Luuk Ikink Feliciteert KingAlert Met Grote Stap – MidLife Crises Leidt Tot YouTube Succes

KingAlert
3

Paul Goudsmit heeft een aantal hectische weken achter de rug. Maar de beslissing is eindelijk gevallen: de kleurrijke Almeerder achter YouTube-kanaal KingAlert zegt zijn baan op als leraar en gaat fulltime voor YouTuber en dj!

Luuk Ikink, bekend van RTL Boulevard, feliciteert Paul via Twitter met deze keuze: ‘Geweldige stap hoor! Lastig lijkt me, als je al een hele carrière achter de rug hebt…maar als iemand die ook wel eens een sprong in het diepe heeft gemaakt kan ik zeggen dat je ongetwijfeld spijt zou krijgen als je het niet had gedaan!’ En de tv-ster sluit af met een welgemeende: ‘Succes!’

MidLife Crisis

In zijn speciale video ‘Doei leraar – Welkom YouTube’ waarin hij dit bekend maakt onthult Paul ook dat hij jaren geleden een Midlife crisis gehad heeft: een gevoel van ontevredenheid met je huidige leven en een drang om je droom waar te maken nu het nog kan. Toen is hij begonnen met het zijn kanaal TheKing77nl wat hij met wisselend succes deed.

Gouden greep met KingAlert

De vader van 2 kinderen heeft echter een gouden greep gedaan met zijn tweede YouTube-kanaal KingAlert waarvan de afleveringen steevast op de trendinglijst van de videoplatform komen. Het wordt wel eens de RTL Boulevard van YouTube Nederland genoemd. Inmiddels weten steeds meer media KingAlert te vinden en doet hij soms werk achter de schermen voor Shownieuws.

Vorig jaar mocht hij zelfs een keer aanschuiven bij RTL Boulevard vanwege zijn kennis omtrent SnapKing. In de video gaat hij tevens in op de vraag hoe het zit met KingAlert 2.0. Daar moeten we nog een paar weekjes op wachten. Hij verwacht dat dit het tweede kwartaal van het jaar gaat gebeuren.

KingAlert 2.0

Het wordt opgenomen in een echte, professionele studio met gasten en zal 5 dagen in de week te zien zijn. Alleen als in het weekend iets bijzonders gebeurt ( ‘Dee is zwanger’, gaf Paul als voorbeeld. Of Wendy) dan zal hij ook een video vanuit huis uploaden.

Naast YouTuber kan je Paul ook boeken als dj en YouTube-expert. 2018 lijkt wel het jaar van Paul Goudsmit te worden! Zie ook: KingAlert woedend om vuurwerkstunt.

Als leraar was hij qua doen en laten niet van onbesproken gedrag, wat zijn Youtube geraaskal betreft. Godzijdank is hij daar dus mee gestopt. Zou zo’n figuur nooit als leraar voor mijn kind willen. Goed dat die ouwe dat de rug toekeert. Dj Narcist zou een goede naam zijn.

Gut, n.a.v. zijn KingAlert 06-02 hoe dik zijn de veren die Paul in zijn eigen r**t steekt? Roddeltante, wanneer gaat Paultje een rokje dragen en door het leven als Pauline?

Ach ja, Paul gaat in ALLE tenten draaien in Nederland en Belgie, zo zegt hij zelf. Hij doet alsof hij Martin Garrix is. Nou Paultje, eerst flink gaan oefenen met je motoriek. Hij staat er nu nog bij achter de draaitafel als een houten Jan Klaassen en dat hij alleen voor een Rivellatje gaat.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
12
Scheldende KingAlert Woedend Op De Telegraaf – Slachtoffer Van Complot?

KingAlert is door een mede-YouTuber flink te kijken gezet: in stukjes uit zijn Twichtopnames hoor je KingAlert (Paul Goudsmit) schelden en woorden als ‘aidslip’, ‘autist’ en ‘kanker’ gebruiken. Ook schijnt hij zich lelijk uit te laten over homo’s. De beelden van een scheldende Kingalert hebben nu ook De Telegraaf bereikt. …

KingAlert
7
KingAlert Ook Getroffen Door ‘Enzo Knol’ Strike

De video van KingAlert ‘Enzo pakt verkeersboete’ is 1, 5 uur offline geweest door een strike van Divimove. Het filmpje met beelden uit de vlog van Enzo staat nu weer online, maar KingAlert klaagt dat dit wel hem een tendingpositie heeft gekost. Paul schrijft knorrig onder de gewraakte video: ‘Helaas …

KingAlert
7
Kingalert Bereikt Nu Ook De Telegraaf!

Vandaag heeft Paul Goudsmit een leuke mijlpaal bereikt: hij mocht een opiniestuk schrijven voor de Telegraaf krant. Zijn verhaal gaat over Famke Louise en haat. En natuurlijk ook over KingAlert zelf. Famke Onlangs ging de documentaire over vlogster en rapster Famke Louise in première bij Videoland. De focus, zo lijkt …