KingAlert Had Ruzie Met Milan Zonder Dat Hij Het Wist

KingAlert

KingAlert

KingAlert aka TheKing77nl onthult in zijn nieuwste Alert wat de oorzaak van de ruzie was tussen hem en Milan Knol. De leraar/YouTuber meent dat de ruzie alles te maken heeft met zijn beruchte video Dora Rulez.

Daarin kwam hij in het bijzonder in aanvaring met TiesGames. Die kon de video absoluut niet waarderen. En met Ties veel kijkers. Er waren minstens zoveel likes op de Dora video als dislikes. Daarna ging het ook een tijd lang slecht met TheKings’ YouTube-kanaal.

KingAlert heeft gelijk

Desalniettemin is KingAlert (echte naam: Paul Goudsmit) overtuigd dat hij gelijk had met de Dora video uit 2014. Maar 1 van de YouTubers die hem de dag na de video blokkeerde was Milan die wat minder hiervan overtuigd was.

Paul denkt ook dat Don (Gamemeneer) Milan volgde omdat het zijn vriend was en toen bij hem inwoonde.

Ruzie met Paul?

Sinds die video is Milan op alle manieren onbereikbaar voor Paul, terwijl ze tot die tijd goed contact hadden. Opmerkelijk: in het begin had hij niet eens in de gaten dat hij ruzie had met Milan! Totdat David Harms een feestje organiseerde voor alle bekende YouTubers, waarbij zowel Milan als KingAlert waren uitgenodigd!

En toen kreeg David te horen dat Milan en Don niet wilde komen als Paul ook zou komen.  Hoe dan ook, KingAlert heeft geen begrip voor de onwillgheid van Milan om het weer goed te maken.

KingAlert en Enzo

KingAlert meent zelfs te weten dat zijn relatie met Enzo goed is. Als de broer van Milan op hem boos zou zijn hadden ze het gewoon kunnen uitpraten. Met Milan blijkbaar niet.

Dat is overigens een aanname van The King die nog steeds denkt dat hij gelijk had met de Dora video. Ondertussen heeft hij al een tijdlang geen contact gehad met Enzo Knol. Bij het laatste verzoek van KingAlert om met een interview mee te doen had Enzo nog vriendelijk bedankt. Maar KingAlert voelt nog steeds geen nattigheid.

The King groeit

Ondertussen groeit het YouTube-kanaal van KingAlert. Meer nog, hij is niet meer te stoppen! Nu zit hij al boven de 80.000 abonnees. Binnenkort wellicht de 100.000!  KingAlert wordt nog eens door iedereen geliefd! Wie had dat ooit kunnen denken!

Zie ook: KingAlert kreeg onterecht boete.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …