Malino De Hond Weer Verenigt met Baasje Milan Knol

Milan Knol

Iedereen die een hond heeft weet hoe pijnlijk het is om het beestje een tijd achter te moeten laten omdat je met vakantie gaat.

Milan Knol ging een week naar Italiƫ en zijn puppy hondje Milano (5 maanden oud) moest hij bij een vriend achterlaten. Gisteravond kon hij Milano weer ophalen en dat leverde ontroerende beelden op!

Hoe blij het hondje is als hij zijn baasje weer terugziet kan je duidelijk zien in de beelden die Milan op Instagram heeft geplaatst van zijn hond.

Milan verrast zijn hondje ‘s avonds buiten. Zodra de puppy in de gaten heeft dat Milan weer terug is is hij niet meer te houden! Zie filmpje met Malino op zijn Instagram.

Malino heeft in zijn korte leven al 237.000 volgers gekregen op Instagram en heeft zijn eigen merchandise. Nu jij weer =).

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …