Heeft Enzo Knol Een Geheime Vriendin? Of Heeft Lotte Deb Het Winnende Lot?!

Enzo Knol
21

Is Lotte Deb een lot uit de loterij of heeft Enzo Knol toch een geheime vriendin? Even een update.

Lotte Deb is inmiddels voor de vierde keer in de vlogs van Enzo Knol langsgekomen in een korte tijd. De laatste keer was in vlog 2239 waarin ze Enzo helpt om de inhoud van de koffers die hij op een veiling had gekocht op waarde te schatten.

Lotte Deb durft Enzo nog te plagen met het volgende. Ze houdt een sieraad met de letter D omhoog en vraagt aan Enzo: ‘Ken jij iemand met de letter D?’ Enzo Knol wimpelt ongemakkelijk het gesprek hierover af zonder de naam van zijn ex-vriendin Dee te noemen.

De vlog eindigt met Deb en Enzo op de bank in zijn appartement waarin ze samen sushi eten en de vlog afsluiten. Is zij misschien zijn nieuwe vriendin? Of is er een geheime vriendin in het spel waarin een glimp is opgevangen in vlog 2224?

De Belgische YouTuber JustNicolas liet een still uit die vlog zien (foto boven) waarin in de weerspiegeling van een ruit een vrouw met pet te zien is. Opmerkelijk aan deze vlog: het is niet alleen erg kort voor een Enzo vlog, 10 minuten, maar je ziet ook dat de vlogger achterin zijn eigen auto zit.

Enzo wordt naar een locatie gereden waar zijn vriend Bas (die naast hem zit) en zijn Linda een fotoshoot hebben. De persoon die rijdt krijg je niet te zien. Dat moet deze vrouw met pet zijn.

Dan moet de YouTuber wel erg veel vertrouwen hebben in deze vrouw om zijn dure Lamborghini te mogen rijden. Dat heb ik Deb nog niet zien doen! Ook lijkt ze eerder te hebben gefilmd voor Enzo toen hij met Bas op een verlaten strand in Drenthe was.

En eerder in vlog 2083 was er ook al een anoniem persoon die in zijn auto reed die duidelijk niet in beeld mocht. Gok: dit meisje woont in Drenthe en heeft te maken met zijn tijd toen Enzo als verpleegkundige studeerde. Hoe kom ik daarop?

Vlog 2224 sluit de succesvlogger af met de mededeling dat hij net bij het jaarlijkse feestje van oud-klasgenoten is geweest, en nu komt het: Enzo Knol is ‘vergeten’ daar ook maar iets van te vloggen. Vergeten? Hij is er uren geweest en toch vergeten zijn camera te pakken.

Opmerkelijk dat hij al die voorgaande keren het ook al was vergeten om er te vloggen. Maar of daar zijn toekomstige vriendin bij moet worden gezocht? Voorlopig is Enzo nog vrijgezel. Zie ook bericht uit 2016: Enzo ontkent relatie: Rachel is gewoon oude vriendin.

Er staat duidelijk bij een theorie
Dat Erwin en RH of gewoon deze admin van de site wikker zonder vrouw en en te oud om er ooit een te krijgen
dit niet snappen tja.

En heel groot mijn autisme erbij te halen.

Zeg Elmar,

Ik heb het nooit over autimse gehad en ga dat ook niet doen. Wil jij dan ook mij daar niet mee associeren dat ik dat zou schrijven en/of denken! Voordat jij wat terug gaat schrijven, denk even na voordat jij wat schrijft en kijk desnoods al mijn comments na.

En aan de rattenkeuteltjes die mijn username gebruiken, betekent maar een ding. Als jij een identiteit van een ander gebruikt, ben jij niet authentiek en jouw hersens hebben een aantal tekort komingen. Het zegt veel dat jij je zelf niet kan vormen.

Mijn laatste comment dateert van 25 september 2019 (D-C-25-09-19)

De enige echte RH

W-X-29-09-2019

In de documentaire 1.0 verklaard de heer Elmar Mol autist te zijn. Dat is een feit. Omdat hij zelf benoemd dat te zijn, staat het vervolgens iedereen vrij dat aan te halen.
De heer Mol noemt verders de auteur,RH. en ondergetekende mensen zonder vrouw en leven. Dat is wat mij betreft in het geval van zonder vrouw in ieder geval aantoonbaar onjuist en wat betreft de auteur en RH aannames.
Aangezien wij hier reageren is zonder leven ook aantoonbaar fout.
Dus de reactie van de heer Mol dat hij alleen feiten weergeeft is ook aantoonbaar onjuist.
De documentaires van Paultje zijn naar eigen zeggen gemaakt omdat Egbert en co hem in een verkeerd daglicht zouden stellen en hem daardoor ook financiële schade gaven i.v.m. views en adverteerders.
Door zijn theorie die later duidelijk onjuist was te verkondigen niet alleen op Twitter en streams maar ook in landelijke media als het AD en radio 538 heeft hij dus schade berokkend aan Govert.
Dat zijn feiten. Als je iemand beschuldigd van iets (Egbert) maar het zelfde doet bij een ander (Govert) is dat hypocriet. Ook dat is een feit.
Nu komt er een theorie van mij.
Afgelopen zondag avond werden jullie verblijd door een kijker met de mededeling dat Royalistq een opmerking had gemaakt over dat hij niet wist of hij nog met Enzo ging chillen omdat die onbereikbaar was en niet reageerde op appjes. Mijn theorie is dat in de titel van Kingalert staat. Roy boos op Enzo?
Dit omdat de laatste KingAlert iets meer succes had als de voorgaanden omdat hij als volwassene een kinderlijk verhaal op hield over de opmerking van Enzo. Die op de letter D antwoordde Laten we daar maar over ophouden.
Een doodnormale opmerking in de leeftijdscategorie van Enzo en zijn volgers maar blijkbaar voor Paul aan te nemen dat het nog steeds slaande ruzie is.
Q-30-09-19

Trion,
Volgens je tekst geef je dus die Erwin gelijk.
Met een aantal dingen die je hoogstens verdacht kan vinden geef je aan dat het nergens op gebaseerd is.
En dan eindig je verhaal met;
Neen je kan niet zomaar dingen online zetten.
En dan ga je ook nog in op een voorbeeld.
Praat jij wel eens met mensen? En luister je dan naar wat ze zeggen. Of wacht je tot je geen geluid meer hoort en begin je dan opnieuw met je verhaal.

@Neutrale lezer.
Wij zijn inmiddels gestopt Elmar van repliek te dienen. Elmar is een zelfbenoemd autist, en die hebben veel moeite met communicate met anderen.
Het punt wat ik maak is dar als je pretendeert journalistiek te bedrijven dat je je altijd aan feiten moet houden. Als je dan bij de AD ochtendshow en Radio 538 als z.g. Deskundige die mening verkondigd en die later niet excuseert gedraag je je niet volgens de de hem benoemde voorbeeldfunctie van een youtuber.
Als je een voorbeeld van hypocriet gedrag wilt hebben geeft hij hier er een schoolvoorbeeld van.
J-29-09-19

Erwin ben je nu zo dom of?

Mbt een aantal dingen die je hoogstens verdacht kan vinden kwam Paul met de theorie.
Die theorie is dus wel op een aantal dingen gebaseerd.

Jij als je zou zeggen dat Paul vreemd gaat met de buurvrouw moet wel ergens dus op gebaseerd zijn,
zijn ze vaak samen de relatie loopt stroef tussen hem en zijn vrouw enz enz.

Dus nee je kan niet zomaar dingen online kwakken.

Oh dus als ik zeg dat Paultje vreemd gaat met zijn buurvrouw mag ik dat zeggen want dat is een theorie van mij.
P-09-28-19

21 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van …