KingAlert Ook Getroffen Door ‘Enzo Knol’ Strike

KingAlert
7

De video van KingAlert ‘Enzo pakt verkeersboete’ is 1, 5 uur offline geweest door een strike van Divimove. Het filmpje met beelden uit de vlog van Enzo staat nu weer online, maar KingAlert klaagt dat dit wel hem een tendingpositie heeft gekost.

Paul schrijft knorrig onder de gewraakte video: ‘Helaas is vanmorgen deze video om 10.41 onterecht offline gehaald door Divimove (stukje Enzo). Hierdoor dus subbox link en aanbevolen link van de video af + geen kans meer op trending.’

Eerder was de video van Kalvijn ‘Een week leven als Enzo Knol’ getroffen door een blokkade van Divimove. Die was met de hulp van de vlogger weer eraf gehaald. Grappig: Juist het telefoontje dat Kalvijn pleegde naar Enzo zorgde ervoor dat de Youtuber een boete kreeg voor bellen achter het stuur. En dat zorgde weer dat de vlogger in de publiciteit kwam en KingAelrt er een stukje aan wijdde.

Opmerkelijk is dat Paul al veel vaker gebruik maakt van beelden uit Enzo’s vlog zonder dat dit tot problemen leidt. Of Enzo dit keer zelf ook Divimove heeft gebeld om KingAlert uit de brand te helpen lijkt me sterk. Spaart hem weer een boete uit.

Btw de man achter deze slechte site doet zijn research niet
Paul heeft via een tweet laten weten dat het om een AUTOMATISCHE claim ging!!! (Dus niet een strike zoals hier geschreven wordt.
(een claim is geen strike namelijk)

Het zal wat zijn! Er wordt bijvoorbeeld een artikel met foto van Enzo Knol getoond bij RTL Boulevard of NOS journaal. Gaat dan ook de stekker meteen eruit en beeld op zwart?

Paul knorrig? kom op zeg , hij zet natuurlijk weer Enzo in de titel van zijn volgende video. En dus weer 60000 views boven zijn gemiddelde.
Mijnheer Mol wat is eigenlijk een tendens positie?

het betrof een typfout.
Op deze site kun je namelijk geen aanpassingen meer maken als jouw bericht gepubliceerd is.

Tussen de regels door lees je dat de Admin van deze site een grote haat heeft en jaloers is op Paul Goudsmit.

1) KingAlert klaagt dat dit wel hem een tendens positie heeft gekost
2)Paul schrijft knorrig,
3)Paul al veel vaker gebruik maakt van beelden uit Enzo’s vlog en niet wel eens vaker nee (VEEL VAKER)
4)Of Enzo dit keer zelf ook Divimove heeft gebeld om KingAlert uit de brand te helpen lijkt me sterk.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
59
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …