Legends Of Gaming Bereikt 10 Miljoen Views

Alle YouTubers
1

legends-of-gaming

Legends of Gaming, het YouTube-kanaal van EndemolShine, heeft de 10 miljoen views bereikt en ruim 200.000 abonnees. En dat binnen 2 maanden tijd! Dat heeft natuurlijk alles te maken met de deelnemers van dit gamekanaal.

Een groep van bekende gamers/YouTubers is bij elkaar gezet in een studio om in groepjes tegen elkaar te spelen.  De bekendste gamer/vlogger is Enzo Knol die met Legends of Gaming meedoet.

Ook Jeremy, LinkTijger, Milan en zelfs Quin, het broertje van de vriendin van Enzo doet mee. Het lijkt wel alsof Enzo als eerste is gevraagd om mee te doen en toen de gelegenheid heeft gekregen om zelf een groep van mede-YouTubers samen te stellen voor deze gamereeks.

Wat opvalt is de mate van professionaliteit waarmee de filmpjes zijn opgenomen.

Tv-studio

Cameramensen filmen met tv-camera’s in een tv-studio de verrichtingen van de gamers, het decor is speciaal gemaakt voor dit kanaal, er is een geluidsman aanwezig en er zijn tijdens het spelen van de games de reacties tussen gemonteerd van de overige toekijkende YouTubers. Net zoals je dat gewend bent bij televisie.

Dat steekt sterk af van de manier waarop YouTubers hun gamevideo’s opnemen. Met slechts een camera gericht op de YouTuber terwijl je hem een game ziet spelen. Dat is al wel professioneler geworden in de loop der tijd. YouTubers maken nu gebruik van een green screen (achtergrond) en van speciale lampen die op hen gericht staan.

Legends opnames

Legends of Gaming heeft dit nog een stuk professioneler aangepakt en kwaliteit geleverd die niet miststaat voor televisie. Benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. EndemolShine zal dit natuurlijk niet bij een eenmalig project houden. Enzo had eerder verteld dat hij totaal 3 keer naar de studio ging voor opnames voor Legends of Gaming.

Wat er daarna gebeurd is nog geheim, maar EndemolShine lijkt mij grootste plannen te hebben met dit kanaal. Die 10 miljoen views smaken natuurlijk naar meer. Foto: YouTube. Zie ook: Deelname Quin aan Legends of Gaming leidt tot jaloerse reacties

Legends of gaming met Enzo Knol

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …