Koolein: Waar Doe Ik Het Voor?

Koolein
Nieuws

Koolein – Colin Wijnholds –  heeft een zware periode achter de rug, misschien wel de zwaarste periode uit zijn leven. Door persoonlijke tegenslag zag hij het even niet meer zitten.

Koolein

Het werd hem zelfs zo zwaar dat David Harms van DusDavidGames op het punt stond in zijn auto te stappen en naar Koolein te racen, omdat hij vreesde dat de geliefde YouTuber iets doms zou gaan doen. Koolein: “Ik was verdwaald.”

En hij was zo goed begonnen met de aankondiging om iedere werkdag, 5 dagen in de week, een nieuwe video op zijn kanaal te zetten. Een rol in een animatiefilm waarvoor hij zijn stem leent, SAIL Amsterdam en er waren nog meer leuke dingen in het verschiet.

Waar ging het mis?

In een uiterst emotionele video, om 1 uur ‘s nachts opgenomen, vertelt Koolein dat persoonlijke omstandigheden de oorzaak waren dat hij zich de afgelopen periode “kut voelde”. Wat er precies aan de hand was wil hij verder niet vertellen, maar duidelijk wordt dat de Limburger diep in de put zat.

Ook erg negatieve commentaren in de social media omdat hij niks meer opnam met Enzo maakte dat hij het even niet meer aankon. De normaal gesproken altijd vrolijke jongeman vroeg zich af: Waar doe ik het eigenlijk voor?

Blijkbaar had David Harms in de gaten dat het verschrikkelijk mis kon gaan met hem. De bekende gamer was zelfs bereid een klere eind te rijden naar Sittard om Koolein op te halen.

Enzo Knol

In een eerder interview vertelde de YouTuber dat de scheiding van zijn ouders hem diep had geraakt. YouTube gaf hem een uitlaadklep. Overigens geeft hij kort aan dat er niks mis is tussen hem en Enzo Knol. “We hebben geen ruzie.”

De video moet worden gezien als een afsluiting van een zware periode. De volgende video die we van hem zien is dan ook een heel stuk vrolijker en maakt 1 ding duidelijk: Koolein heeft er weer zin in! Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …