Kingalert Dreigt Met Rechtszaak Tegen Nathan Aka Acid

Nathan Acid
KingAlert

Nathan Acid

Paul Goudsmit aka Kingalert heeft zijn strijd tegen andere YouTubers naar een hoger niveau gebracht. De 38-jarige leraar uit Almere dreigt onder andere de 16-jarige Nathan Vandergunst voor de rechter te slepen wegens haatzaaierij en laster. Dat maakte hij bekend in een video ‘The Limit! De Rechtszaak!?’  van ruim een uur lang!

Nathan is de grootste Belgische YouTuber en winnaar van de Nickelodeon Kids Choice Awards.

Daarnaast worden de namen genoemd van de jonge YouTubers Joey Graig, Shaquille Polak en UnaGize. Ook vertelt de strijdlustige Almeerder dat er door onbekenden informatie naar zijn school is gestuurd.

School KingAlert ingelicht

Daarbij is gebruik gemaakt van de getweete videoclip van Nathan waarop je een Paul met ontblote buik ziet dansen. Ook de tweet waarop de leraar/YouTuber de Belg ‘lelijk’ noemt is richting zijn school gegaan. Die heeft aan hem gevraagd wat hier aan de hand is.

De volwassen YouTuber – vader van 2 kinderen – vind dit een duidelijke actie om zijn reputatie te schaden als leraar bij zijn werkgever. Hoewel hij niet weet wie hierachter te zitten noemt hij wel de naam van Shaquille in dit verhaal. Hij is een oud-leerling van Paul.

Ruzie tussen KingAlert en Acid

De ruzie tussen KingAlert en Nathan aka Acid was ontstaan nadat de leraar hem in zijn video op zijn gedrag had aangesproken. De jongen uit het Belgische kustplaatsje Blankenberge had iemand kanker toegewenst en een pesterige commentaar naar Beautynezz op Twitter geplaatst.

Nathan pikte de terechtwijzing niet en gaf onder ander als reactie: ‘Fuck KingAlert’. Na de video van Goudsmit waarin hij met een rechtszaak dreigt heeft de getalenteerde videomaker contact gehad met de man, getuige de volgende tweet van Kingalert: “ Net een lang en oprecht gesprek gehad met @NathanAcid… een heel andere kant van hem gezien net! Erg mooi!

Rechtszaak of niet?

De kou lijkt hiermee uit de lucht te zijn tussen die twee. Of Goudsmit tegen andere YouTubers alsnog een rechtszaak begint is niet duidelijk op te maken uit zijn video. Hij vertelt aan het einde dit te “overwegen” , maar tegen wie laat hij in het midden. Foto: Twitter.

Zie ook: Acid: Fuck KingAlert!
Acid heeft genoeg van Kingalert
Acid wint Kids Choice Awards

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …