Knolpower Texture Pack – Download Hier!

Nieuws
38

Knolpower texture pack downloaden! Jazeker: ook de allerlaatste 11 juli 2017 die Enzo onder zijn Minecraft Survival 267 heeft gepubliceerd! Via de links hieronder is dit een fluitje van een cent.  Op deze site Wikker.nl  kun je namelijk de laatste versie van de officiële knolpower texture pack vinden die door Enzo Knol himself is uitgebracht!

Weet je niet hoe hem moet installeren? Geen paniek. Hieronder leggen we je het haarfijn uit zodat jij ook snel met Minecraft kunt beginnen.

knolpower texture pack

Knolpower texture pack downloaden

Download knolpower texture pack, 11 juli 2017 – Link staat ook onder de Minecraft-video 267 die Enzo samen met Wouter heeft opgenomen.

Download Knolpower texpture pack 1.10 (juli 2016; Minecraft Survival 3! Na maanden is Enzo Knol eindelijk een nieuwe reeks begonnen. De eerste gamevideo die hij samen met Jeremy en LinkTijger opnam heeft meer dan 50.000 likes gekregen! Hopa!)

Download knolpower texture pack 1.0
Download knolpower texture pack 2.0
Download knolpower texture pack 3.0
Download knolpower texture pack 4.0
Download knolpower texture pack 5.0
Download knolpower texture pack 6.0

Knolpower texture pack installeren

Hoe installeer je de texture pack van Enzo Knol op Minecraft:

Voorbereiding

Stap 1: Download via 1 van bovenstaande links de knolpower texture pack.
Stap 2: Zorg ervoor dat je Minecraft afgesloten hebt.
Stap 3: Kopieer het bestand wat je zojuist gedownload hebt.
Voor Windows gebruikers Stap 4: Druk op de windows toets + r. Vervolgens plak je in het scherm wat te voorschijn komt de volgende regel: “%appdata%/.minecraft/texturepacks”. Druk op enter.
Voor Mac gebruikers Stap 4: Houd de optie toets ingedrukt. Vervolgens kom je in de “Library”. Vanaf hier kun je navigeren naar “Application Support/minecraft/texturepacks/”.

Afronding

Stap 5: Plak het gedownloade bestand in de texturepacks map die je zojuist geopend hebt.
Stap 6: Open Minecraft en selecteer via texture packs de knolpower texture pack.
Stap 7: Je bent helemaal klaar, heel veel Minecraft plezier!

Lukt het niet om de knolpower texture pack te installeren?

Kijk dan eens even naar de video hieronder. Hier wordt in het Nederlands uitgelegd hoe je de installatie moet doen voor Windows. Let wel op dat de persoon in de video het heeft over een oudere versie. Zorg dat je dus de nieuwste versie van de texture pack op deze pagina download en de stappen in de video vervolgens herhaald. Foto: YouTube.
38 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …