Malino De Hond Weer Verenigt met Baasje Milan Knol

Milan Knol

Iedereen die een hond heeft weet hoe pijnlijk het is om het beestje een tijd achter te moeten laten omdat je met vakantie gaat.

Milan Knol ging een week naar Italiƫ en zijn puppy hondje Milano (5 maanden oud) moest hij bij een vriend achterlaten. Gisteravond kon hij Milano weer ophalen en dat leverde ontroerende beelden op!

Hoe blij het hondje is als hij zijn baasje weer terugziet kan je duidelijk zien in de beelden die Milan op Instagram heeft geplaatst van zijn hond.

Milan verrast zijn hondje ‘s avonds buiten. Zodra de puppy in de gaten heeft dat Milan weer terug is is hij niet meer te houden! Zie filmpje met Malino op zijn Instagram.

Malino heeft in zijn korte leven al 237.000 volgers gekregen op Instagram en heeft zijn eigen merchandise. Nu jij weer =).

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …

Milan Knol
6
Zorgen Om Puppy Malino – Partij Van De Dieren Stelt Vragen Over Fokker

De schattige puppy van Milan Knol, Milano, is in korte tijd razend populair geworden. Maar de fokker van Milano heeft een zorgwekkende reputatie! Meerdere mensen hebben zich bij Omroep Brabant gemeld dat ze daar een zieke pup hebben gekocht. 2 ervan zouden al kort na de koop zijn overleden. De …