Malino De Hond Weer Verenigt met Baasje Milan Knol

Milan Knol

Iedereen die een hond heeft weet hoe pijnlijk het is om het beestje een tijd achter te moeten laten omdat je met vakantie gaat.

Milan Knol ging een week naar Italië en zijn puppy hondje Milano (5 maanden oud) moest hij bij een vriend achterlaten. Gisteravond kon hij Milano weer ophalen en dat leverde ontroerende beelden op!

Hoe blij het hondje is als hij zijn baasje weer terugziet kan je duidelijk zien in de beelden die Milan op Instagram heeft geplaatst van zijn hond.

Milan verrast zijn hondje ‘s avonds buiten. Zodra de puppy in de gaten heeft dat Milan weer terug is is hij niet meer te houden! Zie filmpje met Malino op zijn Instagram.

Malino heeft in zijn korte leven al 237.000 volgers gekregen op Instagram en heeft zijn eigen merchandise. Nu jij weer =).

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …