KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

KingAlert

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen.

Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere YouTubers de les als ze zich in zijn ogen slecht gedragen. Nu is hijzelf opnieuw onderwerp van discussie en dat bevalt hem absoluut niet!

Kingalert reageert op zijn geliefde Twitter: “Wanneer je gericht naar je volgers/kijkers bullshit over iemand blijft feeden, leugens blijft verspreiden en duidelijk maar 1 doel hebt: iemand cancelen.”

Die laatste opmerking (cancelen) triggert Tim om te reageren. In een reeks van tweets probeert hij Paul aan het verstand te brengen dat hij foute dingen heeft gezegd.

En: “Paul, lieverd, niemand wil jou cancelen. mensen hebben wel eens kritiek, of vinden iets naar, of zijn het oneens. vraagtekens, dat kan ook. dat hele mensen willen mij kapot hebben-geneuzel is betrekkingswaan. die quote over zelfmoord/depressie/verkrachting uitvergroten gaat niet/”

Opvallend is dat Tim met deze reactie Paul probeert iets bij te brengen. Hij wil maar zeggen: neem je verlies, je hebt wat verkeerds gezegd en trek het je verder niet zo aan. Maar dan kent hij Paul nog niet.

Normaal gesproken doet de YouTuber kritiek af als tienjarigen die te jong zijn om hem te begrijpen,maar dit keer lijkt hij zijn meerdere te hebben gevonden. Extra vervelend is dat veel mediamensen Tim ook volgen en dit met verbazing zullen lezen.

Vorig jaar had De Telegraaf-YouTube nog een item over zijn opmerkelijk taalgebruik gemaakt waar hij slecht van af kwam. Eerder dit jaar probeerde Giel Beelen hem nog te corrigeren nadat Paul het koppel Enzo en Myron “ne*kertjes” noemden.

Dat pikte Paul niet en ook Giel kon een tikkie terug verwachten. Zondag komt Paul met een video reactie op de beschuldigen van Tim Hofman.

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …