KingAlert Mishandelt Radom Persoon Om Niets

KingAlert
28

Paul Goudsmit, beter bekend als KingAlert, heeft een nog onbekend persoon midden in de nacht volgens eigen zeggen ‘op z’n bek geslagen.. werkelijk om NIETS’.

Dat vertelt een beduusde Paul op Instastories. En hij zegt meteen erbij hoe dat komt: ‘Vannacht had ik een DJ gig en ik moest om 2:30 u draaien.

Tijdens het draaien heeft iemand iets in mijn drankje gestopt. Ik veranderde in een agressief en raar persoon. Vanaf 3:00 ben ik alles kwijt van wat er heeft plaatsgevonden.’ Op de foto laat hij een klein wondje op zijn hand zien.

Wie hij in elkaar heeft geslagen, of er aangifte is gedaan en waarom Paul zeker weet dat er iemand iets in zijn drankje heeft gestopt heeft de 42-jarige YouTuber nog niet vertelt.

Eerder kwam KingAlert in opspraak door zijn extreme taalgebruik en besteedde De Telegraaf op YouTube er aandacht aan, na getipt te zijn door een andere YouTuber.

Later heeft Paul zich behoorlijk wraakzuchtig uitgelaten over onder andere LinkTijger die hij mede verantwoordelijk houdt voor het ‘exposen’. Dit keer lijkt KingAlert de vlucht naar voren te nemen en iedere negatieve publiciteit voor te willen zijn.

Paul struggelt met zichzelf, eigenlijk al bijna vanaf het begin met King Alert. Wat andere deden wilde hij ook, zoals boekje, DJ, entertainer etc. Iedereen heeft andere kwaliteiten, maar als je niet vernieuwend bent en anderen achterna loopt, wordt het niets. Ik ben geen Messi of een Warren Buffet, dus hun achterna lopen heeft geen zin. Back to basic en vanaf daar langzaam opbouwen zou een mogelijkheid kunnen zijn. Al zie ik dat voor hem somber in.

Paar dagen verder en Paultje blijft blaffen en huilen als een wolf. En inderdaad een wolf heeft een bek en bij hem schuimt zijn kwijl met grote hoeveelheden uit zijn bek (twitter King77nl, 29-08-19 wij zijn er klaar mee).. Die man weet van geen ophouden en het ligt altijd aan een ander. De gifbeker is nog lang niet leeg, erger nog, Paultje schenkt deze steeds zelf weer vol. Wat een taalgebruik en zelfs een duidelijke dreigement welke Paul uit. Zoals iemand al eerder schreef hier, wordt het niet tijd dat mensen om Paultje heen hem in bescherming nemen voor zijn eigen gezondheid. Zoals ik zelf een aantal keer schreef, als leider stampvoetend en ijsberend door zijn huis. Leuk voor zijn gezin ! Op deze wijze is hij al drukdoende 6 plankjes bij elkaar aan het zoeken.

Nu is hij druk bezig met zijn tweede episode die minder lang gaat duren dan 44 minuten.

Zo langzaam aan, kan je wel eens gaan afvragen, zat er wel wat vreemds in zijn drankje waar hij niets van afwist? King Alcohol met zijn Drank Alert. Het toetert mij nog in de oren dat Paul glashard zegt dat hij niet vaak veel drinkt en tegelijkertijd toont en zien wij anderen beelden.

Het mislukte jochie van 42 jaar zit na een aantal maanden nog verder in het afvoerputje.

En weer slaat onze dictator de plank volledig mis.

Jesse (cjoelmovies) geeft op Twitter zijn mening over die campagne van Paul, maar onze dictator accepteert dat niet en meneer dreigt weer met blocks. Deze man mag in zijn ogen over alles en iedereen wat zeggen. Ook dingen die feitelijk onjuist zijn geweest. Maar als iemand een eigen mening heeft kan dat bij Paultje er niet in.

@Michel,
Mijn moeder zegt altijd jij was vroeger een eigenwijs kind,je wilde altijd gelijk ,als t je niet zinde ging je schelden. Ik heb haar enkele video s laren zien en tweets laten lezen. Ze zei ,nee gelukkig zo erg was je niet. Ik was toen 10. Hij is 42.

28 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …