Lil Kleine Gaat Enzo Knol Achterna – Ruilt Mercedes In Voor Lamborghini?

Alle YouTubers
11

Nu is ook Lil Kleine door de bocht! De populaire rapper toont op Instastories een gele Lamborghini.

Verschillende poppulaire media hebben daarom al geconcludeerd dat de rapper zijn Mercedes heeft ingeruild voor een Italiaan, maar dat klopt niet.

Volgers van Enzo Knol herkennen de auto als de demo Lambo die Enzo mocht rijden totdat zijn dure SUV gereed was. Het kan ook niet anders dat Lil Kleine de vele media-berichten heeft gezien dat de koning vlogger zijn Jeep had ingeruild voor de donker gekleurde Lamborghini.

Van De Telegraaf tot aan radio Veronica hebben vermeld dat Enzo voor de Lambo ging. En nu schijnt de eerzuchtige miljonair rapper zich ook in Leusden te hebben gemeld alwaar de dealer is gehuisvest.

Of Lil Kleine ook echt nu deze Italiaanse monster kan kopen valt te bezien. Er is namelijk een wachtlijst van minstens een jaar voor deze SUV die rond de 300.000 euro kost.

Enzo zou hem pas in 2020 kunnen kopen, maar kreeg van de importeur de gelegenheid om eentje nu al in 2019 aan te schaffen. De gele Lamborginin moet aan Lil KLeine zijn meegegeven als leenauto.

Dat is ook het meest waarschijnlijke. Op het Instagram account van de dealer in Leusden (world of pon luxery cars) zie je altijd wanneer er weer een nieuwe Italiaanse racemonster verkocht is. Die hebben alleen de beelden van Lil Kleine ge-repost van de leenauto.

Ook het nummerbord van het gele monster is precies hetzelfde als de demo die eerder de vlogger had meegekregen. Het kan dus zomaar zijn dat de ‘kleine man’ nog een jaar moet wachten. Of hij zou hem moeten overkopen van Enzo Knol!

Whahahahahahahahaha, van uitstel komt afstel. Ik wil de schuimbekkende en jankende Alpha Wolf wel zien, dus kom maar op met zijn 2.0 verhaaltje. Hij niet weten dat konijnenholletje 2.0 en 3.0 er ook aankomen. Ik geloof niet in maandag 9 september, eerst zien dan geloven. Hoeveel wordt er herhaalt in ruim 60 minuten. Uw antwoord a) 3x b) 4x) c) 5x) d) 6x kunt u mailen naar de ras echte, niets zeggende entertainer in Almere. De winnaars worden uitgenodigd om een dag in de roedel mee te lopen om elkaars kont te likken en men leert hoe het is om door de Alpha Wolf naar achter te worden getrapt in de roedel.
De genoemde minder getalenteerde YouTubers behoort ook Paul Goudsmit toe.

Ondertussen flik vlooit de roedel verder.
Sommige mensen hebben last van overmoed.
“The King de beste YouTuber van Nederland” zal gecorrigeerd moeten worden naar The King, een minder getalenteerde YouTuber met evenzo dalende YT cijfers met weinig inhoud. En 80% wat uit zijn schuimbekkie komt is KUL.

7 september 2019.
YouTube Nederland zal schudden op zijn grondvesten.
The King de beste YouTuber van Nederland zal in een uur durende video, in samenwerking met Elmar de leugenachtige en backstabbing praktijken blootleggen van minder getalenteerde youtubers.
De video die nog beter is als zijn beroemde rechtszaak video en Fallen Kingdom inslaan als een bom.
YouTube zal nooit meer hetzelfde zijn.

Correctie
De baas van onze leider heeft bepaald dat het maandag wordt.
Dit leek haar leuk ,dit is exact het 10e uitstel van de definitieve definitieve datum.

Mijn mening over jullie leider. NARCISTISCHE PERSOONLIJKHEIDSSTOORNIS EN LIEGEN
Als we kijken in welke groep leugenaars we de personen die lijden aan narcistische persoonlijkheidsstoornis kunnen scharen, dan kunnen we qua kenmerken de narcist wel scharen onder de pathologische leugenaars. Bij narcisten zal het echter misschien minder de drang zijn, maar meer de noodzaak. Een kenmerkende eigenschap van narcisme is grootheidswaanzin. Dit betekend dat narcisten zich beter voelen dan anderen, zich groter voordoen dan ze werkelijk zijn en zich alleen willen meten met personen of instellingen die in hun ogen “gelijk” zijn. Hier komt natuurlijk een stukje fantasie bij kijken en hierbij kunnen leugens uiteraard niet ontbreken om bijvoorbeeld indruk te maken of hun zin te krijgen.

MANIPULATIE
Narcisten komen in het begin van relaties vaak charmant, leuk en interessant over. Narcisten zijn vaak goede leugenaars en kunnen zeer manipulatief zijn. Ze zullen je op deze wijze dus ook snel in kunnen palmen. Een echte narcist heeft zich aangeleerd binnen enkele seconden in te schatten wat iemand van hem wil of verwacht. Door hierop in te spelen, bijvoorbeeld met een leugen, kunnen ze weer aandacht krijgen of op een voetstuk geplaatst worden. Het leven van narcisten is gericht op zichzelf en hun eigen behoeften. En één van die behoeften is het krijgen van bewondering.

Yes RH is lijkt terug te zijn van Vakantie en welk topic de admin ook op deze site (Meestal Enzo topics) het gaat bij RH bijna altijd over Paultje.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
2
Kalvijn 100.000 Abonnees Bedel Actie Volledig Mislukt – Noemt Actie Toch ‘Geniaal’

De bedelactie van Kalvijn om binnen 24 uur 100.000 abonnees erbij te krijgen op zijn YouTube-kanaal is compleet mislukt. Hoogmoed komt voor de val, zo lijkt het. 24 uur nadat de luidruchtige YouTuber is begonnen met zijn actie heeft het niet meer dan 20.000 extra abonnees opgeleverd. Gisterochtend stond te …

Alle YouTubers
Kalvijn Maakt Bioscoopfilm in 24 uur!

‘Het is fucking gelukt, we staan gewoon in de bioscoop!’ Aldus Kalvijn (Kelvin) Boerma in de trailer voor zijn eerste bioscoopfilm. Deze film is volgens de YouTuber binnen 24 uur opgenomen. Dus het script en editen ervan is eerder dan wel later gedaan. Gisteren was hij bij Pauw om zijn …

Alle YouTubers
2
Neemt Televizier YouTube-Sterren Nu Wel Serieus?

Jaarlijks wordt er in oktober de Gouden Televizier-Ring Gala georganiseerd voor tv-sterren, maar dit jaar kunnen ook YouTube-sterren worden genomineerd. Of beter gezegd: de beste YouTube-series! Stem hier op de Televizier -Ster, eerste ronde. De ambassadeur is NikkiTutorials die zelf niet tot de kanshebbers behoort omdat het alleen voor Nederlandstalige …