Lamborghini Van Enzo Knol Nu Al Beschadigd Door Kijkers

Enzo Knol
12

Enzo Knol zal het bezoek aan het strand van Vlissingen nog lang heugen. Even was hij vergeten hoe populair hij is en was met Boaz, zijn vriendin en Fee (Frederiq) naar het strand gereden, maar Enzo werd zo vaak gevraagd om op de foto te gaan dat het voor hem niet meer leuk was.

Toen hij echter terugkeerde naar zijn Lamborghini bleken kijkers de auto zo grof te hebben aangeraakt dat het alarm afging. De vlogger is duidelijk kwaad als hij zittend in zijn dure auto verteld dat ook zijn lak hierdoor is beschadigd.

Zie vlog: Verkeersborden en meer uit het water gehaald met magneetvissen

Later laat hij de vele vingerafdrukken zien bij zijn portier. Op de beelden is niet de beschadiging te zien. Als die er wel is kan het Enzo zomaar duizenden euro’s kosten.

De video zelf kwam pas ‘s nachts online, vanwege een fout in het editen zo laat de vlogger onder de video weten.

Opmerkelijk: Op zijn reis naar Vlissingen duikt ineens ook Frederique naast hem op die we kennen uit de Cross Bar Challenge. Beiden volgen elkaar ook op Instagram.

Ik kom niet meer bij van het lachen “Ook een vereiste zullen goede nekspieren zijn. Je moet natuurlijk op de goede momenten nee schudden en ja knikken. Een lange tong om goed te kunnen likken lijkt me ook een pre”.

Nog een toevoeging: Je moet ook goed kunnen steken! Euuuuhhh? Ja inderdaad, voor de veren in elkaars r**t. Hahahaha.

Krasje is amper te zien. Licht laten polijsten en je bent voor een paar tientjes klaar. Parkeren bij de supermarkt geeft net zoveel kans op krassen / krasjes.

Je moet met je handen van andermans spullen afblijven en dus niet aanraken. En een paar tientjes is van toepassing op een Cliootje of een Twingootje. Leef je in! Een krasje of deukje verwijderen van een bumper of zijdeur van een Tesla kost duizenden euro’s. Bij een Lambo zoals Enzo heb je het al gauw over honderden euro’s.

Paultje laat de krassen op zijn auto zitten, hij verdient niet veel geld met YouTube, hoogstens koopt hij er een t-shirtje van.

Polijsten van zo`n krasje kost niets meer als bij een andere auto. Polijsten van een krasje uit een Tesla kost net zoveel als een Lamborghini of Clio. Als het om een hele auto gaat, zit er wat meer prijsverschil tussen, want zo`n Lamborghini of Tesla is groter dan een Clio.

Het kan snel gebeuren dat je op een krap parkeervak toch met een stukje van je jas of tas een andere auto raakt. Krasjes heb je zo. Deuken zijn een ander verhaal, daar zit doorgaans meer kracht achter en is ook een heel andere orde van grote dan een oppervlakkig krasje in de blanke lak.

En Knol gaat met zijn auto door de wasstraat. Daar loop je ondanks dat ze steeds beter worden, het meeste kans op krasjes die zo mooi reflecteren in het zonlicht.

Ach RH ,
Sommige mensen willen gewoon hun gelijk halen. Ik heb toevallig een vriend (ja Paul wij hebben wel vrienden) waarbij ik geiinformeerd heb of het merk wat uitmaakt kwa merk auto. Hij zei dat het wel degelijk uitmaakt wat voor merk auto je de krassen laat verwijderen . Dit heeft te maken met de coating,speciale kleuren etc. Maar onze Dionne zal wel een 42 jarige man zijn met kinderen . Ja dan heb je levenservaring waar wij niet tegenop kunnen. Vreemd eigenlijk dat zo n oud leraar niet echt op de hoogte is van het begrip levenservaring en het koppelt aan leeftijd. 1 lesje sociologie zou hem tot hele andere conclusies brengen. Gelukkig zijn er nu een stuk of 8 kandidaten die gesolliciteerd hebben naar de functie van ondersteunend redactie lid. Alhoewel ik me afvraag wat er eigenlijk in de functie omschrijving staat. Het opruimen van kots van de redactie zal prioriteit zijn. Ook een vereiste zullen goede nekspieren zijn. Je moet natuurlijk op de goede momenten nee schudden en ja knikken. Een lange tong om goed te kunnen likken lijkt me ook een pre.

Ik zal Elmar het nog 1 keer uitleggen. Ik neem het AD als voorbeeld. Dat is een krant. Daarin staat nieuws. Het wordt per dag ongeveer gelezen. Dat is meer als de oplage, maar een krant kun je door meerdere mensen laten lezen. (Ik dacht ik leg het maar even uit want hiervoor moet je nadenken). Bij die krant ,zoals iedere krant heb je een lezersrubriek. Daar kun je opmerkingen maken over het gepubliceerde. Dat mag, maar hoeft niet slechts een enkeling maakt daar gebruik van. Dat houdt dus in dat het aantal reacties geen enkel verband hebben met het aantal keer dat de krant c.q artikel wordt gelezen.
Blijf natuurlijk bereid u en uw omgeving van feiten te voorzien.

Het ontbrekende getal is 1 miljoen. Sorry mijn hond stoorde mij bij het schrijven van mijn epistel.

Je moet volgens Elmar en zijn mede wolfjes in de roedel van Alpha wolf Paul het cijfer 1 voluit schrijven. Sanctie van de roedel was deze week in een live stream een block. De roedel was verbolgen dat iemand in zijn hersens haalt om niet één maar 1 te typen. Ik gaaaaap en lach nog maar eens hard verder.

Thx man,
Kan ik weer Enzo in de titel van mijn video zetten. Zal mijn redactie opdracht geven om elke dag deze site te bezoeken. Scheelt me toch een goede 30000 views

Zelfs met een hot topic als Enzo knol krijgt deze site het niet voor elkaar om 20 comments van kijkers te krijgen. Steeds maar 3 dezelfde namen ( zie oude topics)

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enzo Knol
Enzo Knol Woedend Op Roddelpraat – Video Offline Gehaald!

Opmerkelijk nieuws: Enzo Knol heeft de laatste YouTube video van Rodelpraat offine laten halen door de videodienst.Het roddelprogramma van Jan Roos en Dennis Schouten gebruikte ongevraagd een fragment uit zijnvlog ´De droomauto van Myron gekocht voor haar verjaardag`. Jan Roos leidde het videofragment in dat hij zoal een hekel had …

Enzo Knol
Meet & Greet Enzo Knol Gaat Niet Door!

Enzo Knol heeft zojuist via Instastories bekend gemaakt dat zijn Meet & Greet in Utrecht niet doorgaat. De vlogger die net terug is uit Duitsland vertelde dat hij daar corona had opgelopen. Hoewel Enzo niet op bed hoeft het liggen, kan hij uiteraard geen fans ontmoeten als hij nog besmet …

Enzo Knol
Knolpower Appartementen Van Enzo Knol Eindelijk Te Boeken!

Eindelijk kan je de Knolpower appartementen boeken op een speciale website. Enzo Knol had de appartementen bij het Gardameer in Italië al eerder klaargemaakt voor verhuur, zoals je had kunnen zien in 1 van zijn vlogs. Vorig jaar zomer had hij ze al gekocht en was meerdere keren speciaal teruggekeerd …