KingAlert Mishandelt Radom Persoon Om Niets

KingAlert
28

Paul Goudsmit, beter bekend als KingAlert, heeft een nog onbekend persoon midden in de nacht volgens eigen zeggen ‘op z’n bek geslagen.. werkelijk om NIETS’.

Dat vertelt een beduusde Paul op Instastories. En hij zegt meteen erbij hoe dat komt: ‘Vannacht had ik een DJ gig en ik moest om 2:30 u draaien.

Tijdens het draaien heeft iemand iets in mijn drankje gestopt. Ik veranderde in een agressief en raar persoon. Vanaf 3:00 ben ik alles kwijt van wat er heeft plaatsgevonden.’ Op de foto laat hij een klein wondje op zijn hand zien.

Wie hij in elkaar heeft geslagen, of er aangifte is gedaan en waarom Paul zeker weet dat er iemand iets in zijn drankje heeft gestopt heeft de 42-jarige YouTuber nog niet vertelt.

Eerder kwam KingAlert in opspraak door zijn extreme taalgebruik en besteedde De Telegraaf op YouTube er aandacht aan, na getipt te zijn door een andere YouTuber.

Later heeft Paul zich behoorlijk wraakzuchtig uitgelaten over onder andere LinkTijger die hij mede verantwoordelijk houdt voor het ‘exposen’. Dit keer lijkt KingAlert de vlucht naar voren te nemen en iedere negatieve publiciteit voor te willen zijn.

Het wordt vandaag een speciale dag. KingAlert gaat vandaag op zijn eigen kanaal een 20 minuten durende mini documentaire online brengen met zijn exclusieve verhaal over de dramatische ontwikkelingen van het afgelopen weekend.
Hierin zal hij uit gaan leggen dat hij gedrogeerd is. Het enige ,, bewijs,, wat hij zal opvoeren is dat als hij dronken is hij normaal anders reageert. Over overmatig drankgebruik zul je hem niet horen.
Is er nu niemand in zijn gevolg die tot hem door kan dringen dat het juist die documentaires zijn die de teloorgang van zijn carrière inluiden.
Dringt het niet tot hem door dat, niet de Egbert video of de reactie van Link, de grootste schade heeft veroorzaakt maar zijn antwoord documentaire. Als hij hierop gereageerd had als een volwassenen. Die jongens hem nooit weggezet als homofoob of pedo, wat hij beide trouwens niet is, maar hij zelf gebruikte die woorden als eerste.
Als hij nu gereageerd had als Kalvijn nu doet, gewoon de storm over laten gaan, was het allemaal met een sissertje afgelopen. Nee hij gaat olie op ‘t vuur gooien met documentaires. Ja meervoud, want ook de langverwachte video over de streken van Egbert en Link komt eind deze week online.
Al met al een weekje om naar uit te kijken.
Je zou denken een gewaarschuwd mens telt voor 2. Maar blijkbaar is dit spreekwoord voor hem niet van toepassing.
Als de drank is in de man, is de wijsheid in de kan, zal bij hem beter scoren.

Alpha wolfs yuutoep money is niet toereikend voor Gall & Gall. Het is drank van de Lidl. Niet te drinken??

@Erwin

Dat met ik helemaal met je eens het verhaal rammelt aan alle kanten, vandaar . Normaal bij dit gedrag zou je wel zijn opgepakt. Ik heb zelf zijn insta stories niet gezien. Feit blijft het verhaal rommelt aan alle kanten. Ongetwijfeld zou mee spelen dat Kingalert niet meer relevant is, nieuwtjes zijn te oud of groot nieuws wordt niet eens benoemd (ninja naar mixer bijv.) De laaste maanden in Kingalert een RTL Boulevard dat 3 weken achter loopt. Maar nu kan hij weer doen waar hij goed in is, een hele aflevering van Kingalert aan zichzelf besteden.

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …