Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Milan Knol

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino.

Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog is hij ook daadwerkelijk verkocht aan de autodealer! Hij zou hebben gezien hoe Milan de populaire hond heeft afgeleverd bij het autobedrijf. Als dat waar is dat moet het voor de hond een schok zijn: In plaats van leven in een luxe vrijstaande villa van Milan Knol heeft zijn baasje de viervoeter afgeleverd op een bedrijventerrein! 

De hond heeft ruim 300.000 volgers op Instagram die dol op hem zijn, maar van die liefde merkt hij niets. Eenzaam en verlaten wacht de hond zijn lot af. Mocht dit daadwerkelijk om de hond gaan die wij allemaal hebben leren kennen vooral in de vlogs van Enzo Knol dan is dit behoorlijk schokkend te noemen. De hond zelf begrijpt er natuurlijk niks van dat hij daar in zijn eentje op een bedrijventerrein wordt gehouden, ver weg van de liefde die hij eens leek te krijgen van Milan.

Tot nog toe heeft Milan een onzinverhaal vertelt over de hond, dat hij tijdelijk weg moest vanwege de verbouwing. Dat is inmiddels 3 maanden geleden! Niemand die van zijn hond houdt kan zolang zonder zijn lievelingsdier, Milan blijkbaar wel. De vlog van Enzo waarbij Milan de hond (toen nog een schattige puppy) voor het eerst ophaalt is inmiddels 2.4 miljoen keer bekeken! Wordt ongetwijfeld vervolgd. De foto boven is genomen van dit account.