KingAlert: ‘Gio Latooy Liegt’ – YouTuber Gaat Over Op Fake Drama

GameplayWorldXL
4

Het lijkt erop dat Gio ronduit leugens aan het verspreiden is ter wille van het aantal views. Dat kan je opmaken uit de laatste aflevering van Pauls’ KingAlert.

Het gaat om Gio’s video waarin hij een fan onverwacht opzoekt. Hij had een brief gekregen van een meisje Mandy waarin ze vertelde dat ze werd geslagen door haar broer! Maar als hij daar aanbelt is die Mandy spoorloos verdwenen en de moeder en broer die aan de deur verschijnen willen niets met Gio te maken hebben.

Onthulling: Gio liegt voor De Kindertelefoon – Mandy blijkt verzonnen

Gio geschokt

Gio die alles filmt lijkt geschokt en gaat daarna ontdaan weer weg. Maar dit is gespeeld, volgens KingAlert.

Getuigen hebben aan Paul Goudsmit gemeld dat ze Gio urenlang in hun woonwijk hebben gezien en zelfs dat Gio lange tijd in het betreffende huis aanwezig is geweest. De scene aan de deur zou meerdere keren over zijn gedaan, zo weten de bronnen van Paul. Ook beweert een ander dat ze die mensen kent en een meisje genaamd Mandy daar helemaal niet woont.

Politie aan de deur

Gio is de volgende dag echter vrolijk verder gegaan en maakt het verhaal nog bonter: de politie is bij hem aan de deur geweest. Hij laat zelfs beelden zien van een opname waarin je daadwerkelijk een politieagent aan de tafel in huize Gio ziet.

Mocht dit echt een fake-verhaal zijn dan moet Gio en zijn familie behoorlijk diep gezonken zijn. Het liegen voor de views en fakepranks uithalen was in 2016 een hype geweest in YouTube Nederland. De ‘daders’ zijn er inmiddels allang mee gestopt. Bekende neppers als Armoo is rapper geworden en Job (DoeMaarGamen) is inmiddels een brave gamer.

Leugens

Maar wat moet Gio als blijkt dat leugens verspreiden hem uiteindelijk maar ongelukkig maakt? Hoe lang kan hij dit volhouden? Een jaar, hooguit en wat dan? Het merk Gio heeft in ieder geval door de beschuldiging van KingAlert een flinke deuk opgelopen.

Whahahaha… Giootje laatste video is zojuist online gekomen (01-11) Het is een Job Grafhorst 2.0 alleen Gio’s benen zijn een stuk langer.

R H is weer in the house.
Wacht nog eventjes dan piep je wel anders .
Jaloers en gefrustreerd ben je met je opmerking:
ik hoop dat het waar is

Maar dat heb ik al vaker gezien met je uitleg en theorietjes en dit bewijst mijn eerdere vermoeden dat RH beter opgenomen kan worden.

Wat is eventjes? Kijkertjes willen duidelijkheid. En, als ik anders moet piepen betekent dat jij al weet dat het geheel op waarheid berust? Wederom een Latooy offensief via deze site.

Als de politie ook in scene is gezet met het gesprek thuis bij de Latooy’s, waar Gio’s paps ook bij aanwezig was, dan wordt het de hoogste tijd om Gio met familie aanhang af te waarderen naar nul! Ik hoop dat het waar is.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …