KingAlert Ook Getroffen Door ‘Enzo Knol’ Strike

KingAlert
7

De video van KingAlert ‘Enzo pakt verkeersboete’ is 1, 5 uur offline geweest door een strike van Divimove. Het filmpje met beelden uit de vlog van Enzo staat nu weer online, maar KingAlert klaagt dat dit wel hem een tendingpositie heeft gekost.

Paul schrijft knorrig onder de gewraakte video: ‘Helaas is vanmorgen deze video om 10.41 onterecht offline gehaald door Divimove (stukje Enzo). Hierdoor dus subbox link en aanbevolen link van de video af + geen kans meer op trending.’

Eerder was de video van Kalvijn ‘Een week leven als Enzo Knol’ getroffen door een blokkade van Divimove. Die was met de hulp van de vlogger weer eraf gehaald. Grappig: Juist het telefoontje dat Kalvijn pleegde naar Enzo zorgde ervoor dat de Youtuber een boete kreeg voor bellen achter het stuur. En dat zorgde weer dat de vlogger in de publiciteit kwam en KingAelrt er een stukje aan wijdde.

Opmerkelijk is dat Paul al veel vaker gebruik maakt van beelden uit Enzo’s vlog zonder dat dit tot problemen leidt. Of Enzo dit keer zelf ook Divimove heeft gebeld om KingAlert uit de brand te helpen lijkt me sterk. Spaart hem weer een boete uit.

Btw de man achter deze slechte site doet zijn research niet
Paul heeft via een tweet laten weten dat het om een AUTOMATISCHE claim ging!!! (Dus niet een strike zoals hier geschreven wordt.
(een claim is geen strike namelijk)

Het zal wat zijn! Er wordt bijvoorbeeld een artikel met foto van Enzo Knol getoond bij RTL Boulevard of NOS journaal. Gaat dan ook de stekker meteen eruit en beeld op zwart?

Paul knorrig? kom op zeg , hij zet natuurlijk weer Enzo in de titel van zijn volgende video. En dus weer 60000 views boven zijn gemiddelde.
Mijnheer Mol wat is eigenlijk een tendens positie?

het betrof een typfout.
Op deze site kun je namelijk geen aanpassingen meer maken als jouw bericht gepubliceerd is.

Tussen de regels door lees je dat de Admin van deze site een grote haat heeft en jaloers is op Paul Goudsmit.

1) KingAlert klaagt dat dit wel hem een tendens positie heeft gekost
2)Paul schrijft knorrig,
3)Paul al veel vaker gebruik maakt van beelden uit Enzo’s vlog en niet wel eens vaker nee (VEEL VAKER)
4)Of Enzo dit keer zelf ook Divimove heeft gebeld om KingAlert uit de brand te helpen lijkt me sterk.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
6
KingAlert Slaat Terug -Gekwetst Door Vele Kritiek YouTubers

KingAlert heeft een video online gezet met de titel Leugens, list en bedrog in YouTube Nederland. De docu zoals Paul het zelf noemt moet aantonen dat er mensen zijn die hem onterecht zwart maken en liegen waar hij bijstaat. Daarvoor heeft de veertiger ruim een uur voor nodig en heeft …

KingAlert
28
KingAlert Mishandelt Radom Persoon Om Niets

Paul Goudsmit, beter bekend als KingAlert, heeft een nog onbekend persoon midden in de nacht volgens eigen zeggen ‘op z’n bek geslagen.. werkelijk om NIETS’. Dat vertelt een beduusde Paul op Instastories. En hij zegt meteen erbij hoe dat komt: ‘Vannacht had ik een DJ gig en ik moest om …

KingAlert
12
Scheldende KingAlert Woedend Op De Telegraaf – Slachtoffer Van Complot?

KingAlert is door een mede-YouTuber flink te kijken gezet: in stukjes uit zijn Twichtopnames hoor je KingAlert (Paul Goudsmit) schelden en woorden als ‘aidslip’, ‘autist’ en ‘kanker’ gebruiken. Ook schijnt hij zich lelijk uit te laten over homo’s. De beelden van een scheldende Kingalert hebben nu ook De Telegraaf bereikt. …