KingAlert: ‘Gio Latooy Liegt’ – YouTuber Gaat Over Op Fake Drama

GameplayWorldXL
4

Het lijkt erop dat Gio ronduit leugens aan het verspreiden is ter wille van het aantal views. Dat kan je opmaken uit de laatste aflevering van Pauls’ KingAlert.

Het gaat om Gio’s video waarin hij een fan onverwacht opzoekt. Hij had een brief gekregen van een meisje Mandy waarin ze vertelde dat ze werd geslagen door haar broer! Maar als hij daar aanbelt is die Mandy spoorloos verdwenen en de moeder en broer die aan de deur verschijnen willen niets met Gio te maken hebben.

Onthulling: Gio liegt voor De Kindertelefoon – Mandy blijkt verzonnen

Gio geschokt

Gio die alles filmt lijkt geschokt en gaat daarna ontdaan weer weg. Maar dit is gespeeld, volgens KingAlert.

Getuigen hebben aan Paul Goudsmit gemeld dat ze Gio urenlang in hun woonwijk hebben gezien en zelfs dat Gio lange tijd in het betreffende huis aanwezig is geweest. De scene aan de deur zou meerdere keren over zijn gedaan, zo weten de bronnen van Paul. Ook beweert een ander dat ze die mensen kent en een meisje genaamd Mandy daar helemaal niet woont.

Politie aan de deur

Gio is de volgende dag echter vrolijk verder gegaan en maakt het verhaal nog bonter: de politie is bij hem aan de deur geweest. Hij laat zelfs beelden zien van een opname waarin je daadwerkelijk een politieagent aan de tafel in huize Gio ziet.

Mocht dit echt een fake-verhaal zijn dan moet Gio en zijn familie behoorlijk diep gezonken zijn. Het liegen voor de views en fakepranks uithalen was in 2016 een hype geweest in YouTube Nederland. De ‘daders’ zijn er inmiddels allang mee gestopt. Bekende neppers als Armoo is rapper geworden en Job (DoeMaarGamen) is inmiddels een brave gamer.

Leugens

Maar wat moet Gio als blijkt dat leugens verspreiden hem uiteindelijk maar ongelukkig maakt? Hoe lang kan hij dit volhouden? Een jaar, hooguit en wat dan? Het merk Gio heeft in ieder geval door de beschuldiging van KingAlert een flinke deuk opgelopen.

Whahahaha… Giootje laatste video is zojuist online gekomen (01-11) Het is een Job Grafhorst 2.0 alleen Gio’s benen zijn een stuk langer.

R H is weer in the house.
Wacht nog eventjes dan piep je wel anders .
Jaloers en gefrustreerd ben je met je opmerking:
ik hoop dat het waar is

Maar dat heb ik al vaker gezien met je uitleg en theorietjes en dit bewijst mijn eerdere vermoeden dat RH beter opgenomen kan worden.

Wat is eventjes? Kijkertjes willen duidelijkheid. En, als ik anders moet piepen betekent dat jij al weet dat het geheel op waarheid berust? Wederom een Latooy offensief via deze site.

Als de politie ook in scene is gezet met het gesprek thuis bij de Latooy’s, waar Gio’s paps ook bij aanwezig was, dan wordt het de hoogste tijd om Gio met familie aanhang af te waarderen naar nul! Ik hoop dat het waar is.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
3
Gio Latooy Getuige Van Dramatische Zelfmoordactie Op Snelweg!!

Een schokkende gebeurtenis voor Gio Latooy. De YouTuber was gisteravond getuige van een waarschijnlijke zelfmoordactie door iemand die zich voor een auto wierp. Gio reed in zijn Range Rover in België bij Antwerpen richting Nederland toen op de naastgelegen rijbaan een persoon zich voor een aanstormende auto wierp! Hij werd …

GameplayWorldXL
6
Gio Latooy Koopt Luxe Wagen Van 135.600 Euro – Geschikt Voor Ramkraak!

Alles te danken aan jullie. Thanks. Aldus Gio Latooy in zijn laatste vlog waarin hij een Range Rover Velar First Edition in ontvangst neemt, inclusief een gigantische strik eromheen. Volgens de prijsopgave van landrover.nl kost de Rover maar liefst 135.600 euro. Vanaf dan. Als je iets extra’s wil dan moet je er natuurlijk …

GameplayWorldXL
1
Gio Liegt Voor De Kindertelefoon – Mandy Bestaat Niet, (Gio Wel Overigens)

De hele soapserie rondom het mishandelde meisje Mandy blijkt daadwerkelijk volledig verzonnen te zijn. Gio Latooy geeft in zijn video ‘Uitleg over alles – Liefs Mandy’ toe dat Mandy helemaal niet bestaat. Het is slechts als een promotie bedoeld van De Kindertelefoon! Gio kan je niet helpen Waarom heeft hij …