Knolpower Kleding kopen: de fankleding van Enzo Knol is er zowel voor kinderen als volwassenen, te bestellen in de webshop. Je hebt de klassieke zwarte T-shirts met rode KP-logo erop. Die zijn het meest verkocht voor 19,95 euro, inclusief verzendkosten. Stijgend in populariteit is de witte T-shirt met rode mouwen. Maar naast kleding is er nog veel meer…

Magic mok met kp logo van Enzo Knol

Nieuw vanaf december 2016: de magische mok (verschiet van kleur als je er hete vloeistof in doet, foto boven), Knolpowerbank (batterij), puzzel (!) en de dekbedovertrek. Die laatste waren binnen een paar dagen helemaal uitverkocht. In 2017 komen die weer terug in de shop. Ook de petten zijn vernieuwd (met 3D logo erop) en de roze truien.

Dekbed met Knolpower logo

Wat eerder al te koop was: De Knolpower tas. Er zijn 3 verschillende versies: rood, zwart en hipster. De prijs voor de rugtas (rood en zwart) is € 24,99. De hipster tas kost € 29,99 Dan hoor ik je denken: ja, maar daar komen nog verzendkosten bij. Nee! Enzo Knol is de enige YouTube-ster die alle artikelen uit zijn webshop inclusief verzendkosten levert!

De crewnecks zijn met lange mouwen en vooral geschikt voor het vaak wat koele klimaat bij ons. Die zijn een tientje duurder, maar dan heb je ook wat!

Nieuw: is de Minecraft T-shirt. Daar heb je in de vlogs zowel Enzo als Dee al mee kunnen zien lopen. Hier ontbreekt dus het opvallende KP (Knolpower) logo.

Enzo draagt de zwart-witte T-shirt met 3/4 mouw. Foto: Instagram
Enzo draagt de zwart-witte T-shirt met 3/4 mouw. Foto: Instagram

Volwassenen hebben wel wat meer keus. De zwart-witte uitvoering kan je hier bestellen en ook de rode trui ( 34,95) die blijkbaar nog niet in kindermaat beschikbaar is.

Ook oma Knol zweert bij knolpower kleding van haar kleinzoon. Foto: Instagram.
Ook oma Knol zweert bij knolpower crewneck van haar kleinzoon. Foto: Instagram.

Accessoires

Laatste nieuws: de vlogger heeft zijn eigen Knolpowerboek gelanceerd. Titel: Knolpower! te koop in zijn webshop voor 14,99, inclusief verzendkosten.

Als je zo goedkoop mogelijk wil uitzijn en toch iets van Knolpower wil hebben dan kan je kiezen voor de ID tag, beker of sleutelhanger. Allen voor 9,95 euro per stuk. Telefoonhoesje kost ietje meer: 12,95 euro.

Knolpower telefoonhoesje. Foto: Instagram
Knolpower telefoonhoesje te koop zonder Rob Hoekx dan. Foto: Instagram

Leuk: de sleutelhanger is in de vorm van een beertje, maar Enzo handelt ook in echte beren! Die kosten wel 19,95. Let er op dat je je beer iedere dag wel moet uitlaten en zo.

Muismatten zijn er in twee formaten. De grootste is 35,5 bij 27 cm. Welke je neemt hangt niet zozeer af van hoe groot of klein je bent. De grootste formaat muismat is vooral geschikt voor gamers die veel van hun muis gebruik maken. Die kost 19,95 euro. De kleinste van de twee: 26 cm bij 19 is 14,95 euro.

Knolpower muismat. Foto: Instagram

Meest gewild is denk ik de Knolpower pet. Maar die kost dan wel weer 24,95 euro. Ja, dat wordt sparen. Of je kan het natuurlijk als kado vragen. Klaar om wat te bestellen? Ga dan naar:

Knolpower webshop kids
Knolpower webshop mannen Als je je moet scheren ben je een man, anders ben je het beste thuis bij de kids.
Knolpower webshop vrouwen – Als je je niet moet scheren dan ben je een vrouw.
Knolpower webshop accessoires – ID-tags, mokken, muismat, sluitelhanger, beer (een echte!)

Knolpower kleding prijzen

En nu alles even alle prijzen op een rijtje. Verzendkosten zijn gratis binnen Nederland. En dat is niet duur, kan ik je wel vertellen.

 • Alle knolpower t-shirts: €19,99.
 • Alle knolpower crewnecks: €29,99
 • Knolpower rugtas € 24,99
 • Hipster rugtas € 29,99
 • Minecraft t-shirts: €19,99.
 • Knolpower trui: €34,99.
 • Knolpower pet: €24,99.
 • Knolpower muismat klein: €14,99.
 • Knolpower muismat groot: €19,99.
 • Knolpower ID-tag: €9,99.
 • Knolpower telefoonhoesje: €12,49.
 • Knolpower sleutelhanger: €9,99.
 • Knolpower beer: €19,99.
 • Knolpower mok: €9,99.

Dit valt niet onder kleding, maar is wel te koop in zijn webshop. Lees ook: Enzo Knol schrijft het Knolpower boek!
Contact: heb je een vraag, opmerking of wil je iets terugsturen of een andere maat dan kan je contact opnemen ga dan naar de contactpagina van de webshop. Die  wordt niet persoonlijk gerund door Enzo. Het heeft dan ook geen zin om Enzo via social media een vraag over je bestelling te stellen. Dat heeft hij uitbesteed aan een bedrijf die alles voor hem moet verzorgen. Dus ook eventuele vragen van jouw kant zullen door hen worden beantwoord. Zie contactpagina

Deze site is niet van Enzo Knol. Alleen Knolpower.nl (webshop) is van hem. Knolpowerrrrrrrr.

74 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *