Kwebbelkop Slachtoffer Van Afpersing

Kwebbelkop op de DYTG met fans
kwebbelkop

Kwebbelkop op de DYTG met fans

Kwebbelkop is afgeperst door een ‘fan’. Het incident deed zich voor toen hij aan het hardlopen was met een capuchon op. Een groepje jongeren kwam naar hem toe en vroeg of hij Kwebbelkop was. Toen hij dat bevestigde wilde ze maar wat graag met hem op de foto.

Alles ging oké totdat een jongen hem iets raars vertelde. Hij zei dat hij foto’s van hem had en dreigde die publiekelijk te maken tenzij Kwebbelkop hem honderden euro’s gaf.

4 miljoen abonnees

De bekende YouTuber (echte naam: Jordi v/d Bussche) met meer dan 4 miljoen abonnees haalde zijn schouders op. Hij moest die foto’s dan maar op het internet zetten. Kwebbelkop vertelde dit aan KINGALERT. Ook onthulde hij dat hem dit wel vaker overkwam. Als hij iemand een tweet met een hartje had gestuurd kon dit al aanleiding zijn voor een fan om hem geld af te persen. Ook wordt er geregeld gedreigd om zijn adres op het internet te zetten.

De meest succesvolle YouTuber van Nederland is hier nooit op ingegaan. Dit is de eerste keer dat we horen van een YouTuber die word afgeperst, maar dit zal wel meer gebeuren nu steeds vaker YouTubers en hun verdiensten in de publiciteit komen. Foto: Instagram.

Zie ook: Kwebbelkop T-shirt het goedkoopste

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kwebbelkop sleutelhanger
kwebbelkop
Kwebbelkop Sleutelhanger Nu Te Koop

Nieuw: Kwebbelkop verkoopt de sleutelhanger nu in zijn webshop. Daar staat alles wel in het Engels. Dan heet het ‘The Kops key ring’. Je kan hem kopen voor €4,99. Verbazingwekkend, dat is inclusief verzendkosten! 😎 Zoals eerder vastgesteld zijn alleen Enzo en Kwebbelkop zo gek om geen extra kosten in rekening …

Kwebbelkop shop - Hoodie in de anbieding
kwebbelkop
8
Kwebbelkop Shop – T-shirt Summer Sale!

In Kwebbelkop’s shop ‘Kops Apperel’ is de ‘Kops Microwave T-shirt’ nu 50% goedkoper geworden. Van € 19,99 naar € 9,99. Dat is inclusief verzendkosten! Hoppa!! Het is donkergrijs van kleur en het logo van de krullebol staat op de achterkant en in de neklabel. Kops Hoodie Als je dit te …