KingAlert Neemt Het Op Voor Treitervlogger – Spreekt Zichzelf Tegen?!

KingAlert
5

treitervlogger

Opmerkelijk: KingAlert lijkt het op te nemen voor de jongeren die bekend staan als treitervloggers. Ismail Ilgun en Boef doen in zijn ogen eigenlijk weinig verkeerds.

Die indruk geeft hij in zijn laatste aflevering van Ziggo’s First. De gasten van de leraar uit Almere zijn het eigenlijk allemaal wel eens dat de media schuldig is aan stemmingmakerij. Deze gasten, onder andere Veras en Oostblocker, vinden dat tv-interviewer Jeroen Pauw de De Telegraaf de raddraaiers onterecht in het verdachtenbankje zetten.

Brave jongen

Treitervloggers Ismail Ilgun is volgens allerweter Veras best wel een brave jongen. Het is echter niet alleen een zaak van de media meer. Zowel Boef als Ismail zijn nu opgepakt door de politie. Zelfs de minister-president Mark Rutte heeft zich ermee bemoeid!

Ook raadslid Rot die midden in die wijk woont waar de treitervlogger opereert zegt vaak lastig gevallen te worden door een groepje volwassen pesters. Ze heeft nu ook aangifte gedaan van bedreiging.

Daarnaast is een 17-jarige jongen opgepakt voor het mishandelen van een fietser dat door Ismail Ilgun netjes is gefilmd. De treitervlogger deed niets om het slachtoffer te beschermen. Maar voor de gasten van First valt het dus allemaal wel mee.

Mening Paul

De mening van Paul Goudsmit (KingAlert) is des te opmerkelijker. Eerder gaf hij vaak YouTubers een uitbrander als ze in zijn ogen te ver gingen met hun commentaar op Twitter of Facebook. Het woord als ‘kanker’ gebruiken was al voldoende voor Paul om ze in zijn succesvolle KingAlert-reeks aan de kaak te stellen.

Zijn argument was altijd: Adverteerders willen geen geld steken in een club ruziezoekende en scheldende YouTubers. Dat lijkt nu juist met de treitervloggers te gaan gebeuren. De Telegraaf had eerder adverteerders gebeld en erop attent gemaakt dat hun reclame bij bij relvlogs werden vertoond. De adverteerders waren niet blij.

Het tweede argument wat hij aanvoerde was: de media! Die kon je verkeerde opmerkingen nog lang nadragen. Maar wat doet Kingalert nu? Is hij door de hitte aan het doordraaien? Lees ook: treitervloggers onder vuur in De Telegraaf.

Matennaaier Kingalert (of speelt hij onder 1 hoedje met Fish om die traffic te bezorgen?) pakt alleen mensen aan die hij aan durft te pakken. AWR team, Boef, Ismail daar brandt ie zich niet aan. Wel aan een Nathan of Acid, zijn toch belgen die lekker ver weg wonen . Laf en hypocriet.

Er is een liedje “Als je wint, heb je vrienden, rijen dikken, echte vrienden” De rij achter Paul wordt korter en korter. Aangezien Paul media geil is zal hij veel aan doen om hier en daar (tv, radio, krant) uitgenodigd te worden. Of dat de juiste rij wordt valt te betwijfelen.

Ik kan een lang verhaal gaan schrijven, maar heb daar nu geen zin in. Meneertje Paul spreekt zowel in deze video als in andere video’s zichzelf tegen. Alles voor de views! Echter, deze zijn matig en dat is niet al te best. Hoezo is KingAlert succesvol? Paul heeft bananenschillen onder zijn schoenen. Hij glijdt steeds uit en gaat keer op keer op zijn bek. Zie de serieuze comments onder zijn KingAlerts. Paul’s IQ wordt zo laag, dat deze niet meer valt te meten. Ach Paultje toch, als je Poelenburgs tuig begrijpt, ga dan niet huilen als een klein kind als bij jou een ei tegen het raam aan spat. Komt natuurlijk een vervolg over Pauls nieuwe bananenschil.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …