Luuk Ikink Feliciteert KingAlert Met Grote Stap – MidLife Crises Leidt Tot YouTube Succes

KingAlert
3

Paul Goudsmit heeft een aantal hectische weken achter de rug. Maar de beslissing is eindelijk gevallen: de kleurrijke Almeerder achter YouTube-kanaal KingAlert zegt zijn baan op als leraar en gaat fulltime voor YouTuber en dj!

Luuk Ikink, bekend van RTL Boulevard, feliciteert Paul via Twitter met deze keuze: ‘Geweldige stap hoor! Lastig lijkt me, als je al een hele carrière achter de rug hebt…maar als iemand die ook wel eens een sprong in het diepe heeft gemaakt kan ik zeggen dat je ongetwijfeld spijt zou krijgen als je het niet had gedaan!’ En de tv-ster sluit af met een welgemeende: ‘Succes!’

MidLife Crisis

In zijn speciale video ‘Doei leraar – Welkom YouTube’ waarin hij dit bekend maakt onthult Paul ook dat hij jaren geleden een Midlife crisis gehad heeft: een gevoel van ontevredenheid met je huidige leven en een drang om je droom waar te maken nu het nog kan. Toen is hij begonnen met het zijn kanaal TheKing77nl wat hij met wisselend succes deed.

Gouden greep met KingAlert

De vader van 2 kinderen heeft echter een gouden greep gedaan met zijn tweede YouTube-kanaal KingAlert waarvan de afleveringen steevast op de trendinglijst van de videoplatform komen. Het wordt wel eens de RTL Boulevard van YouTube Nederland genoemd. Inmiddels weten steeds meer media KingAlert te vinden en doet hij soms werk achter de schermen voor Shownieuws.

Vorig jaar mocht hij zelfs een keer aanschuiven bij RTL Boulevard vanwege zijn kennis omtrent SnapKing. In de video gaat hij tevens in op de vraag hoe het zit met KingAlert 2.0. Daar moeten we nog een paar weekjes op wachten. Hij verwacht dat dit het tweede kwartaal van het jaar gaat gebeuren.

KingAlert 2.0

Het wordt opgenomen in een echte, professionele studio met gasten en zal 5 dagen in de week te zien zijn. Alleen als in het weekend iets bijzonders gebeurt ( ‘Dee is zwanger’, gaf Paul als voorbeeld. Of Wendy) dan zal hij ook een video vanuit huis uploaden.

Naast YouTuber kan je Paul ook boeken als dj en YouTube-expert. 2018 lijkt wel het jaar van Paul Goudsmit te worden! Zie ook: KingAlert woedend om vuurwerkstunt.

Als leraar was hij qua doen en laten niet van onbesproken gedrag, wat zijn Youtube geraaskal betreft. Godzijdank is hij daar dus mee gestopt. Zou zo’n figuur nooit als leraar voor mijn kind willen. Goed dat die ouwe dat de rug toekeert. Dj Narcist zou een goede naam zijn.

Gut, n.a.v. zijn KingAlert 06-02 hoe dik zijn de veren die Paul in zijn eigen r**t steekt? Roddeltante, wanneer gaat Paultje een rokje dragen en door het leven als Pauline?

Ach ja, Paul gaat in ALLE tenten draaien in Nederland en Belgie, zo zegt hij zelf. Hij doet alsof hij Martin Garrix is. Nou Paultje, eerst flink gaan oefenen met je motoriek. Hij staat er nu nog bij achter de draaitafel als een houten Jan Klaassen en dat hij alleen voor een Rivellatje gaat.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …