KingAlert Springt Uit Zijn Vel – Is Haters Goed Zat

KingAlert
4

kingalert

‘Gaat een keertje verkeerd aflopen” roept Paul woedend naar de camera. KingAlert aka Paul Goudsmit heeft het zwaar de laatste tijd. Het lijkt wel alsof iedere video die hij upload veel dislikes veroorzaken en haatreacties.

Paul vertelt dat hij wel honderden reageerders moet blocken omdat ze de meest afschuwelijkste dingen naar hem tweeten of onder zijn YouTube-video’s achterlaten.

Een onschuldige retweet over Pokémon lijkt de boel alleen nog erger te hebben gemaakt. Het dieptepunt deze week was dat onbekenden eieren naar zijn huis hebben gegooid. Paul had hierop de politie erbij gehaald.

Bescherming voor Paul

Volgens eigen zeggen hebben zijn buren aangeboden om een burgerwacht te organiseren om hem en vooral zijn gezin te beschermen! En dat allemaal omdat KingAlert een mening heeft.

Zelfs als Paul aandacht besteed aan zijn Amerikaanse voorbeeld DramaAlert en Keemstar krijgt hij een hoop haat naar zich toegeslingerd omdat kijkers zijn mening niet waarderen.

Ook zijn laatste video, een doneeractie voor een jongeman die zijn auto total loss heeft gereden, wordt volgens Paul totaal verkeerd begrepen.

YouTubers schuldig

Maar het zijn niet zozeer de haters die het probleem veroorzaken, volgens leraar/YouTuber Paul: ‘YouTubers veroorzaken deze haat.’ Aan het einde van de video laat hij nog overduidelijk in grote letters zijn mening zien: ‘Elke YouTuber die anti-KingAlert is – Shut the fuck up!’

Comedy met Paul

Hoe moet dat nu verder? Het weerhoudt KingAlert er niet van om met iets totaal nieuws te komen. Op Twitter: ‘Ik ga een professionele comedy tak opzetten op YT. Met volwassen humor etc.’ Dat wordt nog lachen in huize Paul.

Paul is een ongeleid projectiel. Bedenkt content puur op wat qua views gaat scoren, is niet oprecht bezig met een YT nieuws programma. Zijn doel is gewoon nog minder dagen werken als docent op school en meer verdienen met youtube. Vandaar ook dat hij tot in den treure het over Job, Armoo etc heeft. Altijd weer dezelfde mensen. Alsof de community zo klein is, maar hij weet dat ie dan wel views pakt. Zelfs een beugel eruit is nieuws voor Paul.

Ach ja Paul, het maakt toch geen REET uit, zoals jij zegt. Wat een taalgebruik hanteer jij weer, als ik nu net kijk naar het “interview” met Job “Dutchtuber aangevallen in Tilburg”. Paul, Paul, Paul, “gelukkig heeft Job de beelden nog”. Lomperd. En Job moet per direct stoppen in zijn video’s een aantal groepen mensen (kinderen) van verschillende komaf consequent taalkundig te vernederen. Wat Job keer op keer doet getuigd van disrespect. (dat stoer doen, wat Job roept, geldt in dit geval voor hem zelf)

Paul snapt het zelf niet. Maar ja, zoals eerder aangegeven, als ik hem hoor begint het stoom al uit mijn oren te komen en spoel de minuten door. Inzamelingsactie voor DEZE auto slaat nergens op, dan kan je wel 100 inzamelingsacties per dag gaan starten. Paul valt in zijn eigen valkuilen, zoals eerder meerdere keren aangegeven. Dit verbaast mij dus helemaal niet, zoals hij vaak onterecht uit zijn “plaat” gaat. Onderscheid tussen hoofd- en bijzaken kan Paul niet maken. Dit verzand dus in blablablabla en vingertjes wijzen.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …