Man Duikt Weg Bij Enzo Knol

Nieuws
5
Man duikt weg voor de camera van Enzo. Foto: Youtube.
Man duikt weg voor de camera van Enzo. Foto: Youtube.

In een video van Enzo Knol probeert een man onherkenbaar te blijven. Tevergeefs. Plaats delict: de kapper.

In vlog 550 zit de verdachte achter de vlogger. Enzo filmt zichzelf terwijl de kapper een paar haartjes bij hem wegknipt. Als bijvangst zien we achter zijn rug een schim ineens opdoemen die onze aandacht trekt.

Het is een jongeman van rond de 20 met baardgroei die op zijn beurt moet wachten. Hij heeft een donkere jas aan en een spijkerbroek. Als hij in de gaten heeft dat hij gefilmd wordt bedekt hij snel zijn handen voor zijn gezicht. Uiterst verdacht natuurlijk. Waarom wil hij niet in de vlog verschijnen?

Later in de vlog laat de verdachte persoon zijn handen zakken. Maakt het hem nu niks meer uit dat hij gefilmd wordt? Foto: Youtube.
Later in de vlog laat de verdachte persoon zijn handen zakken. Maakt het hem nu niks meer uit dat hij gefilmd wordt? Foto: Youtube.

Opsporing verzocht

Natuurlijk is het zijn goed recht om niet te worden gefilmd, maar je gaat wel denken wat hij dan op zijn geweten heeft. Wordt hij gezocht door de politie? Of is het iets onschuldigs? Heeft hij zich bijvoorbeeld ziek gemeld bij zijn werkgever?

Het valt me zoal op dat vloggers in veel situaties komen waar ze niet mogen of willen filmen, ook bij totaal onschuldige gebeurtenissen. Toen Enzo onlangs een broodje wilde kopen bij La Place protesteerde een werkneemster ertegen dat hij filmde. Ook mag Enzo helemaal niet filmen in supermarkten. Gelukkig doet Enzo dat toch en meestal komt hij ermee weg. Soms ook niet.

Filmverbod

Hij heeft wel eens vertelt dat hij bij Kruitvat een filmverbod kreeg. De vlogger moest eerst toestemming vragen aan het hoofdkantoor of het wel mocht. Dat hoofdkantoor zit in China! Zie je het al voor je dat Enzo dit gaat doen? “Hello? I’m Enzo from the Netherlands. May I film here?”

Wellicht dat Koolein met zijn Chinese roots hem nog kan helpen. Maar het is duidelijk dat dit natuurlijk niet werkt bij een dagelijkse vlog.  Maar ook dichter bij huis willen bekenden van de vlogger niet eens in beeld komen. De grootste onbekende bekenden zijn de ouders van Dee.

De moeder is overigens wel in het begin nog verschenen in Enzo’s vlogs. De vader is echter nog nooit erin terecht gekomen. Het enige waar hij op verschijnt is de thumnail bij een vlog waar de hele familie naar het theater gaat. Zijn gezicht is dan wel onherkenbaar gemaakt met een getekend gezichtje. Waarom willen ze dat toch niet? Zien ze er zo lelijk uit? Wat? Hun dochter lijkt het juist leuk te vinden om mee te doen met haar vriend.

Mijn pleidooi: kom op, laat Enzo gewoon zijn vlogs maken. Er wordt toch overal gefilmd, de overheid weet alles al van je. En je krijgt er echt geen ziekte van.

De video waarin Enzo naar de kapper gaat.

Het broertje van die irritante Dee is alleen maar in beeld geweest met die hond, waarom gaan ze niet samen wonen, kunnen ze samen irritant doen

De vader van Dee is wel een keer in de vlog geweest hoor! Toen ze een dagje naar Amsterdam gingen vorig jaar, in de periode dat de moeder van Dee jarig was.

je ziet de vader van dee ook in die video dat quin allemaal challenges doet voor enzo. Hij staat dan op de achtergrond

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …