KingAlert Onthult Ruzie Milan Knol En Kaj van der Ree

KingAlert

kaj van ree

KingAlert aka TheKing77 onthult in deze aflevering hoe de ruzie tussen Milan Knol en Kaj van der Ree is ontstaan. Waarom hebben die twee geen contact meer met elkaar?

Kaj en Ree waren jeugdvrienden

4 jaar geleden begon Kaj met zijn eigen YouTube-kanaal. Daarbij kreeg hij veel hulp van zijn jeugdvriend Milan. Hij heeft zelfs een tijd bij Milan ingewoond toen hij in Groningen woonde.

Maar de vriendschap verzuurde plotseling door een incident dat te maken had met iemand anders. Kaj was samen met Stephan en Rico het kanaal Zu5e begonnen. Kaj en zijn twee vrienden waren uitgenodigd voor de housewarming party van Milan toen hij in Hilversum ging wonen.

Rico oorzaak ruzie

En daar is het misgegaan. Kaj ontdekte later toen hij Milan belde om even langs te komen dat hijzelf nog wel welkom was in zijn woning, maar niet Rico. Reden: Rico had Milan niet bedankt voor het feestje in Hilversum. Foto: Rico.

Rico Zu5e

En later wilde Milan ook niet meer meewerken met de filmpjes van Kaj omdat die van slechte kwaliteit zouden zijn. Hij vreesde reputatieschade. Kaj zou graag willen dat de relatie weer goed komt, zo weet KingAlert te melden, maar het is Milan die dat niet wil.

Kaj bedankt wel Enzo Knol, niet Milan

Opmerkelijk: toen Kaj door Giel Beelen voor zijn vlog werd geïnterviewd was het Enzo Knol die Kaj noemde als degene waardoor Zu5e zo populair is geworden. Milan noemde hij toen niet. Enzo heeft Kaj zelf 2 weken in Assen in huis gehaald en hem met zijn filmpjes geholpen.

Door de hulp van Enzo Knol was het kanaal van Zu5e nog populairder geworden. Maar Milan had hem eerder geholpen toen hij nog onbekend was, zelfs met geld.

KingAlert wist lange tijd zelf niet waarom die twee nu ruzie hadden, maar door externe bronnen kon hij dit keer het verhaal vertellen. Mijn gok: die info is afkomstig van Kaj die eerder via Twitter zeer positief was over KingAlert.

Met Milan heeft TheKing77 al een tijd geen contact meer. Daarover zal de YouTuber uit Almere later over vertellen. Wordt vervolgd. Foto’s: Instagram.

Zie ook: Knallende ruzie tussen Enzo en David begon in Disneyland.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …