Legends Of Gaming Bereikt 10 Miljoen Views

Alle YouTubers
1

legends-of-gaming

Legends of Gaming, het YouTube-kanaal van EndemolShine, heeft de 10 miljoen views bereikt en ruim 200.000 abonnees. En dat binnen 2 maanden tijd! Dat heeft natuurlijk alles te maken met de deelnemers van dit gamekanaal.

Een groep van bekende gamers/YouTubers is bij elkaar gezet in een studio om in groepjes tegen elkaar te spelen.  De bekendste gamer/vlogger is Enzo Knol die met Legends of Gaming meedoet.

Ook Jeremy, LinkTijger, Milan en zelfs Quin, het broertje van de vriendin van Enzo doet mee. Het lijkt wel alsof Enzo als eerste is gevraagd om mee te doen en toen de gelegenheid heeft gekregen om zelf een groep van mede-YouTubers samen te stellen voor deze gamereeks.

Wat opvalt is de mate van professionaliteit waarmee de filmpjes zijn opgenomen.

Tv-studio

Cameramensen filmen met tv-camera’s in een tv-studio de verrichtingen van de gamers, het decor is speciaal gemaakt voor dit kanaal, er is een geluidsman aanwezig en er zijn tijdens het spelen van de games de reacties tussen gemonteerd van de overige toekijkende YouTubers. Net zoals je dat gewend bent bij televisie.

Dat steekt sterk af van de manier waarop YouTubers hun gamevideo’s opnemen. Met slechts een camera gericht op de YouTuber terwijl je hem een game ziet spelen. Dat is al wel professioneler geworden in de loop der tijd. YouTubers maken nu gebruik van een green screen (achtergrond) en van speciale lampen die op hen gericht staan.

Legends opnames

Legends of Gaming heeft dit nog een stuk professioneler aangepakt en kwaliteit geleverd die niet miststaat voor televisie. Benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. EndemolShine zal dit natuurlijk niet bij een eenmalig project houden. Enzo had eerder verteld dat hij totaal 3 keer naar de studio ging voor opnames voor Legends of Gaming.

Wat er daarna gebeurd is nog geheim, maar EndemolShine lijkt mij grootste plannen te hebben met dit kanaal. Die 10 miljoen views smaken natuurlijk naar meer. Foto: YouTube. Zie ook: Deelname Quin aan Legends of Gaming leidt tot jaloerse reacties

Legends of gaming met Enzo Knol

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …