KingAlert Op TV! Naar RTL Boulevard?

KingAlert
1

Met Paul Goudsmit en zijn YouTube-kanaal KingAlert gaat wat groots gebeuren. Gaat Paul zijn KingAlert naar RTL brengen? Al maanden kondigt de leraar uit Almere aan dat er een KingAlert 2.0 aankomt. En dan heeft hij het niet over een nieuw YouTube-kanaal.

Kingalert op tv

Tot nog toe heeft de 40-jarige Almeerder niet willen zeggen wat het precies wordt, maar uit de hints die hij de afgelopen tijd heeft laten vallen is wel op te maken dat KingAlert op tv komt! Gaat Paul als voorprogramma dienen voor RTL Boulevard?

Eerder vertelde hij over een decor dat gebouwd werd en een studio waar zijn nieuwe programma wordt opgenomen. Dan heb je het daadwerkelijk over een serieuze upgrade van KingAlert. In zijn laatste aflevering laat hij doorschemeren dat hij zelfs en eigen redactie krijgt om nieuwtjes uit de YouTube-wereld naar boven te krijgen.

Ook zal hij het programma niet alleen presenteren. 1 naam heeft hij al onthuld: Giel de Winter van StukTV zou af en toe aanschuiven.

Zoals bekend heeft Giel al programma’s lopen bij RTL. Grappig: de naam van zijn YouTube-kanaal StukTV lijkt te willen zeggen dat de tv er niet meer toe doet, kapot is. Opmerkelijk is dat hij waarschijnlijk nog meer verdient juist door de tv dan met zijn YouTube-kanaal.

RTL Boulevard?

Maar waarom RTL Boulevard? Het is allemaal speculatief omdat Paul daar nog niets over gezegd heeft. Wel is bekend dat RTL Boulevard al in 2014 heeft geprobeerd om aan het roddelprogramma populaire YouTubers te verbinden.

Deze blog wist al eerste te onthullen dat Enzo Knol (in 2014) was gevraagd om hier aan mee te werken. Dat is later in het AD bevestigd. Het programma kampt met een steeds ouder wordende kijkerspubliek en populaire YouTubers zouden dat moeten veranderen. Die plannen zijn toen niet doorgegaan. Wellicht dat Paul alsnog invulling gaat geven aan een tv-versie van zijn KingAlert.

Tv-avontuur voor Paul Goudsmit

Nog een aanwijzing dat zijn nieuwe tv-avontuur te maken heeft met dit RTL-programma: tijdens de laatste opnames voor KingAlert zie je op zijn bureau een mok van RTL Boulevard. Die heeft hij wellicht meegekregen bij zijn bezoek aan dat programma toen hij wat mocht zeggen over de praktijken van SnapKing. Ook volgt Luuk Ikkink (mede-presentator van het programma) Paul al een tijdje op Twitter en heeft zelfs aangegeven een KingAlert met hem te willen opnemen.

Mocht hij werkelijk voor RTL gaan werken dan kan je dat een bijzonder groot succes noemen voor de gespierde YouTube-ster die tevens parttime leraar is op een school in Almere. Foto: YouTube. Zie ook: KingAlert maakt excuses an Enzo en Dee

Jammer dat deze oude, nog steeds puberende man, die niet van onbesproken gedrag is, en naar narcisme neigt, een nog groter podium krijgt.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
3
Luuk Ikink Feliciteert KingAlert Met Grote Stap – MidLife Crises Leidt Tot YouTube Succes

Paul Goudsmit heeft een aantal hectische weken achter de rug. Maar de beslissing is eindelijk gevallen: de kleurrijke Almeerder achter YouTube-kanaal KingAlert zegt zijn baan op als leraar en gaat fulltime voor YouTuber en dj! Luuk Ikink, bekend van RTL Boulevard, feliciteert Paul via Twitter met deze keuze: ‘Geweldige stap …

KingAlert
3
Weinig Belangstelling Voor Boek KingAlert In Almere

Paul Goudsmit (KingAlert) presenteerde vol trots zaterdag 16 december zijn biografische boek in de bibliotheek in Almere. Hij was vergezeld door familie en vrienden. Het gaat over zijn leven van kinds af aan en geeft een inkijkje in wat het is om een bekende internetpersoon te zijn. De Almeerse YouTube-ster …

KingAlert
11
KingAlert Maakt Excuses Aan Dee En Enzo – Geen Spijt Van Bedreiging Noah

Paul Goudsmit van het YouTube-kanaal KingAlert is diep door het stof gegaan. De ruzie tussen hem en Noah Zeeuw (Ponkers) is zelfs Paul teveel geworden. Nu het ook effect heeft op zijn gezin en vrienden vertelt hij spijt te hebben van zijn reactie op de thumbnails van Enzo Knol waarbij …