Koolein Naar Q-Music

Youtube

Koolein komt wellicht op de populaire radiostation Q-Music. Met dank aan zijn beste vriend Enzo Knol. Hier het exclusieve verhaal.

Wordt Koolein het nieuwe gezicht van Q-music? Foto: YouTube.
Wordt Koolein het nieuwe gezicht van Q-music? Foto: YouTube.

Koolein (echte naam: Colin Lee Wijnholds) heeft een gesprek gehad met Q-music over een nieuw radioprogramma. In dat programma zal YouTube een belangrijk onderdeel in zijn.

Hoe dit precies eruit gaat zien moet Koolein nog bedenken en het is nog niet 100% zeker dat het doorgaat.

Maar de Limburger laat deze gouden kans niet aan zich voorbij gaan. Een droom komt uit. In zijn vlog kondigt hij het nieuws aan en zegt dat hij al vanaf zijn elfde wilde gaan werken bij een radiostation.

Maar hoe is Q-music aan het idee gekomen om Colin Lee hiervoor uit te nodigen?  Slechts een paar weken geleden was hij samen met Enzo Knol bij Q-music. Ze werden beiden geïnterviewd naar aanleiding van de DYTG (Dutch YouTube Gathering) die de volgende week zou worden gehouden.

Het is ook het interview waarin Dee een stukje van haar eerste zelf geschreven nummer You! liet horen.

Dit interview moet de radiobonzen wakker hebben gemaakt. Blijkbaar is men daar aan het brainstormen over een radioprogramma dat ook YouTube als voornaamste onderwerp heeft.  En Colin is een geschikte kandidaat om dit programma te presenteren.

Colin is een vlotte prater – zoals blijkt uit de Minecraft afleveringen die hij geregeld met Enzo opneemt; ook heeft hij reeds ervaring met radio (via de lokale omroep) en zijn YouTube-kanaal draait lekker.

Dus ja, wat dat betreft heeft hij een uitstekende cv voor dit klusje bij Q-music.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …