KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf.

Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen alsof ze in quarantaine zitten, puur om meer volgers en views te genereren. “Maar over wie heeft hij het? In die laatste aflevering gaat hij tekeer tegen Enzo Knol.

Het klopt dat de vlogger zelf met zijn vrienden in quarantaine is gegaan zonder duidelijke reden. Doet hij dit om de views? Dat weet je niet, maar Paul meent echter dat hier sprake is van een “feit” zonder dit aan te tonen.

Paul gaat verder want de kijkers die onder zijn video kritiek op hem uiten zijn volgens de senior “gehersenspoeld” door deze YouTubers. Alleen kijkers die in de reacties het met hem eens zijn zien het goed. Die komen volgens
hem van “oudere en verstandige” kijkers. Hoe weet hij dat?

Verder geeft hij af op jongeren die zich “onaantastbaar” voelen en niet in de realiteit leven. Zo! Het zou je maar worden gezegd. Als je het stuk leest zou je bijna vergeten hoe het virus in de eerste plaats in Nederland is gekomen. Door vakantie vierende Nederlanders die uit Italië komen en door carnavalvierders. Of is dat ook door YouTubers veroorzaakt?

Het opiniestuk zal in ieder geval goed aansluiten bij de lezers van De Telegraaf die nog nooit naar YouTube hebben gekeken. Het bevestigt ze 100% in hun vooroordelen. Zie ook: Giel Beelen geeft rode vlag aan KingAlert. (P.S.) Reacties hieronder zijn welkom, maar geen haatcomments naar Paul. Bedankt!

Rh ik ga al die onzin niet lezen.
Paul komt op tv schrijft een artikkel in de telegraaf.

En jij schrijft een stuk op wikker.nl hahahah

Verschil moet er zijn.

RH is jaloers. Dat is vaker zo als mensen tegen iemand op kijken, dan gaan ze diegene naar beneden halen om zelf beter te lijken.

Ik zou bijna medelijden krijgen. Dat je je al meer dan een jaar zo druk kan maken om iemand; dan ben je echt geobsedeerd oftewel ziek in je hoofd.

Berichtje voor Bas en Anders, ga lekker buiten spelen met je vriendjes en vriendinnetjes, ga zij aan zij op een bankje zitten, schud elkaars handen, pak lekker alles vast. Kans is bijzonder groot dat jullie terugkomen in de statistieken van het RIVM.

Oh ja, ik heb eerst de comment geplaatst en zojuist pas de video van KingAlert gekeken. Conclusie, hij is nog droeverig dan hij al is. En 99% is bagger wat uit zijn mond komt en tevens spreekt hij zich zelf meermaals tegen.

Als jullie straks ouder en wijzer zijn, snap je e.e.a. beter.

De enige echte RH

RH, er zit altijd een kern van waarheid in als iemand zich steeds maar blijft verdedigen.

RH je bent ziek in je hoofd; ga hulp zoeken.

Paul Goudsmit, ik ga er even niets over zeggen, behalve dat hij met zijn hersens in een konijnenholletje leeft. Enzo volgt strikt de RIVM regels en neemt zijn verantwoordelijkheid. Duimpje omhoog. De groep Enzo zat vanaf 11-03-2020 in het kasteeltje vlak bij Zell am See. Wanneer je de video’s terug kijkt hoe iedereen in de eetgelegenheden nog aardig dicht bij elkaar zat, weet je voldoende. Als je goed nakijkt in zijn video bij terugkomst is er druk op de terugweg overlegd met enige paniek i.v.m. Corona gevaar. Irma stond meteen klaar om de groep op afstand van eten te voorzien.

En hier de story (copyright ANP 26-03-2020) dan heeft Paultje binnen dat holletje en jullie wat te lezen.

Sms’jes onthullen coronablunders Tirol: ’Dan heb je geen klandizie meer.

INNSBRÜCK – Het wordt steeds duidelijker dat de wintersportbranche in Tirol wel het een en ander uit te leggen heeft. Vorige week werd bekend dat één met corona besmette barman in het wintersportplaatsje Ischgl waarschijnlijk verantwoordelijk was voor honderden besmettingen in Europa.
De Kitzloch après-skibar in Ischgl.
Naar nu blijkt was er echter al eind februari een coronageval aangetroffen in een plaatselijk horecabedrijf. De bedrijfsleider heeft die besmetting echter onder de pet gehouden en de autoriteiten niet op de hoogte gebracht. De Oostenrijkse justitie is een strafrechtelijk onderzoek gestart.

Ook is inmiddels bekend geworden dat in de eerste week van maart al besmettingen geconstateerd werden bij Duitse wintersporters die uit Ischgl teruggekeerd waren. En in de Britse pers wordt gemeld dat er in januari al besmette wintersporters uit het stadje terugkwamen. In Ischgl deed men echter nog steeds of de neus bloedde.

Wintersporters werden op geen enkele manier gewaarschuwd dat het virus er rondwaarde. „Het was er stampvol en iedereen vierde er feest,” vertelt een toeriste uit München die van 6 tot en met 8 maart in Ischgl was aan de Duitse omroep ZDF. Op 7 maart was al bekend dat de barman van de après-skibar Kitzloch besmet was met het virus.

Het zijn niet alleen de horecabedrijven die steken lieten vallen, ook de Oostenrijkse politiek liet het afweten. De Tiroolse toeristenbranche is altijd al nauw verweven met de politiek. „Ín Tirol is de politiek niet de baas over het toerisme, maar het toerisme de baas over de politiek,” stelt politiek adviseur Peter Plaikner in de Duitse krant de Welt.

Zo blijkt dat Franz Hörl, die bekend staat als een machtige lobbyist van de Tiroolse wintersportbranche en voor de ÖVP in het parlement zit, op 9 maart sms-contact heeft met de eigenaar van de Kitzloch. Op die dag werd bekend dat vijftien IJslanders in die bar besmet zijn geraakt.

Parlemetariër Franz Hörl probeerde het Tiroolse skiseizoen nog te rekken.
Parlemetariër Franz.
In de sms’jes, die gelekt werden naar de Oostenrijkse pers, probeert Hörl de bareigenaar ertoe te bewegen zijn bar te sluiten. „Als er een camera op jouw bedrijf gezet wordt, lijken wij Tirolers wel een bananenrepubliek,” sms’t hij de bareigenaar. De politicus wil voorkomen dat het hele wintersportseizoen wordt afgebroken. Als dat gebeurt „heb jij ook geen klandizie meer” meldt hij de bareigenaar.

Hörl laat bovendien doorschemeren dat het misschien allemaal niet zo’n vaart hoeft te lopen. „Met een week is iedereen dit weer vergeten. Dan kan je alsnog kijken wat je doet,” sms’t hij de bareigenaar. Later die dag wordt de bar „met wederzijdse instemming” gesloten. Een dag later moeten alle bars in Ischgl de deuren sluiten.
Hörl maakt zich achter de schermen sterk om nog iets het Tiroolse wintersportseizoen te redden. Als op 13 maart het hele skigebied rond Ischgl onder quarantaine wordt geplaatst, pleit hij er in een verhit debat nog voor de andere skipistes in Tirol zeker tot 22 maart open te houden. Tevergeefs, de regering besluit op 13 maart dat het wintersportseizoen op 15 maart afgelopen zal zijn. Momenteel zitten er nog steeds zo’n duizend mensen vast in quarantaine in Ischgl.

De enige echte RH

Ok noem 1 opmerking van Enzo waar hij de crisis bagatelliseert. Op Twitter wordt hij aangesproken door Tim Hoffman die hem uitdaagt namen te noemen. Hij durft hier zelfs de naam Enzo niet te noemen. Hersenspoelen wie hersenspoelt wie eigenlijk.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …