KingAlert Wil Niets Van Kritiek Weten – Blokkeert Wijsneuzen

Paul Goudsmit twitterbericht
KingAlert
3

Paul Goudsmit twitterberichtKingAlert (Paul Goudsmit) twitterde een advies wat hijzelf niet opvolgt.

Het wonderkind van 39 uit Almere twittert: ‘Mag ik een tip geven aan een aantal “nieuws” site beheerders + aan paar YouTubers: Jaloersheid siert je niet, verzin zelf een goed concept!’

Opmerkelijk advies van deze leraar. Het concept van zijn succesvolle YouTube-kanaal KingAlert heeft Paul niet zelf verzonnen, maar is een regelrechte kopie van het Amerikaanse KEEMSTAR-kanaal. Is Paul nu ook aan zichzelf aan het twitteren?

Leraar Paul dult geen kritiek

De plaat voor zijn kop moet wel erg dik zijn geworden. Maar kritiek wordt door leraar Paul niet in dank afgenomen. Twitteraars die hem durven te wijzen op deze ongerijmdheid in zijn tweet worden geblocked. Hij doet deze twitteraars af als ‘wijsneusjes en hatertjes’.

Paul doet zich wederom van zijn slechte kant zien. Eerder had hij het al opgenomen voor treitervloggers als Gewooon Boef. Ondanks dat die laatste zelfs een strafblad heeft vanwege afpersing en overvallen vond Paul dat de pers onterecht negatief over deze treitervlogger was.

Bekende Nederlander?

De gezette YouTuber die van zichzelf vindt dat hij eenĀ Bekende Nederlander is had echter daarvoor geregeld YouTubers de les gelezen over hun gedrag en woordgebruik.

Zijn excuus om zich daarmee te bemoeien: wat moet de media hier wel niet van denken? YouTubers met een strafblad die geregeld vanwege hun slechte gedrag de media bereiken worden echter door Paul juist ongemoeid gelaten.

Jaloers op zijn zelfkennis hoeven we in ieder geval niet te worden. Foto: Twitter.

Lees ook dit: KingAlert neemt het op voor treitervloggers met strafblad

Oh ja, KingAlert van 20-11-16 “Copycats?! Bevalling Darcy! Casey Neistat Stopt? #KingAlert”
De details die hij geeft over de geboorte van 2 babies gaat de perken te buiten. Dit gaat negens meer over. Zijn eigen emoties heeft hij niet onder controle. Wat doet strontvliegje Paul, geen aandacht geven aan Jill. Zij stond stil bij een hele goede video die zij gemaakt heeft over haar zus. In de KingAlert van 24 november gaat Paul in op een onderwerp en voorziet van commentaar om daarbij te zeggen dat hij de video niet heeft gezien. Hoe zo KingAlert en goede research? Het blijft een nog niet volwassen jongetje en draagt een luier in een volwassen broek !!

Een plaat voor zijn kop? Neeeee kleine Paultje heeft een dikke betonblok voor zijn hoofd! Dikker en groter dan de betonblokken die liggen voor en na de sluizen van de Deltawerken. Dat iemand een strafblad heeft gehad, betekent niet dat deze persoon zich niet betert. Dat zijn zaken uit het verleden. Verder is Paultje zeer naief, dit is weer een grote dikke gladde bananenschil waar hij over uitglijdt. Hij en bekend, laat mij niet lachen. Hij is zelfs minder bekend dan Pino. Paul deelt kritiek uit, maar zelf incasseren dat wil hij niet. Dat kleutertjes, die hem volgen, niet serieus reageren, kan ik mij nog begrijpen dat hij blokt. Maar goed onderbouwt commentaar op social media over Paul, daar houdt Paul niet van. Hij wijkt af van het onderwerp, geeft geen antwoord op de vraag, roeptoetert wat, boort die persoon BEWUST de grond in en vervolgens sluit hij af dat hij veel bereikt heeft en zeer succesvol is. Wie vindt dat Paul al veel bereikt heeft en erg succesvol is, mag zich hier melden met uitleg. Ik zie het in ieder geval niet!!!! Paul’s grove taalgebruik blijft daarbij ook nog steeds in stand de afgelopen week. Paul’s zelfkennis loopt gelijk aan zijn zoontje die net 8 jaar is geworden. Iets oudere kinderen “fietsen” Paul met twee vingers in de neus voorbij. Met nog geen 1 miljoen views per maand voor KingAlert en dat is inclusief de gekopieerde First aflevering van maandag met bijna geen toename van zijn aantal subs (op dit moment) behoort Paul ver beneden de middenmoot. Zijn Theking77 kanaal verloopt dramatisch zijn aantal subs dalen met ruim 300 per maand met een gemiddeld aantal views van 150.000 per maand. Als Paultje blijft glijden over zijn banenschillen, glijdt hij zo voorgoed het afvoerputje in.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
3
Luuk Ikink Feliciteert KingAlert Met Grote Stap – MidLife Crises Leidt Tot YouTube Succes

Paul Goudsmit heeft een aantal hectische weken achter de rug. Maar de beslissing is eindelijk gevallen: de kleurrijke Almeerder achter YouTube-kanaal KingAlert zegt zijn baan op als leraar en gaat fulltime voor YouTuber en dj! Luuk Ikink, bekend van RTL Boulevard, feliciteert Paul via Twitter met deze keuze: ‘Geweldige stap …

KingAlert
3
Weinig Belangstelling Voor Boek KingAlert In Almere

Paul Goudsmit (KingAlert) presenteerde vol trots zaterdag 16 december zijn biografische boek in de bibliotheek in Almere. Hij was vergezeld door familie en vrienden. Het gaat over zijn leven van kinds af aan en geeft een inkijkje in wat het is om een bekende internetpersoon te zijn. De Almeerse YouTube-ster …

KingAlert
1
KingAlert Op TV! Naar RTL Boulevard?

Met Paul Goudsmit en zijn YouTube-kanaal KingAlert gaat wat groots gebeuren. Gaat Paul zijn KingAlert naar RTL brengen? Al maanden kondigt de leraar uit Almere aan dat er een KingAlert 2.0 aankomt. En dan heeft hij het niet over een nieuw YouTube-kanaal. Kingalert op tv Tot nog toe heeft de …