KnolpowerBoek – Enzo Knol Schrijft Boek

Nieuws
2

Yes! Een half jaar lang heeft Enzo Knol dit geheim met zich gedragen: het Knolpowerboek! Enzo Knol zal hebben zitten zweten. Hoe zouden zijn fans het vinden?

knolpower boek

De hashtag #knolpowerboek is inmiddels trending topic en meteen al nummer 1. En de boeklancering waar 300 fans bij aanwezig mogen zijn was binnen een uur uitverkocht. Die zal op vrijdag 23 oktober plaatsvinden in de buurt van Bussum.

Nieuws: Er is een nieuw boek over vlogger Enzo Knol verschenen. Een biografie van 249 pagina’s over Enzo en Dee. Meer informatie.

Onder zijn 800ste vlog geeft Enzo aan hoe opgelucht hij is dit eindelijk wereldkundig te kunnen maken.

Enzo: “Wat ben ik blij om dit met jullie eindelijk te kunnen delen. Mijn eigen knolpower boek! Zonder jullie was dit nooit gebeurd!”

Ik had al eerder aangevoeld dat Enzo met een eigen boek bezig was. Niet moeilijk, want dat had hij immers zelf al getwitterd. Hij riep minder dan twee weken geleden zijn fans op om een selfie naar hem te sturen. Die blijken nu gebruikt te zijn in de cover (voorkant) van het boek.

Eerder had hij gevraagd, ook via Twitter, om vragen die zijn fans voor hem hadden.

Die zijn nu ook verwerkt in Enzo Knol’s boek: Knolpower. In zijn 800ste vlog doet de hardst werkende vlogger van Nederland hier verslag van. Enzo is opgelucht en ontzettend blij. En ondertussen is hij de 900.000ste abonnee al heel dicht genaderd!

Bestel boek op Knolpower.nl

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …