Malino De Hond Weer Verenigt met Baasje Milan Knol

Milan Knol

Iedereen die een hond heeft weet hoe pijnlijk het is om het beestje een tijd achter te moeten laten omdat je met vakantie gaat.

Milan Knol ging een week naar Italiƫ en zijn puppy hondje Milano (5 maanden oud) moest hij bij een vriend achterlaten. Gisteravond kon hij Milano weer ophalen en dat leverde ontroerende beelden op!

Hoe blij het hondje is als hij zijn baasje weer terugziet kan je duidelijk zien in de beelden die Milan op Instagram heeft geplaatst van zijn hond.

Milan verrast zijn hondje ‘s avonds buiten. Zodra de puppy in de gaten heeft dat Milan weer terug is is hij niet meer te houden! Zie filmpje met Malino op zijn Instagram.

Malino heeft in zijn korte leven al 237.000 volgers gekregen op Instagram en heeft zijn eigen merchandise. Nu jij weer =).

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …