King Alert Belt Met Aangeslagen TiesGames – Wat Nu?

KingAlert

KingAlert

KingAlert heeft een speciale video ge-upload naar aanleiding van wat Ties Granzier aka TiesGames vanochtend is overkomen. Hij belt hem op om terwijl hij in de auto zit.

TiesGmes Kanaal is weg

Ties vertelt dat hij wakker werd en een alarmerend berichtje kreeg van Joey: Ties, je kanaal is weg! Eerst dacht de YouTuber dat dit een grap was, maar toen hij op zijn kanaal keek bleek het echt te zijn.

1 van de grootste Nederlandstalige YouTubers TiesGames is zijn YouTube-kanaal kwijt. De video waarmee hij zijn derde en laatste strike van YouTube kreeg ging over Omegle.

Alle gezichten die daarin voorkwamen waren geblurred en toch moest niet alleen deze video, maar zijn gehele kanaal beëindigd worden. En dat gebeurde vlak voordat hij de 300.000 abonnees had bereikt.

Nieuw YouTube-kanaal voor Ties

Zijn  zakelijke partner Divimove probeert op dit moment om de beslissing van YouTube terug te draaien. Of ze dat lukt is zeer de vraag. Mocht dat niet het geval zijn dan zit er niks anders op om opnieuw een kanaal te beginnen.

KingAlert zal in dat geval Ties pushen om te zorgen dat iedereen op hem abonneert. Maar ook al zal hij snel met een nieuw kanaal vele duizenden views krijgen, die 300.000 abonnees zullen niet snel terugkomen.

Zie ook: TiesGames YouTube-kanaal is verwijderd.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …