Heeft Enzo Knol Een Geheime Vriendin? Of Heeft Lotte Deb Het Winnende Lot?!

Enzo Knol
21

Is Lotte Deb een lot uit de loterij of heeft Enzo Knol toch een geheime vriendin? Even een update.

Lotte Deb is inmiddels voor de vierde keer in de vlogs van Enzo Knol langsgekomen in een korte tijd. De laatste keer was in vlog 2239 waarin ze Enzo helpt om de inhoud van de koffers die hij op een veiling had gekocht op waarde te schatten.

Lotte Deb durft Enzo nog te plagen met het volgende. Ze houdt een sieraad met de letter D omhoog en vraagt aan Enzo: ‘Ken jij iemand met de letter D?’ Enzo Knol wimpelt ongemakkelijk het gesprek hierover af zonder de naam van zijn ex-vriendin Dee te noemen.

De vlog eindigt met Deb en Enzo op de bank in zijn appartement waarin ze samen sushi eten en de vlog afsluiten. Is zij misschien zijn nieuwe vriendin? Of is er een geheime vriendin in het spel waarin een glimp is opgevangen in vlog 2224?

De Belgische YouTuber JustNicolas liet een still uit die vlog zien (foto boven) waarin in de weerspiegeling van een ruit een vrouw met pet te zien is. Opmerkelijk aan deze vlog: het is niet alleen erg kort voor een Enzo vlog, 10 minuten, maar je ziet ook dat de vlogger achterin zijn eigen auto zit.

Enzo wordt naar een locatie gereden waar zijn vriend Bas (die naast hem zit) en zijn Linda een fotoshoot hebben. De persoon die rijdt krijg je niet te zien. Dat moet deze vrouw met pet zijn.

Dan moet de YouTuber wel erg veel vertrouwen hebben in deze vrouw om zijn dure Lamborghini te mogen rijden. Dat heb ik Deb nog niet zien doen! Ook lijkt ze eerder te hebben gefilmd voor Enzo toen hij met Bas op een verlaten strand in Drenthe was.

En eerder in vlog 2083 was er ook al een anoniem persoon die in zijn auto reed die duidelijk niet in beeld mocht. Gok: dit meisje woont in Drenthe en heeft te maken met zijn tijd toen Enzo als verpleegkundige studeerde. Hoe kom ik daarop?

Vlog 2224 sluit de succesvlogger af met de mededeling dat hij net bij het jaarlijkse feestje van oud-klasgenoten is geweest, en nu komt het: Enzo Knol is ‘vergeten’ daar ook maar iets van te vloggen. Vergeten? Hij is er uren geweest en toch vergeten zijn camera te pakken.

Opmerkelijk dat hij al die voorgaande keren het ook al was vergeten om er te vloggen. Maar of daar zijn toekomstige vriendin bij moet worden gezocht? Voorlopig is Enzo nog vrijgezel. Zie ook bericht uit 2016: Enzo ontkent relatie: Rachel is gewoon oude vriendin.

Ben benieuwd of er nog excuses komen van onze Alphawolf nadat Govert hem in zijn video duidelijk laat merken dat de uitlatingen over een zg. Fake arrestatie hem en Ties financieel schade oplevert.
Of zou Paultje het te druk hebben met naar de siliconen borsten van Barbie te kijken.
Als ik Noah Zeeuw heette kon ik daar wel een opmerking over maken, maar zo ben ik niet.
K-09-28-19

@Erwin
Nu is Govert Sweep overigens wel de laaste die mag zeiken op Paul. Meneer Sweep die in landelijke media de journalist uithangt maar van te voren research doen is een beetje te veel moeite geweest. Want het Googlen van mercury kom je er al snel achter dat het 1 een verlaten stad is en 2 nu area 51 gebied is. Natuurlijk zat Paul er naast met z’n fake gebeuren maar die Govert komt mij ook wel een beetje m’n strot uit met z’n gladde praatjes, misschien kunnen ze een keer samen KA doen aangezien Paul zijn research soms ook aan de wensen overlaat m

Het peutertje met zijn rode laarsjes mag met bekende Nederlanders samenwerken in een roast programma voor het goede doel. (niet Jeroen & Co

Blijkbaar vinden mensen die er verstand van hebben Paultje toch echt grappig.
Wellicht moet ik op dit punt mijn woorden inslikken.

De enige echte RH

Z-27-09-19

Author wordt het niet eens tijd dat uitschot op deze website welke andermans naam gebruikt een definitieve nekslag krijgt?

hahaha Nekslag 😛
Zegt de persoon die alleen hier lekker anoniem stoer doet.

Admin Z-Y-25-09-2019

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Appartement Enzo Knol In Italië Kost 350.000 Euro!

Enzo Knol heeft aardig wat neer moeten tellen voor het appartement in Italië. Volgens info op een makelaarssite moet het zonnige onderkomen 350.000 euro gekost hebben. Voor Italiaanse begrippen lijkt dat een behoorlijk hoge prijs. Wel biedt het uitzicht op het Gardameer en heeft het onder andere een grote gezamenlijke …

Enzo Knol
Enzo Knol Geeft Italiaans Appartement Knolpower!

Enzo Knol heeft eindelijk onthult waarom hij langer in Italië is gebleven. Hij heeft een appartement gekocht in Italië aan het Gardameer. Dat onthult de vlogger in zijn laatste video. Maar wat is hij er mee van plan? Dat wordt nu ook duidelijk. De 2 dozen die hij de afgelopen …

Enzo Knol
Enzo Knol Daagt Kijkers Uit: Je Raad Nooit Waarvoor De Twee Knolpowerdozen Zijn?

Enzo Knol en Myron Koops gingen niet mee terug naar Nederland met de camper. Het blijkt dat Enzo en Myron voor een heel speciale reden in Italië zijn gebleven. “Jullie gaan nooit raden waarvoor!” zei hij nog in de camera. In zijn laatste vlog komt hij hier nog een keer …