Marcus Vlog Bij RTL’s Late Night

Youtube
Marcus in actie. Foto: YouTube.
Marcus in actie. Foto: YouTube.

Is dit dan de doorbraak van Marcus van Marcus Vlogs? Welnee, maar het is wel leuk. In RTL’s Late Night was de koning van het abonneerlied (leg ik zo uit) eventjes te zien. De sympathieke YouTube-ster die heel veel moeite doet om een goede video op te nemen, had een filmpje opgenomen over Babette van Veen.

Dit naar aanleiding van het nieuws dat de actrice na lange tijd weer zou terugkeren in GTST als haar karakter Linda Dekker. Nou, wij blij.

In ieder geval Marcus was niet meer te houden en moest zelfs worden platgespoten toen hij dit hoorde. Nadat hij weer tot bedaren was gekomen ging Marcus meteen aan de slag om een video hierover op te nemen. Hij knalde het meteen op YouTube. De rest is geschiedenis. Zijn korte maar heftige bijdrage aan het programma maakte een onuitwisbare indruk op presentator Humberto Tan.

Dit YouTube-filmpje hield ook Giel Beelen in zijn greep en belde hem de volgende dag voor zijn radioprogramma. Daarin weet Giel hem de bekentenis te ontfutselen dat hij al sinds zijn twaalfde (onder andere) lijdt aan het GTST-virus.

Abonneren met Marcus

Marcus had eerder een grote lekkere vette YouTube-hit te pakken met zijn “Abonneren, Reageren, dat lijkt me een goed plan” lied. Dat is meteen ook tekst van het lied. Hij had het samen opgenomen met zijn onafscheidelijke vriend waarvan mij de naam even is ontschoten.

Zowel door zijn eenvoud als door de zelfbedachte danspasjes van Marcus kon dit rekenen op meer dan 60.000 views. Maar ook de goed uitgedachte kledingkeuze – alleen te koop bij gerenommeerde winkelketens –   van Marcus en zijn vriend, hebben de blauwe duimpjes flink in beweging gebracht.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …