een geweldige publiciteitsstunt.

Acid legt uit

De laatste in het circus die zich hiermee bemoeit is de Belgische YouTuber Acid aka Nathan. Ook hij geeft zijn mening in de video ‘Marina Joyce kidnapped & mishandeld fake?’

Zijn uitleg waar het nu over gaat is een stuk duidelijker dan van KingAlert. Hij laat stukjes uit haar filmpjes zien waarin ze met grote, enge ogen naast de camera kijkt. Alsof ze gedwongen wordt een script voor te lezen door haar kidnappers?! Het zou dus ook gewoon haar moeder kunnen zijn waar ze naar kijkt.

Ook heeft Marina duidelijk blauwe plekken. In een livestream wordt haar door fans gevraagd hoe ze daaraan is gekomen. Marina wil slechts kwijt dat dit een privézaak is. Ze weigert dus zelf een einde te maken aan alle onduidelijkheid.

Iets klopt niet

Acid is gefascineerd door dit verhaal en durft niet te zeggen of het fake is of niet. ‘Er klopt iets niet. Haar gedrag klopt niet.’

Het enige wat ik zie is een meisje dat geestelijk in de war is. That’s it. Wel apart dat dit een enorme vlucht heeft genomen in de YouTube-community. Is de  schizofrenie soms besmettelijk? Foto: YouTube.

Als Paul beter zijn research zou hebben gedaan, dan had hij binnen 10 minuten geweten dat het allemaal wel meevalt i.p.v. met de hele meuk mee te lopen. Dat zij wellicht problemen heeft, ja dat kan. Wie niet? Marina heeft wel ongevraagd dubbele aantal subs in 3 dagen gecreeerd door een spook hype.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …