Kreeg Giel 2 Miljoen Euro Voor StukTV?!

StukTV
3

KingAlert (Paul Goudsmit) liet in zijn gastoptreden onlangs bij YouTube-kanaal Concentrate zich ontvallen hoeveel Giel voor StukTV heeft gekregen: 2 miljoen euro.

Paul mag voor dj Igmar invallen voor Concentrate punt. Op een gegeven moment gaat het over StukTV die verkocht is aan John de Mol. Dan krijgt hij de vraag van Kaj voor hoeveel hij zijn kanaal KingAlert zou willen verkopen: ‘200.000 euro’ wil hij ervoor vangen.

En voegt hij er spontaan aan toe: ‘Voor Gieltje is het iets meer. Zet daar maar een nulletje bij’. Eerder gaf Paul al aan te hebben gehoord van insiders hoeveel Giel voor zijn YouTube-kanaal van John de Mol kreeg, maar wilde het toen het bedrag niet zeggen.

Of het precies 2 miljoen is valt niet te zeggen. Stel dat het YouTube-kanaal 4 ton per jaar oplevert dan moet John 5 jaar cashen met Giel en de jongens. Bovendien is Giel nu werknemer geworden en krijgt dus nu gewoon een salaris.

Hoewel hij veel vrijheid heeft bedongen van de Talpa-eigenaar, het zal wel even wennen zijn voor de creatieve YouTuber om een baas boven hem te hebben. En de vraag is natuurlijk hoelang John nog zijn baas zal zijn.

Zoals de tv-magnaat eerder heeft aangegeven is het niet uitgesloten dat hij over 2 jaar zijn bedrijf verkoopt. John de Mol vreest namelijk de concurrentie van Netflix en aankomende media grootmachten als Disney, Amazon en zelfs Chinese concurrenten op de Nederlands mediamarkt. John is weliswaar miljardair, hij blijft een dwerg in vergelijking met deze giganten.

Of Giel bij een mogelijke verkoop dan nog steeds die vrijheid heeft als YouTuber is maar de vraag. Ook zal John een flinke prestatie willen zien van StukTV. Giel gaf al bij de verkoop aan dat hij meer video’s wil maken voor ‘zijn’ kanaal. Dat zal John goed uitkomen: hoe meer views, hoe sneller hij zijn geld weer terug heeft.

De Kluis bevat inderdaad veel ongeloofwaardige geacteerde stukjes vind ik. Zoals een achtervolging te voet door gehorige gangen waarbij ze kort op elkaar zitten en nog weten ze dan met een cameraploeg erbij te ‘ontsnappen’.

Zucht, YouTube is net als TV er wordt driftig in geknipt en geplakt. Er zijn zoveel zaken in alle afleveringen van de kluis die niet kloppen dat dit te veel is om op te noemen. Tevens zit er geen enkele element van spanning in en zelf vindt ik deze serie geen bal aan, te kinderlijk in elkaar gezet en editing laat ook te wensen over. Herkansing bij het nieuwe spelprogramma van StukTV in april? (in maart wordt 2 weken ‘gedraaid’).
Toch kan ik het niet nalaten twee te noemen. Stefan slaapt zogenaamd in bed geheel gedressed en zijn make up en haren totaal in de plooi. Door het alarm moet hij eruit en doet dit met zijn schoenen aan! Whahaha wat een flater. Ofwel deze shot van de combinatie alarm gaat af en uit bed stappen is in scene gezet. En ik heb gehoord dat op 1 draaidag na, de heren van StukTV daar niet eens slapen in de Koepel in Arnhem.

Wat Giel voor zijn bedrijf ontvangen heeft zal hij niet aan Paul Goudsmit vertellen dus de opmerking van hem is gewoon van 2 ton? kom op zeg minstens een nul erbij is gewoon een opmerking van nee joh veel meer die iedereen kan maken.
Wat mij wel opvalt aan Stuktv De Kluis is dat de views sinds aflevering een Talpa achtige ondervinden.
Aflevering 1 1.6 milj
Aflevering 2 1.3 milj
Aflevering 3 1.2 milj
Aflevering 4 0.9 milj
Aflevering 5 0.8 milj

Dit zal hoogstwaarschijnlijk liggen aan het feit dat de kids steeds meer door gaan hebben dat de Kluis gewoon een toneelstukje is en geen verslaggeving is van een wedstrijd tussen 2 teams.
als je bijvoorbeeld deel 5 eens kritisch ga bekijken kom je de volgende vreemde dingen tegen.

Volgens Giel was De Kluis al geregeld voor de overname door Talpa dus dat moet inhouden dat de afleveringen voor 1 november zijn opgenomen. Daar gaan we dus vanuit.
De aflevering begint met de klok rechtsboven om 1400 uur . De overvallers krijgen dan een uur de tijd om zich voor te bereiden zoals de voice over zegt. Daarna begint de wedstrijd door mideel van het aftappen van de tv kabels . Dat zou de 1500 uur moeten zijn. Klopt ook nog met het verhaal dat de heren gezond lunchen met een blikje unox knakworsten.
Als de wedstrijd om 1500 begint moet hij dus 1700 eindigen op een dag die ligt voor 1 november. Heel vreemd is het dan dat tijdens de video het opeens donker dus avond wordt. Dit betekent dus dan de opname langer is geweest als 2 uur, minstens 4 uur want kijk maar na in oktober wordt het pas donker om half zeven. Dus het verhaal van 2 uur is onomstotelijk bewezen niet correct.
In de video is het na 1 uur al donker dat zou dus om 1600 zijn. Volgens mij is er vorig jaar rond Breda geen zonsverduistering geweest dus heel vreemd. Verder vallen er nog meer dingen op. In de video zit op een gegeven moment Marije in de bus en zie je op haar klok nog iets van 1 uur en 12 min te gaan even later verschijnt er boven in beeld nog 1 uur en 20 te gaan. Terwijl het buiten donker is en dus avond begint er opeens een rondleiding. Kan natuurlijk, alleen er worden s avonds geen rondleidingen gegeven. Wat ook vreemd is dat buiten iedereen in t shirt en met blote armen loopt terwijl het bezoek dat rond geleid wordt toch veel dikker gekleed is.
Dit zijn slechts enkele dingen die mij opvallen nadat ik dit in een comment zag staan onder hun video.
Ik begrijp best dat veel video s op internet gefaked zijn, maar het valt mij vies tegen van mensen zoals Giel die zich opwerpen als voorvechter van eerlijke videos en vooral geen tv dingen doen door beinvloeden van de gang van zaken.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Zoontje Giel de Winter – StukTV – Wil Knolpower!

Opmerkelijk bericht: Giel de Winter van StukTV is in een winkel met zijn zoontje. Daar ziet het blonde kind Knolpower spullen liggen van de grote rivaal van papa: Enzo Knol! Die wil hij ook wel hebben! Giel die de ironie hiervan wel inziet maakt er een foto van en zet …

StukTV
TV Criticus Vindt Dat StukTV Terug Naar YouTube Moet

De bekendste tv-criticus van Nederland Angela de Jong heeft herhaald dat StukTV gefaald heeft op tv als het gaat om het aantal tv-kijkers. Giel was daar nog heel boos over geworden. Als je de kijkcijfers aanvult met uitgesteld kijken dan zitten we toch al tegen de miljoen kijkers. Zo liet …

StukTV
Giel de Winter Weer Woedend Over Suggestie Van Lage Kijkcijfers

Als je Giel de Winter kwaad wil krijgen moet je zeggen dat hij gefaald heeft op tv. Het Jachtseizoen is dit jaar ook op tv te zien. De kijkcijfers zijn volgers tv criticus Angela de Jong niet goed genoeg. Iets meer dan 600.000 kijkers maakt geen indruk op haar. Giel …