Lamborghini Enzo Knol Betrokken Bij Heftig Ongeluk?

Enzo Knol

Dat is even schrikken! Lamborghini-eigenaar Chahid, bekend als Dutchperformante, heeft zojuist een foto op zijn Insta geplaatst met de witte Lamborghini Urus van Enzo Knol in de prak.

Zijn peperdure auto is klaarblijkelijk tegen een donkerkleurige auto aangereden. Onder de foto schrijft Chahid: “Oeps…@enzoknol wilde mij graag inhalen weten jullie nog! (Halen we nu het nieuws…)”.

Gelukkig weet Boaz het nieuws meteen te ontzenuwen: “Haha met z’n dakdragers”. Juist, deze witte racewagen heeft dakdragers, dat heeft de auto van Enzo niet.

Bij verdere bestudering valt op dat de foto in de winter is opgenomen. De bomen op de achtergrond hebben geen bladeren. Zoals je weet is Enzo op dit moment met zijn dure Lamborghini in Italië en daar is het nu zomer.

Ik heb de foto nog even door Google afbeeldingen gegooid en kom vervolgens een bericht tegen van dieven in Amerika die 2 Lambo’s gestolen hadden en daarna op elkaar waren gereden. Zie ook: Ongeluk met Lamborghini van Enzo Knol was grap.

Zoals ik al eerder berichtte is de slimme zakenman Chahid druk bezig om aandacht te trekken op social media en is daar behoorlijk succesvol in. Hieronder het originele filmpje waar de foto van genomen is.