KingAlert Naar Geheime Locatie Met Hanni Hanna

KingAlert
3

kingalert

Paul Goudsmit onthult in de laatste KingAlert dat hij dezelfde dag (zondag) nog een afspraak heeft met Hanni Hani ‘op een geheime locatie.’ Hanni heeft een ruimte afgehuurd in Almere alleen maar vanwege dat ‘geheime’ interview! Zo! Zijn ze bang dat Enzo het misschien afluistert? Hanni wil dat Paul hem interviewt over zijn ervaringen met Enzo Knol.

Hij zou niet de YouTuber met meer dan 1 miljoen abonnees willen bashen. De vraag is: wat wil de kapper dan wel precies? Als het alleen maar is om zijn eigen ervaringen met Enzo Knol wereldkundig te maken waarom duurde het maken van deze video zo lang? En waarom zo kwaad naar de blonde YouTuber?

Gisteren vertelde Paul al aan zijn kijkers dat Hanni hem nog wil interviewen voor zijn video over Enzo Knol.

Hanni haat Enzo, maar waarom?

Pas na 3 weken komt de ‘celebrity kapper’ dan eindelijk met zijn verhaal waarom hij Enzo zo haat. Want dat kan je afleiden aan zijn Instagramfoto’s en de verhalen die hij erbij schrijft. Waarschijnlijk heeft de video zo lang geduurd omdat de vlogger-kapper meerdere YouTubers wil betrekken in zijn ruzie met de populairste vlogger van Nederland.

Paul suggereerde zelfs dat hij Hanni misschien zou kunnen weerhouden domme dingen te doen. Het mag hoe dan ook wel een erg goed verhaal worden waarmee Hanni komt. We waren het inmiddels allang weer vergeten! Maar de kapper blijkbaar nog steeds niet.

Morgenavond om 19.00 komt dan zijn video online over de ruzie tussen hem en Enzo. Wordt vervolgd. Foto: YouTube

More than true Humberto. Laatste woord is nog niet over gezegd hoe naaierig Paul is naar YouTubers en daarnaast de Armoo squad alle ruimte geeft in hun laten en doen. Geloof mij maar, van actie komt reactie!!!! Het zal niet bij een paar eieren blijven die druipend van zijn raam glijden.

Leuk 🙂 dan herhaal ik het stukje onder dit subject.

De heren Hanna en Goudsmit hadden een geheime afspraak voor een geheime video opname op een geheime locatie. Tjonge, tjonge, tjonge wat spannend zeg. hahahaha

Maar het was dan weer niet zoooooo geheim om na afloop publiekelijk op Twitter een veer in elkaars r**t te steken. Zowel in de Fabeltjeskrant als in Sesamstraat komen ook veel veren in voor!!!

Eens kijken wat zij maandagavond te “tuuten” hebben (aldus vrouw Ooievaar).

Paultje laat zich voor Hanni’s karretje spannen. Dit kan ook wel eens verkeerd gaan aflopen. Aangezien Paul al maanden lang ‘aast’ op zijn 100.000 subscribers voor KingAlert verliest Paul de realiteit (ach ja, eerlijk gezegd, die had hij toch al niet meer) uit het oog. Handen wrijvend knalt Paul morgen avond door de 100K subscribers heen. Het liefst heeft Paul een Marina Joyce effect, maar dat blijven natte dromen voor Paul.

Ik vind het ook geen slimme actie van Paul, hij zegt constant dat hij geen kant wil kiezen maar krijgt nu toch te maken met Hanni. Paul had het hem gewoon zelf uit moeten laten zoeken en net als iedereen af moeten wachten tot vanavond.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …