Lamborghini Van Enzo Knol Nu Al Beschadigd Door Kijkers

Enzo Knol
12

Enzo Knol zal het bezoek aan het strand van Vlissingen nog lang heugen. Even was hij vergeten hoe populair hij is en was met Boaz, zijn vriendin en Fee (Frederiq) naar het strand gereden, maar Enzo werd zo vaak gevraagd om op de foto te gaan dat het voor hem niet meer leuk was.

Toen hij echter terugkeerde naar zijn Lamborghini bleken kijkers de auto zo grof te hebben aangeraakt dat het alarm afging. De vlogger is duidelijk kwaad als hij zittend in zijn dure auto verteld dat ook zijn lak hierdoor is beschadigd.

Zie vlog: Verkeersborden en meer uit het water gehaald met magneetvissen

Later laat hij de vele vingerafdrukken zien bij zijn portier. Op de beelden is niet de beschadiging te zien. Als die er wel is kan het Enzo zomaar duizenden euro’s kosten.

De video zelf kwam pas ‘s nachts online, vanwege een fout in het editen zo laat de vlogger onder de video weten.

Opmerkelijk: Op zijn reis naar Vlissingen duikt ineens ook Frederique naast hem op die we kennen uit de Cross Bar Challenge. Beiden volgen elkaar ook op Instagram.

Ik kom niet meer bij van het lachen “Ook een vereiste zullen goede nekspieren zijn. Je moet natuurlijk op de goede momenten nee schudden en ja knikken. Een lange tong om goed te kunnen likken lijkt me ook een pre”.

Nog een toevoeging: Je moet ook goed kunnen steken! Euuuuhhh? Ja inderdaad, voor de veren in elkaars r**t. Hahahaha.

Krasje is amper te zien. Licht laten polijsten en je bent voor een paar tientjes klaar. Parkeren bij de supermarkt geeft net zoveel kans op krassen / krasjes.

Je moet met je handen van andermans spullen afblijven en dus niet aanraken. En een paar tientjes is van toepassing op een Cliootje of een Twingootje. Leef je in! Een krasje of deukje verwijderen van een bumper of zijdeur van een Tesla kost duizenden euro’s. Bij een Lambo zoals Enzo heb je het al gauw over honderden euro’s.

Paultje laat de krassen op zijn auto zitten, hij verdient niet veel geld met YouTube, hoogstens koopt hij er een t-shirtje van.

Polijsten van zo`n krasje kost niets meer als bij een andere auto. Polijsten van een krasje uit een Tesla kost net zoveel als een Lamborghini of Clio. Als het om een hele auto gaat, zit er wat meer prijsverschil tussen, want zo`n Lamborghini of Tesla is groter dan een Clio.

Het kan snel gebeuren dat je op een krap parkeervak toch met een stukje van je jas of tas een andere auto raakt. Krasjes heb je zo. Deuken zijn een ander verhaal, daar zit doorgaans meer kracht achter en is ook een heel andere orde van grote dan een oppervlakkig krasje in de blanke lak.

En Knol gaat met zijn auto door de wasstraat. Daar loop je ondanks dat ze steeds beter worden, het meeste kans op krasjes die zo mooi reflecteren in het zonlicht.

Ach RH ,
Sommige mensen willen gewoon hun gelijk halen. Ik heb toevallig een vriend (ja Paul wij hebben wel vrienden) waarbij ik geiinformeerd heb of het merk wat uitmaakt kwa merk auto. Hij zei dat het wel degelijk uitmaakt wat voor merk auto je de krassen laat verwijderen . Dit heeft te maken met de coating,speciale kleuren etc. Maar onze Dionne zal wel een 42 jarige man zijn met kinderen . Ja dan heb je levenservaring waar wij niet tegenop kunnen. Vreemd eigenlijk dat zo n oud leraar niet echt op de hoogte is van het begrip levenservaring en het koppelt aan leeftijd. 1 lesje sociologie zou hem tot hele andere conclusies brengen. Gelukkig zijn er nu een stuk of 8 kandidaten die gesolliciteerd hebben naar de functie van ondersteunend redactie lid. Alhoewel ik me afvraag wat er eigenlijk in de functie omschrijving staat. Het opruimen van kots van de redactie zal prioriteit zijn. Ook een vereiste zullen goede nekspieren zijn. Je moet natuurlijk op de goede momenten nee schudden en ja knikken. Een lange tong om goed te kunnen likken lijkt me ook een pre.

Ik zal Elmar het nog 1 keer uitleggen. Ik neem het AD als voorbeeld. Dat is een krant. Daarin staat nieuws. Het wordt per dag ongeveer gelezen. Dat is meer als de oplage, maar een krant kun je door meerdere mensen laten lezen. (Ik dacht ik leg het maar even uit want hiervoor moet je nadenken). Bij die krant ,zoals iedere krant heb je een lezersrubriek. Daar kun je opmerkingen maken over het gepubliceerde. Dat mag, maar hoeft niet slechts een enkeling maakt daar gebruik van. Dat houdt dus in dat het aantal reacties geen enkel verband hebben met het aantal keer dat de krant c.q artikel wordt gelezen.
Blijf natuurlijk bereid u en uw omgeving van feiten te voorzien.

Het ontbrekende getal is 1 miljoen. Sorry mijn hond stoorde mij bij het schrijven van mijn epistel.

Je moet volgens Elmar en zijn mede wolfjes in de roedel van Alpha wolf Paul het cijfer 1 voluit schrijven. Sanctie van de roedel was deze week in een live stream een block. De roedel was verbolgen dat iemand in zijn hersens haalt om niet één maar 1 te typen. Ik gaaaaap en lach nog maar eens hard verder.

Thx man,
Kan ik weer Enzo in de titel van mijn video zetten. Zal mijn redactie opdracht geven om elke dag deze site te bezoeken. Scheelt me toch een goede 30000 views

Zelfs met een hot topic als Enzo knol krijgt deze site het niet voor elkaar om 20 comments van kijkers te krijgen. Steeds maar 3 dezelfde namen ( zie oude topics)

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Jeep Van Enzo Knol Te Koop Onder De Ton

Voor 99.500 euro is de Jeep Grand Cherokee 6.2 van Enzo Knol voor jou! BekendeBuren.nl meldde dat zijn Jeep te koop staat. De verkoper geeft aan op de verkooppagina dat hij van de vlogger is geweest. Dat hadden ze beter niet kunnen zeggen, want Enzo was zwaar teleurgesteld in de …

Enzo Knol
Vlog Krijgt 100K – Enzo Knol Maakt Lambo Paars!

Enzo Knol beloofde in een vlog 2579 “We beginnen de vakantie met een super vies shotje” dat hij zijn Lambo paars zou maken. Voorwaarde: de vlog moet dan wel 100.000 likes krijgen. Nu, 11 maanden later, is dat ineens gelukt. Niet in de laatste plaats omdat Enzo onlangs in zijn …

Enzo Knol
Pokémon Levert Enzo Knol Record Op Twitch – Ruim 34.000 Live Kijkers

Vlogger Enzo Knol heeft zijn oude record op Twitch verbroken: op het hoogtepunt keken er bijna 35.000 kijkers livemee hoe hij een Pokémon pack opende van ruim 11.000 euro marktwaarde. Dit is het hoogste aantal kijkers datiemand in Nederland heeft behaald met zijn livestream. Toen Enzo voor de eerste keer …