KingAlert Mishandelt Radom Persoon Om Niets

KingAlert
28

Paul Goudsmit, beter bekend als KingAlert, heeft een nog onbekend persoon midden in de nacht volgens eigen zeggen ‘op z’n bek geslagen.. werkelijk om NIETS’.

Dat vertelt een beduusde Paul op Instastories. En hij zegt meteen erbij hoe dat komt: ‘Vannacht had ik een DJ gig en ik moest om 2:30 u draaien.

Tijdens het draaien heeft iemand iets in mijn drankje gestopt. Ik veranderde in een agressief en raar persoon. Vanaf 3:00 ben ik alles kwijt van wat er heeft plaatsgevonden.’ Op de foto laat hij een klein wondje op zijn hand zien.

Wie hij in elkaar heeft geslagen, of er aangifte is gedaan en waarom Paul zeker weet dat er iemand iets in zijn drankje heeft gestopt heeft de 42-jarige YouTuber nog niet vertelt.

Eerder kwam KingAlert in opspraak door zijn extreme taalgebruik en besteedde De Telegraaf op YouTube er aandacht aan, na getipt te zijn door een andere YouTuber.

Later heeft Paul zich behoorlijk wraakzuchtig uitgelaten over onder andere LinkTijger die hij mede verantwoordelijk houdt voor het ‘exposen’. Dit keer lijkt KingAlert de vlucht naar voren te nemen en iedere negatieve publiciteit voor te willen zijn.

Vanuit gaande dat iemand iets in het drankje heeft gedaan van Paul is natuurlijk schandalig. Daar zit niemand op te wachten. Ik wens hem beterschap. Voor de rest als vanouds zit er in zijn gedrogeerd video veel kul, tegenstrijdigheden en alcoholistische aannames. Ook daar wens ik Paul veel sterkte met het maken van de juiste keuzes. Ben ik nu mild? Nou nee, Paul zit nog in zijn overdenkingsfase.dus komt er een vervolg.

Breaking: Paul Goudsmit kondigt min of meer zijn afscheid aan van King Alert. Hij gaat nadenken omdat zijn depressiviteit toeneemt. 2019 is niet zijn jaar aldus Paul.

Medelijden dat gevoel bekruipt je als de mini doc ,, ik ben gedrogeerd bekijkt.,, Medelijden met een moderne Baron van Munchenhausen.
Deze man schreeuwt om aandacht. Nu weer dat hij gedrogeerd zou zijn. De enige reden die hij voor het drogeren opvoert is dat hij normaal anders reageert op overmatig drankgebruik.
Geen enkel ander bewijs wordt aangedragen. Hij denkt dat en dus is het zo, en de roedel spreekt er schande van, want het zou niet zomaar een drogering zijn van een random persoon, neen het was puur tegen hem gericht.
Nu blijkt opeens de geslagen persoon iemand van zijn uitgaansgroepje te zijn.
Het wordt steeds vreemder, je zou zelfs gaan denken zou hij het allemaal? Nee toch, zover gaat hij niet of wel.
2019 is een slecht jaar voor hem, dat ligt niet aan hem, maar aan anderen. Natuurlijk de volgens hem uit context gehaalde clips van Egbert.
Nou Paul ik zie elke stream van je. (quilty pleasure) en die clipjes waren een bloemlezing van je gedrag. Je kunt er elk oordeel aan verbinden, maar uit of context zijn ze dus echt niet.
Ook komt weer het verwijt dat hij nooit iemand beschadigd en anderen hem wel. Nou Paul zeggen dat iemand zwanger is en dan later zelfs nog volhouden dat je gelijk heb dat is voor een niet zwangere vrouw een beschadiging.
Je roedel laten reageren op youtubers en dan later in je KingAlert die reacties laten zien om van leer te kunnen gaan is ook een vorm van beschadiging.
Ik heb dit verhaal laten lezen aan hele grote youtubers en ze zijn het allemaal met me eens. (is dat laatste waar, nee natuurlijk niet, maar het klinkt leuk toch,)
Vol belangstelling naar je volgende docu uitkijkend, een docu als we je Mohammed Said al_Sahaf (Google maar Elmar dan begrijp je hem wel) mogen geloven de Nederlands YouTube scène op zijn grondvesten laat trillen.
Dat moet je ook eens leren, als je hoog in boom klimt vang je ook de meeste wind.

@RH

Ik niet, maar ging meer om het punt dat zijn YT carrière wel zo goed als voorbij is. Tenminste om het fulltime vol te houden zoals hij nu doet.

Dat Paul de wanhoop nabij is kunnen we wel zien aan die mooie app die hij promoot in KA. Ik denk dan ook dat het een kwestie van tijd is dat Paultje zijn oude baan weer moet oppakken omdat hij simpel weg te weinig verdiend met YT om een modaal salaris binnen te krijgen. Zijn KA kanaal verliest vanaf april dit jaar alleen maar abonnees (zou wel de schuld van YT zijn). Hij haalt maandelijks nog geen half miljoen views op KA en theking77nl samen. Altijd een grote mond gehad met Kingalert 2.0 nou hier wachten we inmiddels al 2 jaar op. Nee van zijn huidige advertentie inkomsten moet Paultje het niet hebben dus dan maar reclame maken voor een app, terwijl hij weet ik hoeveel YT’ers al heeft afgemaakt die dit soort promoties deden. Zijn grootste probleem is zijn ego, als hij fout zit ligt het aan iedereen behalve aan hem zelf. Hiermee graaft hij nu zelf zijn YT graf om binnen nu en een half jaar (make my words) op hangende pootjes weer terug te gaan naar school om weer de leraar gaan uit te hangen.

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
6
KingAlert Slaat Terug -Gekwetst Door Vele Kritiek YouTubers

KingAlert heeft een video online gezet met de titel Leugens, list en bedrog in YouTube Nederland. De docu zoals Paul het zelf noemt moet aantonen dat er mensen zijn die hem onterecht zwart maken en liegen waar hij bijstaat. Daarvoor heeft de veertiger ruim een uur voor nodig en heeft …

KingAlert
12
Scheldende KingAlert Woedend Op De Telegraaf – Slachtoffer Van Complot?

KingAlert is door een mede-YouTuber flink te kijken gezet: in stukjes uit zijn Twichtopnames hoor je KingAlert (Paul Goudsmit) schelden en woorden als ‘aidslip’, ‘autist’ en ‘kanker’ gebruiken. Ook schijnt hij zich lelijk uit te laten over homo’s. De beelden van een scheldende Kingalert hebben nu ook De Telegraaf bereikt. …

KingAlert
7
KingAlert Ook Getroffen Door ‘Enzo Knol’ Strike

De video van KingAlert ‘Enzo pakt verkeersboete’ is 1, 5 uur offline geweest door een strike van Divimove. Het filmpje met beelden uit de vlog van Enzo staat nu weer online, maar KingAlert klaagt dat dit wel hem een tendingpositie heeft gekost. Paul schrijft knorrig onder de gewraakte video: ‘Helaas …